Sveikas meitenes.
Parasti gan forumus neapmeklēju un kopumā maz laika pavadu pie pc, bet nu ir tā, ka es jūs atradu, un pačukstēšu, ka citreiz "stalkoju" jūsu sarunas, pameklēju kādu sev interesējošu tēmu un tā.
Un kā jau bieži vien notiek, atbildes uz saviem jautajumiem ne vienmēr var atrast ierakstot googlē pareizos atslēgvārdus. Tā nu es izlēmu piereģistrēties un padalīties ar savu problēmu.. :)
Esmu kopā ar puisi, teiksim tā - pašā sākuma stadijā. Nu pirmie 3 mēnesīši mums. Taureņi vēderā ir. Viss super. Bet nu tomēr ne viss.
Iespējams, esmu sīkumaina un parāk bieži pievēršu uzmanību mazām lietām un maziem knifiņiem, bet kā jūs domājat, vai tas ir normāli, ka puisis aizmirst apsveikt 8.martā?
Ejot uz kino, katrs pats pērk sev biļeti?
Valentīndienas apsveikums tikai caur sms?
Citādā ziņā jūtos viņam svarīga un vērtīga. Bet šie sīkumi mani neliek mierā. Kā redzat, jau vairāko reizi meiģinu to laist gar acīm, bet saprotu, ka mani tas pamatīgi apspiež.
Varbūt tā ir pābaude no viņa puses? (kā gan savādāk uzzināsi, vai nauda nav vienīgais satikšanās iemesls?) Varbūt vienkārši nepatīk šāda veida pasākumi? Varbut pārāk liels egoisms? Ak, vārbūtību ir daudz, kā jūs domājat? Varbūt man nemaz nav vērts censties, ieguldīt sevi šādās attiecībās?