Marihuāna - Jūsu domas.

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes! Par cik manā paziņu lokā ir ļoti daudz zāles smēķētāju, vēlējos uzzināt Jūsu domas par zālīti - laba vai slikta, ko nodara, vai tieši otrādāk, ir izdarījusi labu?
Piefiksēju, ka tagad ļoti daudzi jauni puiši smēķē zālīti, caur paziņām zinu tādus, kas jau smēķē vairākus gadus un viņu reakcijas spējas ir palēlinātas, ļoti daudz ko aizmirst utml. Kāda ir Jūsu pieredze ar to visu?
10.03.2014 18:53 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Es neesmu ārsts, nezinu kas vislabāk ārstē depresiju un pārējos psihiskos s***. Vnk izskatās, ka narkomāni šādā veidā kaut ko kompensē.

Wtf is your problem? Aprobežotākais viedoklis ever... Pati vispār zini par ko runā? Izskatās ka nē. :D

Narkomāni? lol, es pāris reizes gadā uzsmēķēju zāli, jo kā jau teicu, biežāk nemaz negribas, un automātiski kļūstu par narkomāni? Tad labāk bļauj arī par to, kāds ļaunums ir iespējams no parastās tabakas, ka visi, kuri izpīpē dienā paciņu vai vairāk dienā arī ir narkomāni. Tas patiesībā ir daaaudz bīstamāk veselībai. Man uzskaitīt cik daudz un dažādas veselības problēmas aizsāk tabakas smēķēšana? Hm, nez kāpēc par to visas lielās bļāvējas šeit klusē.
12.03.2014 14:34 |

Reitings 2126
+pirms mētājies ar saviem izcilajiem apgalvojumiem, lūdzu, uzzini, kas vispār ir antidepresanti un kāds no tiem ir ''labums''.
12.03.2014 14:36 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Ja marihuāna ir tik nekaitīga un gandrīz vai varētu stāvēt uz tā paša plauktiņa, kur šokolāde, jo efekts tikai pozitīvs, viss tik labi un nekaitīgi, jūs varētu ar mierīgu sirdi un bez sirdsapziņas pārmetumiem to iedot savam nepilngadīgajam radiniekam? Nav taču kaitīga. Uzdāvināt dzimšanas dienā, kamēr citi dāvinātu saldumus vai augļus. Lai pīpē, nekas slikts taču nenotiks, tieši otrādi - būs baigi forši. Jūs tā varētu?

Esmu pret. Uzskatu, ka tas ir tikai pirmais solis ceļā uz ko stiprāku(arī alkoholiķi uzreiz nesāk ar stiprāko alkoholu un cigarešu pīpētāji arī sākumā tikai pa vienai cīgai, pa vienai un tikai vēlāk ir paciņa dienā) un neredzu pilnīgi nevienu iemeslu, kāpēc pīpēt. Tās ir manas domas un pilnīgi nekādi slavinātāju monologi manas domas nemainīs, tāpēc excite un pārējie fani var mierīgi aiztaupīt garu palagu rakstīšanu, piedēvēt man vienu no daiļrunīgajiem epitetiem, kurus tik inteliģenti piedēvēja arī citām nesmēķētājām, un iet papīpēt.
12.03.2014 14:57 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Excite, tu esi vislabākais pierādījums tam, cik kaitīga un degradējoša ir zālīte.
Pa visiem taviem komentāriem neatradu nevienu argumentu, kas kaut cik pārliecinoši pierādītu, ka zālīte nav kaitīga, vai iemeslu, kāpēc to vajadzētu legalizēt. Tikai tie paši, es kaut kur lasīju, kaut ko redzēju, draugi paziņas, u.t.t. Tev pašam ir tas ''viena tante teica'' viedoklis. Un nenomira tieši no zālītes, vispār ir sviests. Ja cilvēks, appīpējies veic darbības, kas noved pie letāla iznākuma, tad tas jau pilnība pierāda to, ka marihuāna nogalina. Tikpat labi, cilvēks alkohola reibumā iesēdies mašīnā, ietriecas kokā, nomirst, tad var teikt, ka alkohola reibums tur nav vainīgs, bet gan koks, kurš pagadījies ne tur kur vajag.

