Labs rīts! Vakar kopumā bija superr diena un ballīte līdz rīta gaismai, biju arī tajā tauriņu mājā, tajā gan biju vīlusies, meitenes, nav to vērts! :) :D
Un vēl esmu šokā par drogām, vakar pirmo reizi dzīvē bija asāka vārdu pārmaiņa ar kasieri drogās :(
Nopirku nagu laku un matu līdzekli, sarēķinot kopa tur pa pieciem eiro vairāk būt nevajadzētu (cenām gandrīz vienmēr sekoju līdzi), tieku līdz kasei, kasiere laipni smaidot nober uz letes sauju ar rafaello končām, tas no drogām sieviešu dienā. Nu neko paņemu vienu, kasiere saka, lai ņemu visas, nav taču žēl, es atsakos (nu, es, protams, domāju, ka ja jau DĀVANA, tad par velti) un ko viņa - teju saujā iespiež tās končas, nu neko, paņem, maksāšu, man pajauta tuvu septiņiem eiro, es pajautāju, vai tiešām tik daudz, uz ko viņa atbild, ka jā, nagu laka maksā tik n tik, matu līdzeklis tik, un ka man vienkarši škiet, ka daudz, jo eiro, nevis lati. Nu neko, samaksāju, eju prom, paskatos čekā, un ta pārdevēja tās končas izsitusi sešas katru pa piecpadsmit centiem, nu bāc, pateicu arī visu, ko par to domāju. It kā tāds sīkums, bet nu kā tā var darīt, brrrriesmas!