Sveika! Man arī pirms pusgada bija melni mati un izdomāju atpakaļ savu dabīgo (gaišo) toni. Arī vērsos šeit uz padomiem. Nu šodien arī es varu dalīties pieredzē :-)
Tātad es arī meklēju frizētavas, mana foršā frizierīte bija atvaļinājumā, tāpēc sadomāju un aizgāju uz Kolonna (Spicē). Tur uzreiz man bez kaut kādām atrunām (nu vajag sākt šķipsnās u.tt.) viņa uzreiz man pateica, ka tūlītējam efektam viņa var man ielikt krāsas noņēmēju. Es piekritu.
Process bija ilgstošs, mazliet kakls sāpēja jo bija jāatliecas uz izlietnes, kur viņa darīja visu procesu.
Nu kad process beidzās un matus izskaloja mani mati bija RAINBOW, haha! Sākumā sabijos, ka tādu viņa mani atstās! Saknes bija pilnīgi baltas, pārējie mati riži, matu gali brūni! Viņa man iekrāsoja dabīgi brūno toni. Tā es visu vasaru nostaigāju ar brūniem matiem, bet uz vasaras beigām man sāka parādīties riži mati. Rudenī man viņi bija pat tik riži, ka mamma neatpazina veikalā! Es sāku matus krāsot ar krāsojošiem šampūniem, uz dabīgo toni, lai nav jābojā daudz matus.
Gribēju vispār vasarā nokrāsot blondus, bet friziere Kolonnā pateica, ka nevajag līdz vasaras beigām, citādi mati izkritīs no tādas bojāšanas. Nu tagad jau ir nākamā gada marts, un es otrdien iešu beidzot krāsot blondus matus, jo rižiņie jau apnikuši. Ja godīgi man pat nevar saprast, kas par krāsu, vietām gaiši brūni, vietām riži, vietām tumši brūni, man pat draugs izteicās, ka nesaprotama dīvaina krāsa.
Veiksmi! Es gāju uz kolonnu un nenožēloju.