ko darīt ?

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Kādreiz esmu šeit minējusi ,ka nav man tēvs . Tagad nākas dzirdēt redz ka grib nākt atpakaļ pie mums . Bet nedz mamma,ne es vinju pie sevis nevēlamies.Alimentus nav maksājis ,aizbildnis man cits bija ,mamma ilgu laiku slima bija.... skolas laikos neeko nepalidzeja ,naudu nesutija ,un gasju talak macities ari palidziba nebija ,lai gan pienācas ja berns macas ir jaatbalsta ,ari pec 18 gadiem ,tad alimenti jamaksa . vinjs neeko nemaksaja.

Ar kadam tiesibam tagad zvana un saka naks pie mums ,un vai nevelamies vinju atpakal. ???vini sen skiriusies , manta kopeja nebija,visu sadalija ,pardeva kad skiras.......Es taagad vinju caur visiem iespejamiem veidiem atšūšu ,un ja brauks ciemos ,uzlaidisim ar mammu suņus virsu ,ja brauks .Un citus vinja radus ar informesim ,lai neradas pie mums.
nezinu ,tādas dusmas..Maza biju ,teva nebija , un tagad papucitis bus....
08.03.2014 19:27 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ai kā neciešu tādus "tēvus", pašai bija tēvs kuru es nevienu reizi savā mūžā nebiju satikusi, kurš pa telefonu man bērnībā teica ka brauks ciemos uz z-svētkiem un prasija ko lai atved, un es cerēju un gaidīju, bet nekad nesatiku. Vēlāk kad jau principā skaitijos pieaugusi viņš mani Draugiem.lv uzmeklēja, sāka rakstīt sakot ka varu viņam prasīt visu ko vēlos, es tik pateicu ka neko par viņu negribu zināt, tad nu pēc tam viņš man uzbruka par to kā es ar saviem vecākiem runāju, tad nu izlaidu visus nelabos viņam virsū, pateicu visu ko varēju un nekad ar viņu vairs nerunāju, vel pāris gadus viņš mani sveicināja svētkos, beigās es viņu pat draugiem.lv nobloķēju. Riebjas man tie tēvi kam paša bērni nav vajadzīgi līdz brīdim kad pašam neiet švaki.
08.03.2014 20:34 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Zatlera tevs ari alimentus nemaksaja delu mazu pameta.kad palika par prezidentu tevs so tiesa padeva lai dels vecam vargam papum maksa alimentus.ta vot. Lai skandals neaug lielaks Zatlers ko maksaja.bija par so raksti prese
08.03.2014 20:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits