Sveiki!
Gribēju uzrakstīt savu pieredzi ar Sidretella.
Šīs ir manas jebkad pirmās zāles, ko ārste izrakstīja, un es uzreiz nopirku vairākas paciņas.
Sāku lietot pirmo iepakojumu gandrīz gadu atpakaļ. Man sākās asas sāpes vēdera lejasdaļā, kā arī slikta dūša. Nolietoju mēnesi un palūdzu ārstam citas zāles, kas maksā 13 eur.
Pavisam nesen uz laiku pārtraucu zāles, jo sastrīdējos ar draugu. Un tad nolēmu, ka varbūt izlietošu vēl vienu paku Sidretella, jo tā tomēr maksā lētāk, pirku to par 8 eur.
Sāku lietot, un jau ceturtajā dienā draugs man pateica, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, nav emociju, nesmaidu, esmu drūma un bēdīga. Papildus vēdera sāpēm šoreiz acīmredzami zāles izraisīja depresiju. Man nekad nav bijis tāds bezcerības un depresīvs stāvoklis, ka rokas neceļas neko darīt. Viss, ko ieplānoju iepriekšējā dienā, izgāžas, jo katra nākamā diena ir kā drūms mākonis.
Es nesen sēdēju Internetā un uzrakstīju divus salikumus #Sidretella un #depression. Ārzemju lapas man neparādījās, tikai kaut kādas poļu un slovāku. Latviešu forumos nekā nav. Bet man izmeta, ka Sidretella instrukcijā rakstīts, ka zāles var izraisīt depresiju. Nu lūk, manā gadījumā man Sidretella izraisīja konkrētu depresiju, un vienīgais, kas mani priecē, ka šodien ir pēdējā tablete. Ar rītdienu sākšu lietot savas iepriekšējās zāles, kuras gan liek nedaudz pieņemties svarā, bet vismaz neietekmē domāšanu un darba spējas. Varbūt kādai no jums noderēs. Ja pamānāt nomāktību, lietojot Sidretella, mainiet. Ja zāles būtu tik super labas, tad tās varētu atrast ne tikai poļu un slovāku saitos.. :-/