Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Greizsirdigs.

 
Reitings 14
Reģ: 06.03.2014
sveikas!
tad nu ta, ta nu ir sanacis,kad esmu kopa ar loti greizsirdigu puisi. no sakuma vins tik loti neizradija to, ka ir greizsirdigs. taka man rakstija paris puisi, gan tadi kas man ir vienkarsi ka draugi gan ari tadi kas iepazities gribeja,tos protams es atsuvu. bet tapat nepatika kad sarakstos ar citiem. no sakuma atlava iet itka ara ar citiem puisiem kuri bij ka draugi. bet nesen mes pargulejam, un vispar pec taa ierobezo mani vel vairak. uzzinaja,ka gribu iet ara ar kadu no saviem virieshu parstavju draugiem,uzreiz pateica,ka nevaru,lai izvelos vins vai es. bet es ta nevaru , es tak nevaru ta vienkarsi panemt un uzmest savus draugus,un pieversties tikkai vienigi vinam, jo man isti nav tadu draudzenu-meitenu. bet vinam bail,kad nokrapsu vinu, vai pametisu vai kads cits man iepatiksies,ja ar kadu iziesu ara vai sarakstisos. ko man darit? ka rikoties,lai pieraditu,kad vins man svarigs? ko darit,lai pierunatu,ka varu iziet ara ar kadu? es zinu, varbut tas liekas stulbi un ta,bet esmu centusies jau ieskaidrot,ka nav poamata but greizsirdigam,bet kaut ka neizdodas. es tiesam milu vinu, bet es ta nevaru izveleties starp vinu un draugiem.
p.s. atvainojos,kad nav garumzimes.
06.03.2014 22:44 |
 
Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Paskaties no otras puses- ja viņam būtu tādas vienkāršas draudzenes meitenes? Tu nebūtu greizsirdīga? It kā jau es viņu pat saprotu, bet saprotu arī tevi.
Viņš vienkārši baidas tevi pazaudēt un laikam tad jau nav uz visiem 100 pārliecināts par to uzticību.
Te jau nekas cits kā runāšana nelīdzēs un varbūt,kad ej āra ar tiem saviem draugiem, ņem viņu līdz.
07.03.2014 09:02 |
 
Reitings 435
Reģ: 29.01.2009
Mūc kamēr vēl vari.

Tāda ierobežošana nav normāla, vēlāk vēl neļaus Tev ar taviem vecākiem satikties. Gribēs Tevi paturēt zelta būrītī.
07.03.2014 09:56 |
 
Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Pēc pieredzes teikšu,ka viss ar laiku paliks tikai trakāk. Greizsirdību neizdabūt ārā...diemžēl..vismaz manā gadijumā neiznāca.
07.03.2014 10:05 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ņem viņu līdzi kompānijā, vai arī mēģini pārliecināt, ka, ja līdz šim neesi ne ar vienu no saviem draugiem salaidusi, bet izvēlējusies viņu, tātad nevienu no tiem draugiem tev nevajag.
bet vispār es no tik nepārliecināta vīrieša muktu, ko kājas nes. dzīves tev nebūs.
07.03.2014 10:06 |
 
Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Ja tu tiešām gribi būt ar viņu kopā, tev, pirmkārt, ir viņš ar tiem draugiem jāiepazīstina, jāņem līdz, lai viņš redz ka starp jums ir tikai draudzīgas attiecības, jo viņš gan jau sadomājies zilus brīnumus par to, ko jūs dariet. Tad apdomā vai tu tiešām nedod iemeslu viņam būt greizsirdīgam, piemēram, sajūsminoties par kāda drauga presīti vai to,cik viņš smieklīgs vai tamlīdzīgi. Un kad tas viss ir izdarīts un tu esi pārliecināta, ka iemesla būt greizsirdīgam viņam tiešām nav, tad kārtīgi un saprotami izskaidro viņam, ka viņam nav tiesību tev norādīt ar ko kontaktēties. Ja tu būsi kategorsika un nepiekāpīga un iznīdēsi to visu jau saknē un pašā sākumā, tad ir cerība, ka varēsiet būt kopā. Bet ja tu piekāpsies, pakļausies, tad labākais, kas sagaida nākotnē ir nemitīga kontrole un pārmetumi,aizliegumi, ļaunākais-vīrietis greizsirdības lēkmēs sevi nekontrolē un var ietekmēt tevi arī fiziski. Manas māsīcas bijušais vīrs viņu piekāva tā, ka nācās operēt iekšējos orgānus tikai dēļ AIZDOMĀM par to, ka viņu krāpj. Nesaku, ka tavējais tāds ir, bet kad ir rozā brilles, tad daudz ko nemani. Tāpēc padomā kārtīgi kas būs vēlāk, ja jau pašā sākumā ir tik traki.
07.03.2014 11:00 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Piekrītu Motivation par 100%. Bet ir vienkārša greizsirdība un ir pataloģiska greisirdība. Vienkārši greizsirdība ir tad, ka vīrietis nepazīst tavus draugus un sajūt nelielu sāncensību. Tādai greizsirdībai ir attiecībās jābūt, jo tas nozīmē, ka tu šim vīrietim esi dārga. Pataloģiskā greizsirdība ir kā slimība, kur vīrietis vēlas visu kontrolēt un katru garāmgājēju vīrieti uzskata par reālu draudu. Tur gan jāmūk ko kājas nes, jo tas ir stāsts par piekautām, gūstā turētām un emocionāli pazemotām sievietēm. Un tam gan nav nekā kopēja ar mīlestību... Endij, pavēro savu vīrieti no malas un novērtē, pie kura tipa pieder viņš.
07.03.2014 11:08 |
 
Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Šarlote, Motivation +++
Vienkārši iepazīstini viņu ar saviem draugiem!
Manam vīram mani draugi-čaļi arī tagad ir kļuvuši par labākajiem draugiem, tāpēc, loģiski, ka nekāda greizsirdība nevalda, jo uzreiz, kad sākām nopietni saieties, iepazīstināju viņu ar savu draugu kompāniju.
Ja mans vīrietis vazātos apkārt ar man nepazīstamām draudzenēm-sievietēm, tad es ar nebūtu īpaši priecīga, lai gan neesmu ūber jelous type. Jo tādā situācijā ir tas nezināmais faktors un jautājums - kas tad tur tai atpūtā/tusēšanā ar draugiem tik slēpjams, ka mani neņem līdzi.

Un šitais nelīmējas kopā:
tos protams es atsuvu. bet tapat nepatika kad sarakstos ar citiem

tad atšuvi vai tomēr sarakstījies? :D
07.03.2014 11:55 |
 
Reitings 14
Reģ: 06.03.2014
DaYa : tas bij domats , taa,kad es atsuvu visus kas gribeja iepazities,bet sarakstijos ar tiem ,kas man kaa draugi ir un tas vinam nepatika:D

bet paldies meitenes visaam par palidzibu un padomiem(:
07.03.2014 12:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits