Vai jūs esiet skaista mamma>

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Tik vienkārši, vai jūs sevi uzskatiet par skaistu mammu un kāpēc? Neiet runa šoreiz par iekšējo skaistumu. Nešaubos, tas ir gandrīz visām?
Esmu ievērojusi ļoti daudz nekoptas mammas, divaini ģērbtas un iedomājos, vai tiešām nav laika sev vai vienkārši nav vēlēšanās.
11.03.2014 12:33 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Hmmm... interesanti.

Man vienmēr ir paticis pucēties un labi izskatīties, skaisti ģērbties. Tagad laika ir mazāk,lai stundu dienā pavadītu krāsojoties, bet tāpat vienmēr vai nu no rīta,vai vakarā atrodu laiku ieiet dušā, izmazgāt matus. Pa māju nepucējos, bet svarīgi,lai justos tīra.
Tagad arī vecās drēbes vairs neder, ir liekais svars, bet pērku jaunu apģērbu,kas atbilst manam ķermenim un nēsāju to, tāpat labi izskatoties.

No liekā svara vaļā netieku tikai ar pareizo uzturu un pastaigām, bet sportot nedrīkstu. Nu jā...
jaunā māmiņa,kas atrod iemeslu,lai neietu uz sporta zāli, drausmīgi ,ne ? :D

Nopirku lecamauklu,palecu un sapratu,ka vēl nedrīkstu sportot, tā katru nedēļu izmēģinu vai vēl sāp vēders. Kad viss būs daudz maz sadzijis,tad jau varēšu kaut ko aktīvāku.

Bet kopumā nedomāju,ka esmu neskaita mamma, seja man tāpat ir daudz maz ok, kad uzkrāsojos :D :D

Un smuki sporta apavi jānopērk,tas tak pats galvenais :D :D
12.03.2014 10:28 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Man šodien lielie prieki. Ir pienācis tas brīdis, kad gribas nočītot ēšanas ziņā, bet ir sirdsapziņas pārmetumi jau par to vien, ka nelāgais produkts tiek ielikts groziņā. Šodien našķējos ar Lāču augļu maizi, kam pa virsu vājpiena biezpieniņš. Neko saldāku pat neprasījās.
Jātaisa vakariņas un ap 9iem jāiziet izskriet savi 10km.
12.03.2014 18:44 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Atvainojos par "ne pa ķeksi" iejaukšanos temā. hhihii
12.03.2014 18:45 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
the_one, es arī runāju ar bēbi, nav jau tā, ka es ar viņu neko nedaru ... :D
Protams, ka būs jāaizpilda, es tiešām gaidu to laiku, kad lellīte vairāk komunicēs ar mums , bet vispār, es par šito aizdomājos, ka ja man būtu ļoti jāaizpilda viņas laiks, es viņu iesaistītu savās aktivitātēs , nu ja jāiet dušā vai vannā varam taču iet kopā .... ;) tas bērns , manā skatījumā, tāds pats cilvēks vien ir tikai mazāks un mīļāks :)
12.03.2014 19:28 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ko tad taisi bērnu ar vīrieti, uz kuru nevar paļauties?

Ha. tas gan ir labs jautājums. bieži vien saka par vīriešiem tāds un šitāds, bet pašas tak tādu izvēlējās.

un ko dažas piemin kautkādu cacīgumu? cacas tak sen kā vairs nav modē.
un vispār, ko katra saprot ar skaistumu un labi izskatīties? ja par standartu uzskata, visu fake, nagi, mati, skropstas, solārijs un tikai augstpapēžu kurpes...tad diezgan sekls tas skatījums uz to visu.
izskatīties stilīgi un smuki var arī bez augstpapēžu kurpēm un tonnas kosmētikas. ja vien tiešām vēlas, tas ir iespējams arī jaunajām mātēm. un vissi tie attaisnojumi ir vnk smieklīgi.
12.03.2014 19:36 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Man patik wee komentāri. Man prieks ,ka tu wee joprojām pucējies un centies labi izskatīties. :) Malacis.
Man gan bērns jau ir daudz lielāks,bet es visu šo laiku esmu pucējusis. Jo galu galā,jums taču mājas ir vīri,kas grib savu bērna māti redzēt ne tikai kā bērnu māti,bet arī kā ieārojamu sievieti!
12.03.2014 19:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Laikam mans vīrietis ir dīvains, ka spēj mani iekārot mājas halātā arī bez kosmētikas un papēžiem!... :D Vienkārši visam ir jābūt ar mēru - netīri mati un spalvainas kājas nav pasaules gals, ja vien tas ir šad tad, nevis regulāri...
12.03.2014 19:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Runaajot par spalvainajaam kaajaam, zaudeeju deriibas un tagad jaastaigaa ar taadaam liidz maija beigaam. :D Viirs pagaidaam neprotestee, tik vakar domiigi taas saaka pluiniit.
Nez, domaaju ka tas ir ljoti individuaali un nevajag nevienu tai zinjaa nosodiit. Ja beerns ir ljoti nemierigs vai ar veseliibas probleemaam, tas tachu ir tikai logjiski ka sievietei nepaliek laiks puceeties, jo beerns tachu ir svariigaaks par luupukraasu vai manikiiru.
12.03.2014 19:57 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Mana mamma ir skaista. Vinai daudzi dod 10 gadus mazaak nekaa isteniiba ir. Loti skaista, patikama,starojosa sieviete.Atceros,ka skolas laikaa, kad biju siikaa vienmer visi teica,cik man skaista smuka mamma, es jutos lepna kaa pavs :D
Manuprat, make up nenosaka skaistumu. Ja nav skaista, tad nav.Ar spakteli to nenosleepsi, bet tas kuras saka, ka viss laiks aiziet sikajam, tad man skiet, ka mazliet savas prioritaates jaizverteet. Es shobrid gulu labi, ja 5h dienakti, staradaju uz 3 projektiem vienlaiciigi, plus piedalos arpus nodarbiibu seminaros un vel paaari visam eju uz sporta zaalu un turu sevi formaa. Man ir dauuudz vairaak jadara kaa jamaina pamperi un javara viiram zupa. Tas kuras majas sez ar siikajiem ir vienkarsi izlaidushaas un izdoma debiilus aizbildinaajumus. Es saprotu, ja butu dviini( kaut gan tas arii nav aizbildinajums,manai mammai bija dviini un vina izskatiijas perfekti) vai triini. Tas ir vnk laaaazy.
12.03.2014 20:10 |

Reitings 9169
Es shobrid gulu labi, ja 5h dienakti, staradaju uz 3 projektiem vienlaiciigi, plus piedalos arpus nodarbiibu seminaros un vel paaari visam eju uz sporta zaalu un turu sevi formaa. Man ir dauuudz vairaak jadara kaa jamaina pamperi un javara viiram zupa. Tas kuras majas sez ar siikajiem ir vienkarsi izlaidushaas un izdoma debiilus aizbildinaajumus. Es saprotu, ja butu dviini( kaut gan tas arii nav aizbildinajums,manai mammai bija dviini un vina izskatiijas perfekti) vai triini. Tas ir vnk laaaazy.

Projekti un sporta zaale atskjiriibaa no ziidainjiem nekviec taa, ka bungaadinjas pliist pushu. Projekti arii nenaak liidzi tev uz WC un nepleesh aiz matiem ja tu sadomaa paeest. Projekti nemodina tevi ik peec stundas. Ir atskjiriiba, vai tu taas 5h noguli vienaa mieraa jebshu celies katru stundu uz 15 minuuteem. Protams, atkariigs no beerna, bet tici man, ir arii taadi beerni, kurus nevar izlaist no rokaam pat uz minuuti. Ziidainis IR prioritaate, it iipashi, ja ir veseliibas probleemas beernam. Vispaar nespeeju iedomaaties to, ka maate var atstaat siiko raudaat 1h no vietas histeerijaa lai pati vareetu uzlakot nagus.
12.03.2014 20:18 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Man ir dauuudz vairaak jadara kaa jamaina pamperi un javara viiram zupa.

