Bildina, bet......

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Tas nav gluži par mani, bet nu situācija tāda: ir sagaidīts ilgi gaidītais bildinājums, bet gredzens ir pagalam neglīts, šķībs, bezgaumīgs u.t.t.
Vīrietis pēc bildinājuma ir arī teicis, ka, ja sieviete vēlas, tad nopirks citu gredzenu- tādu kā viņai patiks. Sieviete, protams, baigajā eiforijā no sagaidītā bildinājuma sākumā teica, ka nē, nevajag citu gredzenu. Šis ir visskaistākais gredzens pasaulē. Bet tagad ir tā, ka viņai gribās visai pasaulei izkliegt par bildinājumu, bet kauns gredzenu rādīt!!!! :D
Pateikt vīrietim- zin es tomēr gribu citu gredzenu??? Tas kaut kā nebūs feini. Staigāt kā ir? katrā ziņā- meitene līdz asarām.... Es jau mierinu, kā varu (apprecēsies, būs laulību riņķis, šito iemetīs plauktā un miers). Bet nē- viņai gribas palepoties ar saderināšanās gredzenu, bet tas gredzens..... nav tāds, ar ko lepojas!!!!
12.03.2014 15:14 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Es uzskatu, ka ir brīži, kad vajag pieturēt muti un piekāpties. Tas ir TIKAI gredzens. Rodas iespaids, ka bildinājumā pats svarīgākais ir...gredzens. Nevis mīlestība, kāzas, kopīgā nākotne, bet tas, kāda rota būs pirkstā. Kas jums kāzās varbūt arī svarīgākā lieta ir kleita vai kurpes?

man ir/bija svarīgi, kā gredzens izskatās

Nesaskatu neko nosodāmu vēlmē dzīvot skaisti un valkāt skaistas lietas

Tu tiešām varētu pieiet pie sava mīļotā un pateikt, ka viņa dāvinātais un izraudzītais gredzens ir pretīgs, neglīts, bezgaumīgs, šķībs tev tādu kauns rādīt cilvēkiem, lai viņš pēc iespējas ātrāk pērk citu, jo tev patīk skaistas lietas, nevis tas, ko viņš ir nopircis?
12.03.2014 17:12 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Neticu,ka tas gredzens ir TIK briesmīgs, drīzāk izklausās pēc dāmas kaprīzēm. Es novērtētu to,ka mans vīrietis ir manis dēļ centies un lai kāds gredzens arī nebūtu,tas būtu mīļš.
12.03.2014 17:39 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
tikpat ;abi nopirks cit gredzenu,paradis man vinu, es nodomasu-fui cik nesmuks! gaumes ir dazadas.
12.03.2014 18:13 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Es nemainitu....kads ir taads ir, puisis gredzenu ar miilestibu pirka.
12.03.2014 18:40 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Godīgi sakot, es pat nevaru iedomāties tādu šķību gredzenu, kuru būtu bail rādīt.. Ja tas nav gredzens no Coca-Colas vai Fantas bundžiņas.. Varbūt, ka nepatīk, bet iedomāties, ka nepatiks tiem visiem cilvēkiem un pilnīgi kauns rādīt, nezinu.. Nav tikai galvā tā problēma?

Bet vispār nē, neteiktu neko. Ja nu tikai man pēc tam atkārtoti neprasītu. Un pat tad, vēl padomātu. Nez.. Apprecēsies un valkās laulības gredzenu, nav likums valkāt arī saderināšanas...
12.03.2014 18:49 |

