Es varbut pastastisu kas ir mainijies kops esmu mamma. Agrak staigaju ar aukstpapezu kurpem, tagad skatos,lai butu erti, principa papezus uzvelku tikai tad kad dodos ar viru divata uz pasakumiem. Mans stils ir izmainijies,jo skatos,lai ari apgerbs butu erts, lai pieliecoties nekur nekas neregojas. Matus loti biezi ikdiena nesaju aste,agrak to dariju loti reti.
Ja, es uzskatu,ka esmu skaista, jauna mamma. 2x nedela atlaujos aiziet uztaisit manikiru, lai ar visiem majas darbiem, rokas butu koptas, mati un drebes vienmer tiras. Sodien sastapos ar atklasmi,ka loti sen neesmu sev neko iegadajusies (no drebem),jo rupejos par to,lai berni vnm butu labi gerbti, tadel par sevi aizmirstu.
Kad piedzima otrs bernins, mana dzive iestajas haoss, izbraucot no majas,daudz pagaja laiks,lai pabarotu,apgerbtu bernus un vel saliktu ko lidzi, biezi piefikseju,ka taja steiga neesmu pat spoguli paskatijusies un vnk izskrejusi no majas,ir gadijies ari ar cibam izskriet ara :D
Ja esi mamma uz pilnu slodzi,tad tas ir tikai normali,ka berns ir primaraks par tevi pasu, bet es uzskatu,ka zinama norma par higenu ka tadu ir jaievero,ja vel vari atlauties sevi sakopt ari vizuali. Man nav ne auklisu ne omju kas apkart skraida un palidz, tadel nevaru iet katru nedelu uz saloniem un veltit laiku sev tik biezi ka agrak. Neuzskatu,ka tas butu kadas maminu atrunas, bet ar to ir jarekinas,ka berni panem savu!