Bildina, bet......

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Tas nav gluži par mani, bet nu situācija tāda: ir sagaidīts ilgi gaidītais bildinājums, bet gredzens ir pagalam neglīts, šķībs, bezgaumīgs u.t.t.
Vīrietis pēc bildinājuma ir arī teicis, ka, ja sieviete vēlas, tad nopirks citu gredzenu- tādu kā viņai patiks. Sieviete, protams, baigajā eiforijā no sagaidītā bildinājuma sākumā teica, ka nē, nevajag citu gredzenu. Šis ir visskaistākais gredzens pasaulē. Bet tagad ir tā, ka viņai gribās visai pasaulei izkliegt par bildinājumu, bet kauns gredzenu rādīt!!!! :D
Pateikt vīrietim- zin es tomēr gribu citu gredzenu??? Tas kaut kā nebūs feini. Staigāt kā ir? katrā ziņā- meitene līdz asarām.... Es jau mierinu, kā varu (apprecēsies, būs laulību riņķis, šito iemetīs plauktā un miers). Bet nē- viņai gribas palepoties ar saderināšanās gredzenu, bet tas gredzens..... nav tāds, ar ko lepojas!!!!
12.03.2014 15:14 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Manuprāt, Neons ļoti labi pateica:

Ko ar to gribu teikt? Ka tas viss ir mazsvarīgi!... Tas ir tikai bildinājums. Līdz laulībām vēl jāmāk nodzīvot!

Lai nu kā, arī mans uzskats ir tāds, ka gredzens ir tikai gredzens. Attiecībās nu nevar vienmēr savas kaprīzes likt uz galvenās pjedestāles. Brīžiem ir jāprot otram cilvēkam vienkārši radīt to prieku par centību, pat, ja nav īsti pa prātam. Uzskatu, ka nav vērts viena bleķa dēļ sāpināt vīrieti.
Pati saņēmu gredzenu, kuru, ja man ļautu izvēlēties, nebūtu izvēlējusies, BET es gredzenu esmu iemīlējusi, pat par spīti tam, ka mēdzu saplēst ar to savas zeķubikses. Tas gredzens ir simbols mana vīrieša izvēlei par labu man. Ikdienā nēsāju bildinājuma gredzentiņu kopā ar laulību gredzenu.
12.03.2014 23:22 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Viņiem nevajadzētu precēties.
Pavisam vienkārši - meitene nav tam gatava. Viņa grib tikai procesu - bildinājumu, kurš skaudīs draudzenēm; kleitu, kura būs gadsimta bomba; ballīti, kuru neaizmirsīs nevies un nekad; kāzas, kuras vēlāk neviens nespēs imitēt un pielīdzināt jebkurām citām. Viņai puisi nevajag, bet utopisku dzīvi kāro.

Man personīgi bija svarīgāk, lai mans (nu jau vīrs) saprastu visa šī perioda nozīmīgumu. Un, par pārsteigumu daudzām, tas nav meklējams gredzenā, bet sajūtās. Un tās nav utopiskas vai ideālas, reizēm tās ir diez gan skaudras un netīkamas. Bet tāda ir laulība. Tu nevari uzņemties šo pienākumu - būt par sievu vai vīru - ja neapzinies slikto, bet ceri tikai uz labo. Saistot dzīves ir jārēķinās ar dzīvi kopā visliktākajos apstākļos - gluži kā saņemot algu jāpiedomā pie tā vai kādu dienu šī alga nebeigs ieskaitīties. Vīŗs nav zeķes, tās nemaina katru dienu - laulības ir dzīve nevis viena vakara izrāde un jārēšanās medusmēnesī.

Gredzens nav nekas. Tas ir pārvērtēts. Nozīme ir tam, kas notiek un kā tas paliek atmiņā. Mani? Vīrs mani bildināja ar auskaru. Vēlāk nopirka gredzenu. Gredzens man neko īpaši nenozīmē, bet tas auskars - viņš nav glīts, viņš ir lēts - bet apskatos un atceros... Ak, kungs! Tās mīlpilnās acis!!! Un tam kas to atgādina ir dziļāka vērtība kā forma un slīpējums - tas ir lietas saturs un gars.
13.03.2014 00:49 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Viņiem nevajadzētu precēties.
Pavisam vienkārši - meitene nav tam gatava. Viņa grib tikai procesu - bildinājumu, kurš skaudīs draudzenēm; kleitu, kura būs gadsimta bomba; ballīti, kuru neaizmirsīs nevies un nekad; kāzas, kuras vēlāk neviens nespēs imitēt un pielīdzināt jebkurām citām. Viņai puisi nevajag, bet utopisku dzīvi kāro.

Gredzens nav nekas. Tas ir pārvērtēts. Nozīme ir tam, kas notiek un kā tas paliek atmiņā. Mani? Vīrs mani bildināja ar auskaru. Vēlāk nopirka gredzenu. Gredzens man neko īpaši nenozīmē, bet tas auskars - viņš nav glīts, viņš ir lēts - bet apskatos un atceros... Ak, kungs! Tās mīlpilnās acis!!! Un tam kas to atgādina ir dziļāka vērtība kā forma un slīpējums - tas ir lietas saturs un gars.

Tu manās acīs pateici vislabāk no visām kā tālieta ir! ;)
13.03.2014 01:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits