Sveikas!
Maza problēma sanākusi.
Vakardien pieaudzēju skropstas.. Pirmo reizi vispār...
Un šodien vienai acij parādījusies sarkana apakša , tie takā asinsvadiņi. Izskatās kā kkāds iekaisums..... Tāda spiedoša sāpīga sajūta arī:(
Tā var būt? Vai arī tas aties? Kādai ir tā bijis?
Kad pieaudzēju skropstas nekas tāds nebija. Bet vispār ļoti nožēloju, ka to izdarīju, jo pēc tam kad ņem nost, tad tur nāk nost arī savas skropstas un pēc tam jau vairs nav reāli kur viņas pieaudzēt :D
Es vienkārši gaidīju, kad dabiski izkritīs, jāsaka, ka man pašais skropstas ir ļoti garas, bet pieaudzēju, lai būtu biezākas, slropstu tušu vispār nelietoju. Sākumā visi smējās, ka tik biezas skropstas un garas, ka pēc telēna izskatos, savukārt visslielākos komentārus saņēmu, kad pēc 3 nedēļam skropstas sāka pašas pakāpeniski izkrist.
Neniez. Tā ļoti nepatīkami sāp . Tā kā gribētos aizvērt acis, bet kad aizveru sāp tik un tā.
Es Tevi apsveicu. Man šitā bija, kad pielika zirgveidīgās, plus par cik acis ļoti jūtīgas es visu laiku raudāju patinegribot.
Iesaku ņemt viņas nost. Pati to esmu darījusi entās reizes un ne tikai sev.
Vates tampons, taukains krēms, uzliec uz acīm un paguli kādu laiku, it pa laikam pamasējot krēmu uz tām skopstām, vēl efektam var eļļu pielikt klāt, viņas lēnām pašas nobirst pēc šī te. Tad atliek tikai uzmanīgi paberzēt un stundas laikā viss būs nost.
Pirmā palīdzība: acu pilieni, Tavegils vai Suprastīns pret alerģiju, žāvēšana ar fēnu. Trīs dienas pēc skropstu pieaudzēšanas vēl izdalās viegli līmes izgarojumi, ja ir jūtīgas acis, tad tā var notikt. Ja nekas nepalīdz un ceturtajā dienā viss ir kā bija, tad skropstas vēlams noņemt.
Ja nav iekaistums, tad visdrīzāk acis vienkarši nav pieradušas un ir sakairinātas no tā procesa. Ja līdz rītdienai nepariet, tad es ieteiktu ņemt nost, jo iespējams, ka tev ir alerģija no tās līmes.
Un pasarg Dievs pašnoņemšana. Ar to var droši nodarboties, ja savas dabīgas skropstas ir apnikušas un gribas pastaigāt vispār bez jebkādām skropstām :D Tās noņemšanas ar eļļu ir pilnīgas muļķības.
Pēc otrās dienas viss atgāja un tagad viss kārtībā. :)
Lasīju jūsu komtārus, nedaudz sabijos... :D Tā tiešām būs, ka pašām krītot nost, tās nobirs ar VISĀM manām skropstām? Man bail palikt kā kkādam citplanētietim... bez skropstām;D
Un cik ilgā laikā skropstas attaug?
Tā tiešām būs, ka pašām krītot nost, tās nobirs ar VISĀM manām skropstām?
Protams, ka tā būs, kā gan citādāk. Katra makslīgā ir pieaudzēta pie vienas dabīgās.
Skropstas Tev krīt arī dabīgā ceļā, regulāri, tāpat, kā mati. Šajā gadījumā pieaudzētās tev kritīs tieši tāpat, reizē ar dabīgo. Tikai, ja ikdienā tu to nemani, tad piedzēto gadījumā tas notiek redzamāk.
Pieaudzēšanas gadījumā, ja Tavas skropstas ir plānas un ar vāju sakni, pieliktais svars var veicināt papildus krišanu.
Satraukties jau nu gan nevajadzētu, parasti pēc nokritušās, diezgan strauji sāk augt jaunas vietā. Un nekrīt jau visas uzreiz.