Reitings 142
Reģ: 05.06.2013
Man puisis pasniedza parastu gredzenu, bet mazliet neapmierinātu jo tas krāso, bet gaidu kad pats sāks pelnīt, lai var nopirkt kaut vai lētāko sudraba gredzentiņu
12.03.2014 18:54 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Ehhh....kad nebildina - nav labi. Kad bildina - atkal nav labi. Nekad nav labi.
Manuprāt, tur problēma ir galvā - beibe saskatījusies lubenes un seriālus, gaidīja pakaļas lieluma briljantu biezā zelta ietvarā, bet nesaņēma. Traki. Jāraud spilvenā.
Man mute nevērtos savam mīļotajam uzdirst par gredzena izskatu. Šaubos, ka tas ir kāds, kā šeit minēts, gredzens no coca-cola bundžiņas, tāpēc viss pārējais ir mazsvarīgs. Ne jau gredzena dēļ es gaidu bildinājumu. Pat ja būtu saņēmusi gredzenu, kas neatbilstu manām fantāzijām, man mute nevērtos vaļā vīrietim uzdirst par to. Valkātu tāpat un man nebūtu kauns, jo ja es ar kaut ko lepotos, tad tas būtu fakts, ka esmu bildināta, nevis bāztu visiem sejā gredzenu.
12.03.2014 19:06 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Vai tās, kuras te teica, ka gredzena izskats nav svarīgs, pašas vispār ir saņēmušas gredzenu? Kad mani bildināja, es saņēmu gredzentiņu, kas ir tieši manā gaumē, ļoti vienkāršs un glīts, ar vienu mazu akmentiņu. Es ar prieku to valkāju un papriecājos katru reizi, kad paskatos. Es nespēju iedomāties, kāda būtu mana reakcija, ka es saņemtu gredzenu, kas reāli neiet pie sirds.
Varbūt džeks tiešām to gredzenu dabūja kādā apšaubāmā vietā, nevis normālā veikalā? Grūti iedomāties, ka dārglietu veikalos pārdod tik nekvalitatīvus gredzenus. Varbūt viņš nopirka pirmo, kas pagadījās, īpaši nemeklēja? Tad tādam vīrietim fuj.
12.03.2014 19:13 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Kāda starpība kāds gredzens, ja tas nak no sirds? Labi, es nebutu baigi priecīga par zelta gredzenu, jo man nepatīk zelts kā tāds, bet tā kā draugs zina, ka man nepatīk, es neuztraucos.
Kā mans vīrietis teica - kādu uzdāvināšu, tādu nēsāsi un punkts :D
12.03.2014 19:14 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Mani atkal pārsteidz tas, cik tad briesmīga ir vīrieša game, lai atnestu ko tik nesmuku mājās? Nezvai vīrietim nav nekādas saprašanas par to,kas ir skaists, kas nē, bet tā tiešām izklausās pēc parastas drāmas no sievies puses.
Un vispār-škiet, ka nekad neesmu redzējusi neglītu gredzenu veikalā. Jā, ir kas ir vairāk manā gaumē, jr, kas ir mazāk manā gaumē, bet tiešām tik nesmukus gredzenus tak pat nepārdod veikalos, man liekas.
12.03.2014 19:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es reiz tiku bildināta arī ar ļoti dīvaina paskata gredzenu.. Un kādu vakaru tikos ar savu draudzeni, kuru arī bildināja un arī tika uzdāvināts dīvaina izskata gredzens... Abas ierēcām par vīriešu gaumi... Lai nu kā - jau gadi pagājuši, draudzenes gredzens put kaut kur dziļā tumšā stūrī, bet uz pirksta lepni mirdz viņas ideālais laulību gredzens. Savukārt es savu bildinājuma gredzenu ar laiku esmu kaut kā pieņēmusi un iemīlējusi, un joprojām nēsāju blakus savam laulību gredzenam. Ko ar to gribu teikt? Ka tas viss ir mazsvarīgi!... Tas ir tikai bildinājums. Līdz laulībām vēl jāmāk nodzīvot!
12.03.2014 19:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Vai tās, kuras te teica, ka gredzena izskats nav svarīgs, pašas vispār ir saņēmušas gredzenu?

Esmu.
12.03.2014 19:27 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
bildinajuma gredzenu tpt pec kazam nevelk, ja doma tuvakaja laika preceties,tad ko uztraukties, bet ja nav, tad kada jega bija bildinat
12.03.2014 19:38 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Kāpēc vispār ir jābildina? Tāds ievazājies pasākums no rietumiem... -.-
12.03.2014 19:41 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
dīvaina izskata gredzens.
Tak ieliec vismaz bildi, lai zinaam, kaads ir diivaina paskata gredzens, jo es pagaidam varu tadu iedomaties ar tiem burkaniem ko te ielika :D
12.03.2014 19:48 |

10 gadi
Reitings 755
Man tieši pretēji, esmu patīkami pārsteigta par sava mīļā gaumi. Viņš mani bildināja ar tik sasodīti skaistu,gaumīgu gredzenu, ka katru dienu uz to skatos un smaidu. :))

Acīm redzot, katram ir sava gaume, tik brīnos, vai pārdevējas nevar ieteikt pašu labāko, vismaz ne šķību...
12.03.2014 19:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izlasiiju un smeejos minuutes piecas. Nu gan atradusi iemeslu par ko raudaat. Vinjas toposhajam viiram buus ljoti gruuta dziive ar tik aariskjiigu cilveeku, ja pats nav taads.
12.03.2014 19:50 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Nu jau gan meitene problēmas sadomāja!
Vienu rītu, kad manējais dušā bija, iegāju pateikt, lai ātrāk mazgājas, jo biju viņa mīļākās pankūkas uzcepusi, līdz virtuvei vēl netiku, kā šams jau pliks un slapjš no dušas izskrēja un bildināja mani - ne gredzena, ne uz ceļiem krita - un ko tagad? Širties dēļ tā, ka nebija romantiskā bildinājuma ar ziediem un milzīgu akmeni? :D
12.03.2014 20:32 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Bildinājums pats par sevi, protams, ir svarīgāks par visas pasaules gredzeniem, bet es tomēr skatos uz šo problēmu no citas puses...Visas lapas nelasīju, varbūt kāda jau to teica.

Ja esi kopā ar cilvēku vairāk nekā pāris mēnešus, ja esi nobriedis viņu bildināt, tad būtu arī jāzina šī cilvēka gaumi, attieksmi pret lietu kvalitāti un izskatu. Tas parāda, cik ļoti vīrietis sievietē ir ieklausījies. Ja man tagad uzdāvinātu sarkanā zelta gredzenu, es arī būtu īgna.
12.03.2014 20:50 |

Reitings 3379
Ja esi kopā ar cilvēku vairāk nekā pāris mēnešus, ja esi nobriedis viņu bildināt, tad būtu arī jāzina šī cilvēka gaumi, attieksmi pret lietu kvalitāti un izskatu. Tas parāda, cik ļoti vīrietis sievietē ir ieklausījies.

+++
Es parasto zeltu nekad neesmu nēsājusi, mans vīrietis to zināja un uzdāvināja baltā zelta gredzenu. Tā kā - varbūt ne pats gredzens ir svarīgs, bet tas, ka par Tevi piedomā, pazīst gaumi un paradumus.
12.03.2014 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)