Oiiijm, cik naski jūs skaitat i manu naudu, i manu laiku, laikam tāpēc, ka man ir abi, jums nav
Par laika paarpilniibu ir jaabeedaajaas, nevis ar to jaalepojaas. Ja ir interesantas lietas ko dariit, tad ir zjeel ziedot laiku mulkjiibaam. Bet nu katram savs.
Kur jūs tās naglas dzenat? Tagad naglas reti kur izmanto, topā skrūves. Visi darbi pa spēkam ir abiem dzimumiem, jo vienīgais vīriešu darbs ir izšaut sēklu un tas arī ir viss!!!! Ar jūsu mutēm runā(raksta) stereotipi.Man piemēram nav. Kartupelu maisu neuzstieptu, manejam ats prasa 3 minutes laika vēsi elpojot. Un vel daudz ko nevaru.Un tad? :)
Sacensības ar nosaukumu "Lekšana no viena grāvja otrā" ir vaļā
Es arī nesaprotu, kur jūs tās naglas dzenat.+
kuras staigā uzlakotiem nadziņiem un tēlo (ala "uzskata", ka sievietei nekas no tādiem darbiem nemaz nav jādara) un starp tām kuras vnk neko netēlo bet saprātīgi skatās uz lietām. Ieskrūvēt spuldzi nav nekas liels, bet attieksme pret to gan var izvērsties grandioza.Dažas savukart telo grenadrieri brunčos kas vienmer visu var pašas.Tikai te velak sudzas par attiecibam:D Un to ka nevaru p[acelt un uznest 25-40 kilo kartupelu maisu neteloju,es to nevaru fiziski dabut gatavu. Un par veselibu sievietei kas staipa smagumus nemaz nerunasim. Un nagals nedzenu ka jau teicu, kamer menejais ko urbj, es vinam keksu uzcepu.Un mēs abi esam laimigi. Es sieviete, viņs vīrietis.Nekada feminisma:D
Dažas savukart telo grenadrieri brunčos kas vienmer visu var pašas.Tikai te velak sudzas par attiecibam Un to ka nevaru p[acelt un uznest 25-40 kilo kartupelu maisu neteloju,es to nevaru fiziski dabut gatavu. Un par veselibu sievietei kas staipa smagumus nemaz nerunasim. Un nagals nedzenu ka jau teicu, kamer menejais ko urbj, es vinam keksu uzcepu.Un mēs abi esam laimigi. Es sieviete, viņs vīrietis.Nekada feminisma