Un tās, kas saka, ka ir labs tas lidojums, laimes un prieka sajūta... padomājiet, kam jums ir vajadzīgs to iegūt mākslīgi? Varbūt vajadzētu atteikties no mākslīgas ''laimes'' un sakārtot dzīvi, lai prieks nebūtu jāmeklē apreibinoties.
12.03.2014 15:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
jebkuras vietas ilgstoša vai pārmērīga lietošana ir kaitīga. pat ūdens. marihuānai ir gan pozitīvās, gan negatīvās īpašības. katra brīva izvēle - lietot vai nelietot. :)
12.03.2014 15:15 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Excite, kur es teicu, ka pārmērīga alkohola lietošana ir laba?
Kur es teicu, ka no marihuānas mirst?
Kur es teicu, ka marihuāna ir afigenna bīstamā, kamēr alkohols ir super-puper?
Lūdzu, pirms sāc atbildēt uz komentāru, atbildi TIEŠI uz to, nevis mal pa visu diskusiju jau sevis pārmaltas frāzes. Es izlasīju diskusiju, jā, un arī Tevis ielikto filmiņu paskatījos. Tiesa gan, tikai sākumu, jo - nu sorī, man tā neviesa uzticību :D 80% (gluži tāpat kā manis ieliktais procents :D ) no statistikas datiem ir kāda izdomājums, jo visu ko var izpētīt tā, kā konkrētajam mērķim vajag. Bet tas - off topic.

Paskaties sev apkārt- un beidz domāt tikai par sevi. Paklausies ziņās, ieslēdz radio.

No alkohola mirst katru dienu. Un, vai stulbi cilvēki? NĒ. Mūsu draugi, līdzcilvēki un radinieki.

Par ko gan citu, ja ne sevi, man pirmām kārtām domāt? Gan ar alkoholu, gan zāli es daru tā, kā ir labi un šķiet veselīgi man. Ne ar vienu, ne otru neaizraujos. Arī mani tuvinieki un līdzcilvēki ne. Kas tur slikts? Kāpēc man būtu jākļūst par dedzīgu marihuānas atbalstītāju? Ja Tev to vajag, go ahead. Kā jau iepriekš teicu:
Katram jāvadās pēc savām izjūtām un apkārtējās pieredzes.

Man zāle nešķiet nekas veselīgs, bet es, ar saviem komentāriem, Tev to neaizliedzu pīpēt (to aizliedz likums :D ). Turpretī Tu mani - un pārējos šai portālā - nez kāpēc mēģini pārliecināt par tās veselīgumu. Kāpēc? Ej, uz priekšu, piketē, es ziņās ar interesi paskatīšos. Bet nu, sorī, cosmo forums vai jebkāds cits forums jau nu nebūs tā vieta, kur kādu pārliecināt par savu viedokli vai - vēl labāk - mainīt likumu kārtību pasaulē :D
12.03.2014 15:17 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
194-
Pa visiem taviem komentāriem neatradu nevienu argumentu, kas kaut cik pārliecinoši pierādītu, ka zālīte nav kaitīga, vai iemeslu, kāpēc to vajadzētu legalizēt. Tikai tie paši, es kaut kur lasīju, kaut ko redzēju, draugi paziņas, u.t.t.

Tu manis ielikto video redzēji? Nu un, ka youtube? Youtubee ir VISS. nu un, ka video. Video sniedz vizuālo ieskatu- kas ir pat plus, salīdzinot ar garlaicīgu dokumentu, kas pilns ar nevienam nesaprotamiem medicīniskiem terminiem.

tālāk..
Mis Daya- ...
Excite, kur es teicu, ka pārmērīga alkohola lietošana ir laba?
Kur es teicu, ka no marihuānas mirst?
Kur es teicu, ka marihuāna ir afigenna bīstamā, kamēr alkohols ir super-puper?

Kur es teicu, ka Tu tā teici? :D Neuztver visu, lūdzu, tik saasināti un burtiski. Lasi starp rindiņām. No Tevis teiktā varēja noprast, ka alkohols, Tavuprāt, ir labāks par zāli. Tas man piedod, uzsit asinis.

