skolioze

Reitings 188
Reģ: 14.04.2012
Sveikas!

Noteikti kādai vēl ir šāda problēma kā skolioze. Man pagājuša vasarā konstatēja. Kā ikdienā tiekat galā, ko darat? Vai vingrojat? Man arī sākusies neciešama pēdu niezēšana, samklēju netā, kad tas ir arī saistīts ar muguras nervu sistēmu..kaut kas tāds..
08.03.2014 00:56 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Šķiet var būt gan iedzimti defekti ,gan izveidoties nepareizu ieradumu rezultātā. Šķībi sēžot regulāri piem. pie datora vai strādājot darbu ,kurā regulāri nepareizas kustības veic. Ergonomika. Ja šī problēma nav un cilvēks piedomā pie stājas gan sēžot ,gan stāvot, gan guļot, tad nevajadzētu rasties šādai problēmai.
10.03.2014 00:31 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man arī skolioze jau no bērnības. Esmu apmeklējusi ārstnieciskās masāžas, vingrošanas, kad biju mazāka un tad nācās visu pārtraukt dažu iemeslu dēļ.
Šobrīd no jauna esmu pievērsusies šim veselības jautājumam, jo pèc dzendībām pastiprināti sāp mugura. Esmu izgājusi masāžas kursus, pie ortopēda tika konstatēts, ka viens gurns ir augstāks par otru, man ir redzams S izliekums, kā arī mugurkauls ir spēcīgi ielocījies uz iekšpusi. Gaidu šobrīd rindā uz vingrošanām.
10.03.2014 00:33 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Tumšā blondīne, 5 gadus atpakaļ, tad vēl nebiju pilngadīga un operācija bija pa velti, tā domāju, ka iztikšu bez operācijas, bet ārsts sabiedēja, ka var saspiesties sirds un vēl nez kas, lai gan man pašai nelikās, ka tik traki ar to muguru ir, līdzīga kā Favel bija S izliekums un gurni nevienādi.
10.03.2014 09:06 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Meitenes, skolioze nav traucēklis bērna iznēsāšanai un dzemdēšanai?

Man ir izteikta skolioze, it kā nav baigi redzams dzīvē, bet rentgenā man mugura ir ļoti izliekta. Bet bērna iznēsāšanu tas neietekmēja un piedzima arī bez problēmām, viegli, viss kārtībā. Vienīgi atceros, ka pašā gr. sākumā tik drausmīgi mugura sāpēja, ka kaut kādu ziedi regulāri lietoju, bet tas ātri vien pārgāja.

Vai drīks pajautāt vēl citus iemeslus no kā ir tāda slimība?

liela smagumu cilāšana vai nepareiza to nēsāšana (mugursomas, piemēram), nepareiza sēdēšana utt, bet var būt jau no bērnības. Manā gadījumā ir jau kopš sevi vispār spēju atcerēties+ to visu pastiprināja tas, ka bērnībā (kad jau skolioze tika konstatēta) sēdēju pie tv pusguļus (pa pusei sēžot, pa pusei guļot šķībi pāris stundas dienā)
10.03.2014 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)