sveikas!
tad nu ta, ta nu ir sanacis,kad esmu kopa ar loti greizsirdigu puisi. no sakuma vins tik loti neizradija to, ka ir greizsirdigs. taka man rakstija paris puisi, gan tadi kas man ir vienkarsi ka draugi gan ari tadi kas iepazities gribeja,tos protams es atsuvu. bet tapat nepatika kad sarakstos ar citiem. no sakuma atlava iet itka ara ar citiem puisiem kuri bij ka draugi. bet nesen mes pargulejam, un vispar pec taa ierobezo mani vel vairak. uzzinaja,ka gribu iet ara ar kadu no saviem virieshu parstavju draugiem,uzreiz pateica,ka nevaru,lai izvelos vins vai es. bet es ta nevaru , es tak nevaru ta vienkarsi panemt un uzmest savus draugus,un pieversties tikkai vienigi vinam, jo man isti nav tadu draudzenu-meitenu. bet vinam bail,kad nokrapsu vinu, vai pametisu vai kads cits man iepatiksies,ja ar kadu iziesu ara vai sarakstisos. ko man darit? ka rikoties,lai pieraditu,kad vins man svarigs? ko darit,lai pierunatu,ka varu iziet ara ar kadu? es zinu, varbut tas liekas stulbi un ta,bet esmu centusies jau ieskaidrot,ka nav poamata but greizsirdigam,bet kaut ka neizdodas. es tiesam milu vinu, bet es ta nevaru izveleties starp vinu un draugiem.
p.s. atvainojos,kad nav garumzimes.