Sākšu ar to, ka rakstu šo visu vairāk priekš sevis, lai kontrolētu ko daru. Esmu 1,67m gara un sveru 76kg..liekais svars ir vismaz kādi 15 kg, neskatoties uz to, ka esmu tikai 22 gadus jauna..
ar lieko svaru jau dzīvoju kādus piecus gadus, bet beidzot ir noticis kkāds klikšķis un vnk gribas to visu nomest, lai vieglāk dzīvot..arī iepriekš ir bijuši klikšķi, kas ātri vien ir aizmirsti, tāpēc ceru, ka šoreiz tā nebūs un spēšu noturēt sevi grožos..
ar sportu vispār esmu uz "jūs", tāpēc saprotu, ka jāsāk ar mazumiņu..palasot diskusijas par visiem insanity un Jillian Michaels, vispar jūtos nožēlojami, jo es reāli neko nevaru izturēt no tā..domāju sākt ar ātru staigāšanu, lai vismaz kkā sāktu sevi pieradināt kko darīt, šodien un vakar nostaigāju katru dienu pa 10km, un mēģināju pildīt 8min workout, pēc kuriem vnk sirds dauzās kā negudra un šodien kājas tā sāp, ka knapi uz poda var apsēsties..viss nereāli sāp..domāju arī par uztura sakārtošanu, bet reāli nezinu ko lai ēdu tādu, ko varētu ēst arī visa pārējā ģimene piem vakariņās..
katru dienu centīšos šeit piefiksēt ko esmu darijusi un kā jūtos.
Būšu priecīga, ja kāda padalīsies ar padomiem, ko un kā man labāk darīt..
kā arī priecāšos, ja kāda, kurai ar ir grūti un nav ar ko parunāt, pievienosies man, lai varētu dalīties iespaidos, sajūtās un padomos :)