Visi abi gadi nebija ar jandāliņiem, šādi stulbi strīdi par sīkumiem sākās nesen. Piekasīga biju agrāk pa laiciņam, jā, bet par to mēs pēc tam pasmējāmies un viņš teica, ka viss ir kārtībā. Februāris bija vistrakākais, bet abi nonācām pie slēdziena, ka jāturpina, un pat sākām jaunu dzīvi. Viņš teica, ka mīl mani, stāstīja ka vēlas nākotni ar mani, plānojām ļoti daudz visu laiku un šīs brīvdienas nebija izņēmums, es tak redzēju, ka viņš mani mīl ,bet tagad pēkšņi šādi.
Mēs sastrīdējāmies, precīzāk es sabļāvu par to, ka ieraudzīju vienai meitenei ļoti divdomīgu bildi ar viņu. Abi sēž blakus, nu gluži kā pārīšu bilde, izskatās, ka viņš pat viņas apskāvis un man bija pamatīgs sašutums, par to, ar kādām tiesībām šī meitene liek bildi ar aizņemtu puisi? Jo mans puisis mācas tālu no mājām un līdz ar to paliek kojās. Kopā mēs dzīvojam ,bet visu nedēļu kopā neesam, nedēļa esam kopā 3-4 dienas. Bet viņš man pateica, ka viena dienā, kad sastrīdējāmies un viņš ļoti sadusmojās aizgāja pie kursa biedra uz dzīvokli un tur bija tā meitene, nu pa lielam viss tur kārtībā un mani nokrāpis nav, ja būtu, to viņš dusmās būtu izspļāvis. Tagad es saprotu, ka tas iemesls ir smieklīgs, jā, bet tai pat laikā, kad ieraudzīju kaut ko šādu, man sirds sažņaudzās un prātā tikai viens- "viņam ir cita, viņš mani nokrāpa" utt. Tāpēc, vai tiešām dēļ tāda iemesla ir jāšķiras, ja nekā tur nebija? Viņš man tiešām ir uzticīgs.