Vai jūs esiet skaista mamma>

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Tik vienkārši, vai jūs sevi uzskatiet par skaistu mammu un kāpēc? Neiet runa šoreiz par iekšējo skaistumu. Nešaubos, tas ir gandrīz visām?
Esmu ievērojusi ļoti daudz nekoptas mammas, divaini ģērbtas un iedomājos, vai tiešām nav laika sev vai vienkārši nav vēlēšanās.
11.03.2014 12:33 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Lūk, es kļuvu prasta. Bet nu, cik var- mūždien vīpsnāt par citām un spodrināt savas spalvas, īpaši esot totāli savādākā situācijā. Nu jā, jūs visspējīgākās malacītes un ak, nekoptās, slinkās dzemdētājas:D
12.03.2014 21:08 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
man ģimenē ir 2 ļoti atšķirīgi piemēri. māsai ir dēls, viņa ir tāda...nu kā jau te liela daļa sevi aprakstija, un visa viņas dzīves jēga bezmazvai, ir viņas bērns, un otra, kura nav sieviete māte, nu nav, ir viņai meita, bet viņa nav nekāda ar baigajiem mātes instinktiem. viņa nepameta iesākto make up un ar vienu uzkrāsotu aci neskrēja pie brēcoša bērna, doma tāda, ka viņa nekad neaizmirsīs par sevi, kautkāds egoisms savā ziņā jā, bet bērnam nekas netrūka tajā pašā laikā.
un tad ir pretsts, otrā, kas dzīvo tikai savam bērnam apmēram, nu klasiskais variants, kā lielākā daļa jaunās māmiņas. bēranm tiek pakārtota visa dzīve, nav tik traki kā nemazgāti mati un trenuškas, bet doma skaidra. un kas no tiem bērniem beigās ir iznācis? izlutināts memmesdēliņš kur mamma mūždien skraida pakaļ, jo tas tak svarīgākais dzīvē, un to pašu var teikt par viņas draudzenēm un viņu bērniem, tas ir iemesls kāpēc tik daudziem cilvēkiem kam nav bērnu, viņi nepatīk, jo apkārt ir tik daudz izlutinātu un kaitinošu sīko, bet pašas mātes jau to nesaprot, viņiem tie ir eņģelīši.
bet otrai, meitai jau 7 gadi un gan mamma forša un skaista gan pati mazā meitene foršs bērns.
un tas ka māte parūpējās par sevi un savu izskatu kamēr mazliet bērns pabrēca neko ļaunu nav nodarijis tam bērnam. abas laimīgas un dzīvē viss labi.

Tas tikai tāds novērojums...nekas tam jūsu "eņģelītim" nenotiks ja padomāsiet arī vairāk par sevi.
bet viss jau atkarīgs no pašas sievietes prioritātēm un skatījuma uz dzīvi.
12.03.2014 21:08 |

10 gadi
Reitings 315
Reģ: 16.04.2009
sievietes, kuras pazīstu un kurām ir mazi zīdainīši, ir koptas un skaistas mammas. pat skaistākas nekā iepriekš pirms bērnu piedzimšanas. viņas ir laimīgas, mazie ir gaidīti. arī staigājot ārā 99% redzu foršas, skaistas jaunās māmiņas. jā, viņām ir nogurušas, bet mirdzošas acis un zempapēžu zābaciņi. Nav spīzdīgas vakarkleitas, liekās skropstas, 10cm augstpapēdenes un melni zeķturi, nu un? mazie izaugs un atkal viss būs.
un, starp citu, katram mazajam mamma ir visskaistākā sieviete pasaulē.
12.03.2014 21:33 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Krista loti labi pateica.
12.03.2014 21:40 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Ha-ha, tā jau sen zināma lieta, veca kā pasaule, ka visprecīzākais viedoklis par to, kā būt labai, skaistai māmiņai un kā izaudzināt lneizlaistus bērnus ir tām, kurām bērnu nav, vislielākās ekspertes attiecību jomā ir tās, kas ilgus gadus nodzīvojušas vecmeitās un labākās karjeras konsultantes ir sekretāres;)
13.03.2014 09:24 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
luīzeluīze, tev taisnība! Liki pasmaidīt :)

Es esmu tieši tik pat smuka vai nesmuka kā pirms mazā. Īstenībā nē, es vakar pieķēru sevi pie domas, ka cenšos pucēties, piedomāju, ko vilkt pat ejot pastaigā, jo puika taču aug - jāveido labu priekšstatu par gaumīgu sievieti. Tāpat arī pie manikīra eju biežāk nekā jebkad agrāk, bet tas ir tieši laika taupīšanas nolūkā - vienreiz mēnesī sakopju nagus, uzlieku gelish un staigāju laimīga :D Bet vispār kā jau parasti - nu kāda kuram daļa, kā citas staigā, ko velk un cik pucējas?
Manā rajonā ir gan ļoti sapucētas mammas, gan arī tās ar matu sīpoliņiem - nu un?
13.03.2014 09:35 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
visprecīzākais viedoklis par to, kā būt labai, skaistai māmiņai un kā izaudzināt lneizlaistus bērnus ir tām, kurām bērnu nav, vislielākās ekspertes attiecību jomā ir tās, kas ilgus gadus nodzīvojušas vecmeitās un labākās karjeras konsultantes ir sekretāres

Šis gan izklausījās mazliet vīzdegunīgi.
Ok, par bērnu audzināšanu piekrītu, bet kāpēc gan vecmeita nevarētu dot attiecību padomus? Tas, ka viņai veča nav pie sāniem, nenozīmē, ka viņa nevar ieteikt, ko nedarīt, lai nebūtu tādai pašai vecmeitai. Bieži vien cilvēkiem, kurus mēs nenovērtējam, jo redz amats nav tik augsts vai vecis pie sāniem ne tāds, aiz muguras ir liela dzīves skola, kas ļauj uz lietām paskatīties no cita skatu punkta.
13.03.2014 09:41 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Es esmu mainijusies loti grutniecibas laikaa. Es pat teiktu uz labo pusi :D :)
Man ir dienas kad jutos labi tad ari palutinu sevi un kko panemos ar sevi, ja arii jabrauts ara.Bet IR dienas kad vienkarsi neko negribas, tad brivaks stils tikai skropstu tusha un es taa pat jutos labi.Varbut ne uz visiem 100% :D Bet ir ok.

Saprotu ka reali pec bernina piedzimsanas bus pagruuti kadu laika posmu, bet tas tak viss iederaas pie taa :D :) Protams nevelos apvelties un laikus par to esmu izdomajusi ko un kaa, bet reiziem tai mammai tie speki nav tik daudz un tadel nav tas lustes kaut ko izdariit.
Bet piekriitu- kaut vai tik daudz ka izmazgat matus utt vajadzeetu.
13.03.2014 09:54 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Tie, kas gudri runa,ka sievietes JAUNAS nezin kam kajas pleš. Kājas pleš arī precētas un vīri aiziet pie mīļakajām, ir pat otrādi.
Manā gadījumā biju kopā 3 gadus un čalis vnk nobijās no pienākuma! Un man nu nav jāguļās zem skalpeļa, lai tik mani nenorietu PĀRGUDRAS BĀBAS.
13.03.2014 10:07 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
un tik DEBĪLS uzskats,ka tādejādi cenšas veci noturēt. Es gribēju bērnu vairāk tomēr kā veci un aizgāju un nebiju nekāda mazā.
13.03.2014 10:08 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
Jā, es sevi uzskatu par skaistu mammu. Man laiks pietiek, lai savestu sevi kārtībā un ar savešanu kārtībā es nedomāju tikai iztīrīt zobus, izmazgāt matus un uzvilkt tīras drēbes...
Es uzskatu, ka tās, kas saka, ka nepietiek laika, jātīra māja, jagatavo ēst, jāņemas ar bērniem utt. tikai meklē sev attaisnojumu.
13.03.2014 11:55 |

Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
Laleila
Ja vīrietis no rīta līdz vakaram ir darbā un zīdainis ir ļoti nemierīgs, kā noliek tā raud, tad pa kuru laiku uztaisīt, piemēram manikīru? Man zīdainis pirmos divus mēnešus dienā vispār negulēja, nebij laika man neksm.vīrietis reizēm no darba tik naktī atnāca, tad es labāk iemetos uzreiz gultā nevis nagus sāku vīlēt.Şkjiet, ka dazas nezin, ko noziimee nemieriigs ziidainis
15.03.2014 10:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits