Bet es jau arī nekur neapgalvoju, ka interešu nesakritība būtu par pamatu maniem secinājumiem.
Vecums norādīts manā profilā un standarti man visai vienkārši - domā pirms dari; domā, ko dari; domā, kā dari; domā racionāli.
Es vēlos, lai sieviete liek lietā galvu, nevis blisina acis un tēlo muļķi. Lai nerunā par lietām, kuras nepārzin, lai prot argumentēt savu viedokli un pamatot savu rīcību.
Protams, visas šīs lietas vienā cilvēkā ir reti sastopama lieta un tur arī rodās tie 10% sakarīgo sieviešu.
Nevajag visu tieši lasīt, bet varu labot, tas, ka cilvēks ir citādāks kā Tu nenozīmē, ka viņš ir dumjš, iespējams viņam ir citas intereses, citas zināšanas, cita dzīves uztvere utt. Tāpēc padomā ko raksti. Nav vienotu standartu kādam cilvēkam ir jābūt un kādam nav jābūt, ja visi būtu vienādi nebūtu interesanti dzīvot.
Acīmredzot ne tajā sabiedrībā apgrozies, ja reiz šādi secinājumi.
Ir pietiekoši daudz gudru sieviešu no kurām baidās vīrieši, tieši tāpēc, ka viņas ir gudras un, tad reizēm , lai izvilktu laimīgo lozi pietēlo dumākas.
Manā paziņu lokā nav dumju sieviešu, tas pats attiecas uz vīriešiem.
Tu vēlies? Daudz ko var vēlēties. Ir jādaram nevis jāvēlās.
Tev ir 21 gads, pašam sajēga nav diez cik liela, ja reiz 10% sakarīgu sieviešu. Padomā kāpēc sakrīgo nav vairāk ap Tevi. Varbūt pats esi vainīgs, ka tikai nesakarīgās ir ap Tevi?