es puiša vietā pēc tādiem tekstiem, ka gredzens, ko viņš , iespējams, ilgi un cītīgi meklējis, nepatīk, vienkārši neprecētu vairs.
Es arī laikam. Vienkārši, iedomājos sevi puiša vietā - ja es būtu kkam ļoti centusies, meklējusi, dabūjusi, ar mīlestību sagatavojusi un man draugs bez maz pateiktu, fuj, neglīti, gribu kaut ko citu... nu es justos atsēdināta.
Ja draugs mani bildinātu, es nevarētu pēc tam pateikt, zini dārgais, man kauns no tā gredzena, ko tu man uzdāvināji. Un izgudrot kaut kādas figņas vai speciāli bojāt - viņš man nav muļķis, viņš labi redzētu, ka meloju vai esmu speciāli izdarījusi kko.
Vispār, manā paziņu un draugu lokā neviena ar gredzenu nav baigi plātījusies un nevienu tas arī īpaši nav interesējis. Parasti ja precas, tad no apkārtējiem paziņām uzreiz ir jautājumi par kleitu, vietu, tēmu, bildinājumu, bet ne - davai, rādi gredzenu.
Bet vispār, jā - kas viņai ir neglīts gredzens? Kaut kāds prasts plastmasas vai?
Ok, man neglīti liekas dzeltenie zelta gredzeni, jo man zelts nepatīk, bet nu, vienalga...nevarētu draugam neko pateikt. Bet draugs jau zin, ka man nepatīk, tāpēc diez vai mani bildinot pirktu zelta gredzenu :D