tik aprobežota domāšana, un arī mammas bieži vien guļ +/- 5 stundas. Mammas diena nepaiet tikai vārot zupu un mainot pamperus, darbu ir daudz un dikti, tas ir vesels režīms. Bērns nav lupatu lelle, kuru paņem, kad iegribas un noliek, kad apnīk! Bērnam tiek veltīti aptuveni 90% diennakts (runāju par zīdaiņiem). Ir barošanas, mazgāšana, ģērbšana, pārģērbšana, ārā iešana, gulēt likšana utt. un tas viss nemitīgi uz riņķi visas diennakts garumā, plusā vēl jāapvieno ar māja soli, tad nāk negulēšanas un koliku laiks, limošanas utt. Nevienu neattaisnoju, bet tie kategoriskie apgalvojumu, ka viss, kas mammām darāms ir zupa katls un pamperkalni ir gaužām aplams!
P.S. Ar saviem dvīņiem paspēju labi izskatīties, bet pirmajos mēnešos tiešām bija dziļi vienalga vai kādai fifai neduros acīs ar savu matu sīpoliņu un samocīto seju. Prioritātes bija citas :)
12.03.2014 20:23 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Lexyyy - visas sievietes nav vienādas, un es tomēr uzskatu, ka lai cik daudz tu darītu pa dienu, būt māmiņai bieži vien ir daudz grūtāk, jo nu jau jādomā par diviem un bērnu nevar izslēgt vai atslēgt no prāta. kā arī reizēm nekā nedarīšana un atpūšanās ir svarīgāka kā sevis sakopšana.

Pašlaik varu teikt, ka darbs man būtu kā atpūta.

Un ja nav bērnu, tad nav ko te glupi runāt un taisīties par eksperti - bērni ir ļoti dažādi un citām māmiņām nav pat laika paēst, kur nu vēl citiem gatavot, ja visu dienu bērns uz rokām jānēsā, jo citādāk brēc visu laiku.
12.03.2014 20:24 |

Reitings 1425
Nu nevaig lūdzu arī pārspīlēt,ka jātstāj bērns stundu raudam,lai varētu nagus uzlakot. Man bija ļoti nemierīgs bērns,bet es tāpat visu paspēju. Un nekad man bērns netika atstāts raudam.
Skaidrs ir viens-jeb kurš vīrietis savu sievieti grib redzēt ne tikai sakoptu un tīru,bet arī kaut normas robežās sapucējušos.
12.03.2014 20:34 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
uz šo
Tas kuras majas sez ar siikajiem ir vienkarsi izlaidushaas un izdoma debiilus aizbildinaajumus.

