Agrāk likās,ka arī man nav domāts acu zīmulis,bet tad sapratu,ka vajag tik atrast atbilstošu toni.
Zinu,ka man galīgi neizskatās melns acu zīmulis. Pārāk mākslīgi, nedabīgi izskatās. Pat dzīvē nepatīk,ka dažām redzēts-melns acu zīmulis un acis izskatās nu pavisam nedabīgi, kā ogle uzsmērēta. Iuuuuuu...
Visām tiešām nepiestāv, tas ir fakts, bet ir jau arī ēnas. Manai draudzenei, piemēram, ir salīdzinoši mazas un "dziļas" acis, viņai zīmulis izskatās krimināli, vienalga kāds, bet tiklīdz uzliek ēnas uzreiz pārtop par citu cilvēku.
Man jau šķiet, ka mazām un apaļām acīm zīmulis izskatās diezgan sūdīgi. Pati pie tādām piederu un ilgi nevarēju saprast- nu kā var nepiestāvēt, jo visām taču tik labi izskatās,bet man kā ķēmam :D
Man patiešām nepiestāv. Nav tāda lieta vispār manā necilajā kosmētikas maciņa arsenālā:)
Bija laineris, bet arī tika nomēğināts vien īpašos gadījumos.
Pati domāju, un citi arī teikuši, ka izskatās labāk vien uzkrāsotas skropstas.
var izlikt galigi nemanami, pacel un iekraso plakstiņa iekšpusee. Drausmigi izklausas, bet smuki izskatas. Un nevar manit ka vispar ir zimulis. Nu nemaku ta paskaidrot.
Piekrītu meitenēm par toni. Pati domāju, ka man nepiestāv, līdz pamēģināju tumši brūnu acu zīmuli. Krāsoju tieši gar skropstu līniju, ne no paša acs kaktiņa pie deguna, un tikai augšā (tā pat kā skropstu tušu) kā šajā Kubietes ieliktajā bildē:
Izskatās pat, ka viņai ir uzkrāsots tumši brūns zīmulis.