Es nevienu nemēģīnu pārliecināt par zāles veselību. Es mēģinu pārliecināt(laikam labākais apzīmējums)- par marihuānas NEKAITĪGUMU. Iespējams, tas varētu būt viens un tas pats, bet es nevienu neaģitēju pīpēt, vai ko tamlīdzīgu. Es cīnos ar uzspiestiem stereotipiem un stulbumu. Ja rod salīdzinājumu- tad bībele ir vēl viens līdzīgs gadījums, kur uzspiestas dogmas, likumi, stereotipi un stulbums ir vienā lielā katlā samalti un ir simtiem cilvēku, kas aizstāv savu taisnību tāpēc.. ka tāpēc.
12.03.2014 15:28 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
kur tika izrauts, ka marihuānu lieto depresijas ārstēšanai, ir tieši otrādi. jebkurš psihiatrs pie pilna saprāta tieši aizliegs marihuānu depresijas gadījumā, jo tā var veicināt šizofrēnisko traucējumu iestāšanos. (ja kāds nezin, pēc depresijas seko šizofrēnija)

un lūdzu, saukt apdolbīšanos par nirvānu, nekļūstiet smieklīgi.
12.03.2014 15:34 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Excite, ehh, nu, it kā par nopietnām lietām runā, bet liec "starp rindiņām lasīt" :D

Uzspiesti stereotipi... bet te ļoti daudzas meitenes pauda, ka ir pamēģinājušas, bet nepatika vai neatbalsta pilnīgu legalizāciju. Kas tur uzspiests? Tikai personīgās pieredzes apmaiņa, ko autore arī bija prasījusi.
Ok, peace!
12.03.2014 15:34 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Excite
Es vēl gaidu zinātniskus pētijumus par marihuanas nekaitīgumu un positīvu efektu (ne vēža pacientiem, bet vispārejai populācijai). Kā arī linkus uz profesoru vārdiem par nekaitīgumu (jo tie taču nebija tukši vārdi).
Ka arī ceru, ka hemoroīdus tu ārstsi ar zemes spēku, ko dakteris Popovs ieteica yohtubā (tur taču tikai zinātniskie materiāli ir pieejami).
12.03.2014 15:49 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
šizofrēnija tomēr gēnu līmenī. vērts paturēt prātā.
12.03.2014 15:53 |

Reitings 649
Es vēl gaidu zinātniskus pētijumus par marihuanas nekaitīgumu un positīvu efektu (ne vēža pacientiem, bet vispārejai populācijai). Kā arī linkus uz profesoru vārdiem par nekaitīgumu (jo tie taču nebija tukši vārdi).

Noteikti pieķeršos. Tikai man nav laika ņemties pa sieviešu forumu. Un sieviešu forums ir PĒDĒJĀ vieta, kur man vispār būtu jāņemās, tā kā nav ne jausmas, kad man kvalitatīvi radīsies laiks rakstiskā formā atrast un Jums iesniegt balts uz melna profesoru atzinumus par marihuānas nekaitīgumu, vai NENOZĪMĪGO kaitīgumu. Nu- tādu profesoru atzinumus, kurus Jūs nenoriesiet kā visus, kas .. es nezinu.. nav tas pats, kas Jūsu profesori.. :D
12.03.2014 15:54 |

Reitings 2308
zili_rudzi
Pirms n-tām lapām es iedevu linku uz pētijumiem saistībā ar marihuanu un kannabisu. Šizofrēnija tikai ap kādiem 30% ir gēnu limenī

Excite
Tev objektīvu pieradījumu par nekaitīgumu vispār nav, tad kāpēc tu brauc virsu citām meitenēm par viņu domām? Ar ko tavi argumenti atšķiras no viņu, ja pieradijumu tev nav? Tikai ar to, ka tie ir tavi, un tu esi parāka par citām?
12.03.2014 16:18 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Tikai man nav laika ņemties pa sieviešu forumu.

Nu, nu.. :)
12.03.2014 16:27 |

Reitings 2308
*
Saistībā ar marihuannu un šizofrēniju.
12.03.2014 16:39 |

Reitings 649
Julenok.
Tikai ar to, ka tie ir tavi, un tu esi parāka par citām?

Tikai man nav laika ņemties pa sieviešu forumu.

Nu, nu..

Esmu viņš. Un esmu to vismaz reizes trīs norādījis savos pēdējo 2 dienu komentāros. Tas vien liecina par to, cik Tu uzmanīgi esi tos lasījusi.

Pacieties. Ne visi var slaistīties darba laikā pa forumiem.
12.03.2014 16:50 |

Reitings 2126
Uzskatu, ka tas ir tikai pirmais solis ceļā uz ko stiprāku

Vēlviens izcili stulbs stereotips...

Atklāšu tev kaut ko, es pati, personīgi, zāli pirmo reizi pamēģināju pirms vairākiem gadiem, un kopš tā laika, vienmērīgi to pīpēju dažas reizes gadā. Hmm, baigi dīvaini, bet kaut kā līdz šim neesmu sākusi laist vēnās heroīnu, šņaukt kokaīnu, kūpināt metamfetamīnu vai rīt LSD tabletītes, un tas ir tāpēc, ka neko stiprāku nemaz negribas. Man pilnībā pietiek ar tām dažām reizēm, kad vienkārši vajag atslēgties no ārpasaules, kad viss ir pieriebies, un vienkārši gribas pačillot ar kāsi un klasisko mūziku. :)

Try again.
12.03.2014 17:16 |

Reitings 2308
Excite

Es tiešam neuzmanīgi lasu tavus komentārus, jo tu sāki vienu un to pašu. Krieviem ir tāds foršs sākamais: переливаешь из пустого в порожнее (nezinu tādu latviski).

Mzn šķiet, ka mums vairs nav par ko diskutēt, jo tev pieradijumu nekaitīgumam nav. Ja būtu, tu jau sen ieliktu tos.Tu raksti tādus papagus, ka es neticu, ka tev nav laika uzturēties forumā.

El Diablo
Neviena no man pazistamām meitenēm vēl nedabūja ādas vēzi no solārija. Neviena nedabūja venoza sinusa trombozi no pumpu izspiešanas uz sejas. Varbūt, man tad arī jāsauc šos riska faktorus par debilu stereotipu? Daļa cilvēku tiešam no zālītes pāriet uz stiprākām vielām. Un ļoti labi, ka ir daudzas kompanijas, kuras var ierobežoties tikai ar visnekaitīgāko. Bet nu tomēr nevajag saukt par stereotipiem to, ko narkologi sauc par riska faktoru.
12.03.2014 17:55 |

Reitings 2126
Daļa cilvēku tiešam no zālītes pāriet uz stiprākām vielām.

Nu, tad jau jārunā par to, cik tā daļa ir liela... Un tas viss ir atkarīgs no cilvēka. Ir saprātīgi cilvēki, kuri zin savu mēru, un ir nesaprātīgi, kuri nedomā par to, kas būs tālāk. Tādiem gan vajadzētu turēties pa gabalu no jebkādām narkotiskām lietām. Simple as that.

Bet tas, ka redz marihuāna bez maz aptumšo prātu, un uzreiz liek iet meklēt kaut ko stiprāku gan ir viens liels bulšits.
12.03.2014 18:01 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Esmu par slinku, lai lasītu visu lielo kašķi par to, cik kaitīga vai nekaitīga ir marihuāna. Taču, manuprāt, jā, dzīvē var visu ko izmēģināt un pamuļķoties, bet, kad tas nonāk līdz atkarībai un marihuāna tiek smēķēta regulāri, nedod dievs esot stāvoklī - tā ir kaitīga un būs, tas ir pierādīts. Cilvēks paliek lēnīgs un tūļīgs, koordinācijas traucējumi, atmiņas traucējumi, utt. Kā arī, bērni, kuru vecāki aizraujas ar marihuānu, piedzimst ar uzmanības traucējumiem, viņiem ir lēnāka attīstība.
12.03.2014 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)