Man jau liekas ka tas ir ļoti svarīgi ja ir kopīgas intereses. Biju ar pretpolu attiecībās, jā viss bija labi, līdz vienam mirklim un pēc tam kopīgu valodu nebijām spējīgi vairs atrast. Pašreizējās attiecībās mēs esam ļoti līdzīgi un tas ir labi jo sapratne mums vienal par otra jūtām ir daudz labāka, un nāk daudz vienkāršāk.
Tavā gadījumā, jāmeiģina atrast kompromisi lai puisis varētu ar tevi vairāk laika pavadīt kopā, kaut vai abi kopā aizbraucat pastaigāties gar jūru vai uz kino, vai teātri. Nu tam nav nozīmes kur, galvenais ka divatā. Bet vajag ar iemācīties piekāpties, tev kaut ar nepatīk viņa kompānijas, atsevišķu reizi tomēr var jau ar piebiedroties viņiem, it īpaši ja draugs piedāvā. Un tad ar būs vieglāk varbūt pielauzt viņu ar tevi pavadīt laiku divatā. Par to sēdēšanu pie datora, nu jā, tā ir problēma, bet varbūt to var kaut kā izmantot labvēlīgi, piemēram iegādājaties xbox un tad spēlējat ko kopā, vai ar ja draugam tiešām negribas nekur baigi braukt un staigāt, tad jau var arī mājās uz grīdas uztaisīt muļķīgu pikniku ar šampānieti :D
Lai nu kā, diemžēl mana bijušā pierezē bija mazliet līdzīgi, un kā jau teicu, kopīgu valodu neatradām, es meiģināju, bet kā nebija tā nebija, diemžēl intereses par dažādu bija.