liekie kg

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 11.02.2014
Sveikas, skatijos peec diskusijaam, svars lkm ir diezgan populaara teema... Nu tad arii es censhos sanjemties kko taa labaa beidzot dariit... esmu diezgan maza 1,54 un sveru 58 kg, agraak sveru kadus 52, bet kaa mainijaas darbs, taa arii svars pat nepamanot bij "uzaudzis" .... janomet gjau vismaz kkadi 15kg... pedejo reiz, kad biju veikalaa ieraudziju tiik smukus vasaras dzjinsa shortinjus, vnmer esmu tadus gribejusi, bet ar manaam lielajaam ciskaam tur nekas gliits nesanaaktu... vel + man pa maaju staigaa drauga braalja draudzene, gara un pat paraak tieva... mani tas taa kurina, un vinja eed visu ko grib, un kvai 22.00vakaraa :( ... gribu arii buut smuka, un vasaraa aizbraukt un nekautreeties pie juuras paseedeet bez kompleksiem...maajaas ir rinkjis un pat speciali nopirku sievieshu vingrinajumu gramatu, un kur nu vel labaak man pat ir maza sporta zaale blakus maajaa, tik taa motivaacija aatri pazuud....un es pat nevaru iedomaaties kaa tos augshstilbus dabuut nost, lkm jaed bezmazvai tikai darzenji...
06.03.2014 11:27 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
visvairaak zjeel buus "atvadiities" no kruutiim, jau taa nav lielas un ja zudiis svars, tad arii taas diemzjee pazudiis

boobs on a fat girl does not count.
06.03.2014 14:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
lkm jaed bezmazvai tikai darzenji...

Sevi badinot vai ēdot kaut ko ne visai garšīgu un vienveidīgu tev būs grūti ilgtermiņā ēst mazāk/veselīgāk.

Ieteiktu tev vairākas nedēļas nogales pavadīt meklējot internetā un izmēģinot garšīgas (!!!) veselīgas receptes ar nelielu kaloriju daudzumu. Iemācoties tos pašus "bezmazvai tikai dārzeņus" pagatavot garšīgi, tev būs daudz, daudz vieglāk tikt pie svara, kādu vēlies.

Principā tas pats attiecas arī uz sportu - ja tev būs sevi jāpiespiež, tad agri vai vēlu sāksies attaisnojumi pašai sev - ai, šodien nē, darbā ļoti noguru, ai, šodien nē, es šodien esmu apaukstējusies, ai, šodien nē, jo šodien....

Varbūt tev sporta zāles vietā vajag sākt iet uz deju kursiem? Būsi izkustējusies, izklaidējusies, patusējusies, un svars arī zudīs. Pie tam, ja tev tāda lieta patīk, nebūs problēmu saņemties un aiziet. Varbūt tev piemērotāka ir peldēšana? Volejbols? Karatē?

Veiksmi tievēt :)
06.03.2014 14:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits