Sveikas, skatijos peec diskusijaam, svars lkm ir diezgan populaara teema... Nu tad arii es censhos sanjemties kko taa labaa beidzot dariit... esmu diezgan maza 1,54 un sveru 58 kg, agraak sveru kadus 52, bet kaa mainijaas darbs, taa arii svars pat nepamanot bij "uzaudzis" .... janomet gjau vismaz kkadi 15kg... pedejo reiz, kad biju veikalaa ieraudziju tiik smukus vasaras dzjinsa shortinjus, vnmer esmu tadus gribejusi, bet ar manaam lielajaam ciskaam tur nekas gliits nesanaaktu... vel + man pa maaju staigaa drauga braalja draudzene, gara un pat paraak tieva... mani tas taa kurina, un vinja eed visu ko grib, un kvai 22.00vakaraa :( ... gribu arii buut smuka, un vasaraa aizbraukt un nekautreeties pie juuras paseedeet bez kompleksiem...maajaas ir rinkjis un pat speciali nopirku sievieshu vingrinajumu gramatu, un kur nu vel labaak man pat ir maza sporta zaale blakus maajaa, tik taa motivaacija aatri pazuud....un es pat nevaru iedomaaties kaa tos augshstilbus dabuut nost, lkm jaed bezmazvai tikai darzenji...