Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

liekie kg

10 gadi
Reitings 195
Reģ: 11.02.2014
Sveikas, skatijos peec diskusijaam, svars lkm ir diezgan populaara teema... Nu tad arii es censhos sanjemties kko taa labaa beidzot dariit... esmu diezgan maza 1,54 un sveru 58 kg, agraak sveru kadus 52, bet kaa mainijaas darbs, taa arii svars pat nepamanot bij "uzaudzis" .... janomet gjau vismaz kkadi 15kg... pedejo reiz, kad biju veikalaa ieraudziju tiik smukus vasaras dzjinsa shortinjus, vnmer esmu tadus gribejusi, bet ar manaam lielajaam ciskaam tur nekas gliits nesanaaktu... vel + man pa maaju staigaa drauga braalja draudzene, gara un pat paraak tieva... mani tas taa kurina, un vinja eed visu ko grib, un kvai 22.00vakaraa :( ... gribu arii buut smuka, un vasaraa aizbraukt un nekautreeties pie juuras paseedeet bez kompleksiem...maajaas ir rinkjis un pat speciali nopirku sievieshu vingrinajumu gramatu, un kur nu vel labaak man pat ir maza sporta zaale blakus maajaa, tik taa motivaacija aatri pazuud....un es pat nevaru iedomaaties kaa tos augshstilbus dabuut nost, lkm jaed bezmazvai tikai darzenji...
06.03.2014 11:27 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ja ļoti gribētu kaut ko nomest, tad arī būtu motivācija.

No čīkstēšanas vēl neviens nav tievāks palicis. Varbūt tas ir iespējams, bet tad dikti enerģiski tas jādara.
06.03.2014 11:32 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Ja gribi notievēt vajadzīga apņemšanās un gribasspēks to izdarīt!
Ir jāgib uzzināt! Ir JĀMEKLĒT informācija par to kā labak ēst, ko ēst, kā trenēties, cik daudz un bieži trenēties!

Tas, ka izdomāsi :
lkm jaed bezmazvai tikai darzenji..

NEKO NEDOS!
06.03.2014 11:35 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
jātaisa daudz kardio vingrojumu + veselīgs uzturs .
no zila gaisa un nekā nedarīšanas diemžēl svaru ir grūti nomest :(
vai tad motivācijai nepietiek ar šiem skaistajiem šortiņiem kuros vēlies tikt?
06.03.2014 11:38 |

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011
es tikai nesaprotu, ko autore grib panākt ar šo diskusiju.
ja nav motivācijas, tad nav.
un vispār, dārzeņi ir ļoti garšīgi, ja tos māk pagatavot. es makaronu un kartupeļu vietā izvēlos labāk tvaicētus dārzeņus.
06.03.2014 11:39 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Grūtākais ir iesākt. Kad saņemsies un piespiedīsi sevi ēst veselīgāk un sportot, tad tā lieta arī ar laiku aizies. Galvenais sākumā sev pārkāpt un piespiest darīt.
06.03.2014 11:52 |

Reitings 10
Reģ: 01.11.2013
No savas pieredzes varu pastāstīt, ka arī ilgu laiku nevarēju saņemties un sākt kaut ko savā labā darīt. Attaisnojos dažādi - neizskatos jau nemaz tik briesmīgi, tādi man gēni, man pārāk patīt ēst un gulēt uz dīvāna utt. utt. Tagad pati nespēju saprast, kāpēc pāris gadus no savas dzīves izniekoju, audzējot taukus un celulītu. Nonācu tik tālu, ka sāka riebties pirkt drēbes, jo itin visās izspiedās tauku rokturīši, bikses vairs gandrīz nevalkāju vispār, svārkos vēl varēja kaut ko noslēpt :D Nesvēru katastrofāli daudz - uz 1.72 m bija 67 kg, bet tā kā tur nebija necik muskuļu, tikai tauki, izskatījās slikti. Tad kaut kas manā galvā saslēdzās, vienā jaukā dienā izslēdzu no savas ēdienkartes bulciņas, gatavās sviestmaizes, salātus, pusfabrikātus, desas... Vienu dienu nedēļā ļāvu sev izēsties, pārējās dienas turēju sevi grožos. Sāku pamazām sportot. Tagad sportoju diezgan daudz, sveru 57 kg, pērku par izmēru mazākas drēbes un gandrīz viss, ko uzmēru, izskatās labi. Galu galā, ja nespēj sevi motivēt ar to, ka labi izskatīsies, tad padomā par veselību, par to, ka jāēd veselīga pārtika, kaut nedaudz jāsporto, jākustas, tici man, ne vien izskats, bet arī pašsajūta uzlabosies un pati nesapratīsi, kāpēc tik ilgi vilcinājies, pirms saņēmies ;)
06.03.2014 11:52 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Ja tu vēlies nomest 15kg, tad gribi svērt 43kg? :O

Es, protams, ļoti atvainojos, bet šīs diskusijas jau paliek garlaicīgas un kaitinošas.
06.03.2014 11:53 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Nedrīkst pārtikt tikai no dārzeņiem! Ļoti svarīgs ir sabalansēts uzturs! Uz augumu 1,54cm svars 58kg nav nekas ārkārtīgi liels un šausmīgs, pēc ķermeņa masas indeksa skatoties vispār normā iekļaujies. Man šķiet, ka problēma ir tajā, ka Tev ir kompleksi, ar kuriem jātiek galā. Iesaku nesalīdzināt sevi ar citiem. Nevajag iekrist galējībās, protams, svarīgi ēst daudz dārzeņus, vēlams svaigus, dzert ūdeni u.tml., bet, ja kādreiz gribas kādu kūciņu vai ko tādu, tad apēd un nejūties pārāk vainīga. Un par ciskām, neticu, ka viņas tik briesmīgas, kā Tu pasniedz.
Par saņemšanos, hmm, Tur Tev pašai jāpiestrādā, pēc pieredzes, pirmajā reizē visgrūtāk saņemties, bet, kad atklāsi kāda pozitīvā enerģija rodas sportojot, tad jau aizies!
06.03.2014 11:54 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Sieviešu vingrinājumu grāmata, piedod, izklausās smieklīgi :D
Varbūt iesākumam - pirmajam grūdienam - pamēģini kādu labu un uzticamu diētu, piemēram,
http://www.edunsporto.lv/2011/11/svetku-gaidas-vai-varesim-uzvilkt-savu-skaistako-kleitu/
Nekādā gadījumā ne tās, kur vienu dienu jādzer kefīrs, citu - jāēd āboli.
Iesaku atrast to sportisko nodarbi, kas sniedz prieku - varbūt skriešana pa āru, varbūt vienkārši ātras pastaigas, varbūt lecamaukla, varbūt vingrošana pie youtube mājās?
06.03.2014 11:55 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Motivācijai varu iemest- vakar sākās gavēnis!! līdz lieldienām ir pietiekami daudz laika, lai saprastu ir pietiekami liela Tava motivācija vai tomēr esi ar mieru tā turpināt!?
06.03.2014 12:01 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pirms ko saku, cerams ka šeit nebūs kašķi :D

Par tēmu, tev vajag motivāciju pirmkārt, tā varētu būt tās pašas bikses kurās šausmīgi gribi ielīst, tu viņas nopērc tajā izmērā kādā gribi, un katru dienu tad skaties uz viņām, ēd pareizi, vingro, skrien kamēr tavs dupsis viņās ielīdīs. Ja bikses nepalīdz, tad paņem mēneša abonamentu uz to sporta zāli un tad jau kad būs samaksās pašai būs žēl naudas un iesi, ja tomēr tā nebūs, varbūt vari atrast kādu draudzeni ar kuru iet kopā, vai nu uz to pašu sporta zāli vai uz citu, bet kopā, jo divatā vienmēr vieglāk nekā vienai ;)
Izvērtē visu ko ēd, vai tas tev ir vajadzīgs, piemēram visi miltu produkti, treknās gaļas, maizes un kaut vai tas sviesta/margarīna gabaliņš kuru smērē uz maizītes. Iemācies ēst mazākās porcijās, sastādi sev ēdien karti, paskaiti kādu mirkli cik kalorijas uzņem līdz pati saproti un pierodi pie ierobežojumiem. Dzer daudz ūdeni ( piens neskaitās ) :D
06.03.2014 12:14 |

10 gadi
Reitings 195
domaaju, ka shoreiz man izdosies, dariishu visu iespeejamo, lai sanaaktu, motivaacija ir, un pati to ljoti gribu... daudz esmu lasijusi un skatijusies par pareizu uzturu, tik vnmeer kad saaku kko dariit drauga teetis izteica kkadas pieziimes par to, ko eedu (pasmeejaas).. lkm jau tas vnmeer kkaa to visu iespaido un man paliek kauns...beidzot ir kkas jaamaina ziinu, jo man jau tas sen "seezj" iekshaa.. . laikam uzrakstiju tapec, ka gribeeju sanjemt kaut mazu atbalsta devu... kopsh dzivoju citur, nav iisti pat ar ko izrunaaties , tapec nodomaju, ka varbut te buus kadas forshas meitenes ar ko papljaapaat :)
06.03.2014 12:20 |

Reitings 3599
tik vnmeer kad saaku kko dariit drauga teetis izteica kkadas pieziimes par to, ko eedu (pasmeejaas).. lkm jau tas vnmeer kkaa to visu iespaido un man paliek kauns

No kā tev kaunēties?

Es jau sen esmu iemācījusies, ka šādas replikas nav jāņem pierē!
06.03.2014 12:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
tik vnmeer kad saaku kko dariit drauga teetis izteica kkadas pieziimes par to, ko eedu (pasmeejaas)

Man liekas ka tā ir visās ģimenēs :D vienmēr jābūt kādam kurš pats varbūt pat nav no tievajiem, bet pasmejas par citiem kuri cenšas ko mainīt. Ai manās mājās ar kādreiz tā bija, nu neko, agri vai vēlu viņiem apniks :D It īpaši ja redzēs progresu. ;)
06.03.2014 12:35 |

Reitings 3599
Mana ģimene, par laimi, manu ēšanas stilu neuzskata par neko dīvainu vai anormāli. Priecajās, ka ēdu veselīgi (nu izņemot dažas 6dienas :D )

Bet ar vīra ģimeni ir vāks! Katru reizi, kad no kaut kā atsakos, dzirdu: Nu kas tev atkal pa atslodzi? Atkal jauna diēta? + vēl tas pāmetošais skaties, ka bez maz, vīramate slikti gatavo, tapēc neēdu. Bēsī! BET es jau sen to neuztveru par pilnu. Lai domā ko grib, jo 7dienā, pēc treniņa, vakarā iebraucot ciemos man nav vēlme ietriekt kuņgī biezzupu ar saldo krējumu un sviestu.
06.03.2014 12:42 |

Reitings 385
Gita tāda sajūta itkā es to rakstītu. Es esmu 1,57cm un sveru 58-59kg. Vēl 2 gadus atpakaļ biju 54kg. Mainījās tas, ka tagad draugs un jauns darbs, dzīvoju atsevišķi.
Mans sapnis ir vasarā uzvilkt šortus, bet takā man milzīgas ciskas tad to nevaru atļauties.

Godīgi teikšu, kopš lasu cosmo.lv sarunas, esmu smēlusies tik daudz iedvesmas un motivācijas, jaunas idejas ēšanai, ka tagad esmu sākusi iet uz sporta zāli, ēdu varbūt ne ļoti veselīgi, bet katrā ziņā- daudz veselīgāk nekā pirms tam. Es tev iesaku nosprast mērķi un vnk iet un darīt kko nevis čīkstēt. Es vairākus gadus čīkstēju līdz es piefiksēju to, ka guļot ar draugu gultā pat pa nakti es neapzināti ievelku vēderu, jo ja nu viņš pieskarsies manam milzīgajam vēderam. :D :D Tas bija pēdējais piliens.
06.03.2014 12:46 |

10 gadi
Reitings 195
:D prieks, ka neesmu taada vieniigaa ...centiishos cik vien var, lai vasaraa vareetu ieliist shortinjos, ja ne shovasar, tad vismaz nakamvasar...
06.03.2014 13:22 |

Reitings 385
Kāds nākamvasar?! Ar šitadu domāšanu tu nekad neielīdīsi nekur! Šovasar! Tikai un vienīgi šovasar!
06.03.2014 13:26 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
man ir bijia ta, ka drebesnevelos iegadaties, jo uz figuras izskatas negliti. lieki teikt, kaiepirksanas mana kaisliba...
06.03.2014 13:35 |

10 gadi
Reitings 195
njaa, es jau arii kaadu laiku pat negribu iisti iziet nekur sabiedriibaa un kur nu vel biksees... visvairaak zjeel buus "atvadiities" no kruutiim, jau taa nav lielas un ja zudiis svars, tad arii taas diemzjee pazudiis :( bet nu, kaut kas arii jaazaudee, lai kaut ko ieguutu...shobriid esmu tik ljoti apnjeemiibas pilna, tik ceru, ka taa apnjeemiiba nepazudiis :) un paldies par jaukajiem komentariem, tas tieshaam vel vairaak dod ticiibu sev..
06.03.2014 13:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!