gribēju vaicāt, vai Tev ir bērns, jo visbiežāk frāzi "sēdēt mājās ar bērnu" saka tieši tās, kurām pašām bērnu nav, jo tās, kam ir, zina, ka par sēdēšanu un laisku atpūtu to gan grūti nosaukt, bet būtībā to, ko gribēju rakstīt, lieliski pateica krista ka bērns un darbs/mācības/sporta zāle nav salīdzināmas lietas. Protams, atrast laiku sakopt sevi var gan mamma ar bērnu mājās, gan strādājoša un mācībās iegrimusi sieviete, bet nevar salīdzināt pilnīgi atšķirīgas lietas un atsevišķās situācijās (kaut vai pēc negulētas nakts, ja bērns nav ļāvis aizmigt) mamma, iespējams, tiešām neizskatīsies satriecoši skaista, bet ne jau tāpēc, ka ir vienkārši izlaidusies
12.03.2014 20:35 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
5h viņa noguļ.. Tu tās noguli no vietas,bet mammām varbūt pa stundai diennaktī tās salasās.Jūti atšķirību? Un liekot make up tevi neviens neatrauj ar raudāšanu,kad viena acs uzkrāsota,bet otra pusceļā pamesta.
12.03.2014 20:36 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Nu viss jau atkarīgs no tā kāds bērns(cik mierīgs vai pretēji raudulīgs) un vai sievietei blakus ir vīrietis un omītes, draudzenes, kas reizēm palīdz mazo pieskatīt(nu kaut tik daudz, lai matus izmazgātu un sevi sakoptu vai lai aizietu pie friziera).
Pati patreiz gaidu savus mazos brīnumus-dvīņus. Man ir problēmgrūtniecība, kā rezultātā pirmos gandrīz 2 mēnešus nogulēju gultā(tad tiešām nedomāju, kā izskatos, jo pat līdz tualetei bija grūti aiziet, kur nu vēl reizi dienā mazgāt matus). Tagad, kad jau varu kustēt ārā no mājas, tad vairāk piedomāju, kā izskatos, sataisu matus, uzkrāsojos, saģērbjos kā pieklājas(nestaigāju botās un trenuškās).
Kā būs, kad piedzims mazie nezinu... Vecmāmiņas mums strādā un uz vietas ir tikai viena,vīrs būs katru dienu darbā un bieži vien darbs viņam nebeidzas 17:00 un nav tā ka visas brīvdienas brīvas. Un nav ne jausmas, kā būs tikt ar visu galā pa lielam vienai, un nezinu vai katru dienu sanāks izmazgāt matus un uztaisīt perfektu make-up un apģērbties kā no žurnāla lapām. Bet ne jau tas maniem bērniem būs svarīgākais kamēr viņi mazi. Svarīga būs mana mīlestība un uzmanība. Var jau mēģināt koriģēt viena mazuļa ritmu un paradumus, bet vai ar diviem būs tikpat viegli, to mēs vēl redzēsim :D
Katrā ziņā man manos 4os mēnešos puncis(pirmā grūtniecība) puncis tikpat liels kā kolēģei 6os(viņai 5 bērns),izejošie parametri mums principā vienādi.
Katrā ziņā uzskatu,ka tiesības nopelt ir tikai tām, kas tam pašas reāli ir izgājušas cauri un attiecīgi ir tikušas galā vai nē.
12.03.2014 20:39 |

Reitings 9169
Skaidrs ir viens-jeb kurš vīrietis savu sievieti grib redzēt ne tikai sakoptu un tīru,bet arī kaut normas robežās sapucējušos.

Es nepuceejos. Nemaz. Man pat nav kosmeetikas macinja un neviena paara papeezjkurpju. Par briinumu dazaam mamzelleem, neesmu viena. Turklaat gan manam viiram, gan ex bija iespeeja izveeleeties sapuceetas sievietes, kuras vinjiem skreeja pakalj. Vairaak shaadas probleemas rodaas taam, kuru viirieshi ir pieradushi redzeet vinjas sapuceetas un tad peeksnji peec dzemdiibaam viss pamainaas uz 180 graadiem.
12.03.2014 20:48 |

Reitings 1425
krista-es nedomāju to tā,ka būtu jāsēž mājas pārkrāsojušām utt.
Es ļoti daudz vīriešus pazīstu,kas daudz labāk atdzīst sievietes,kas nekrāsojās utt.
12.03.2014 20:56 |

Reitings 1425
Man personīgi ļoti patīk krāsoties,pucēties utt.
Tapēc to vienmēr daru. Cik dažādas sievietes,tik dažādi vīrieši.
12.03.2014 21:00 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vispār jau katram ir tiesības izskatīties un izvēlēties prioritātes pašam, kāda citam daļa. Tracina komentāri no malas no kaut kādām cacām.
12.03.2014 21:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits