Ex

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Sveikas! Bieži te palasu attiecību problēmas un nodomāju, ka nu es neko tādu nerakstīšu..bet nu, tagad es rakstu.. :D
Vispār esmu greizsirdīga meitene. Neticu tīrai draudzībai starp vīrieti un sievieti. Kur nu vēl, ja viņiem iepriekš kaut kas bijis...
Kaut kā biju iemācījusies nedomāt par vīra bijušajām un biju mierīga, laimīga savā pasaulē. Taču tagad viņa(tā,ar kuru bija visnopietnāk) ir pēkšņi uzradusies..
Dzīvo kaut kur netālu no mana vīra darba. Protams, neizskatās, ka viņai tur būtu kādi plāni uz viņu, taču man ir nepatīkami, ka viņiem ik pa laikam jāsaskrienas netīšām..
Ko darīt ar savu greizsirdību? Prāts ļoti labi saprot, ka pagātne ir pagātne, bet visa mana neloģiskā puse man liek justies slikti par to visu.
Kā būt racionālākai šajā situācijā?
Vai jūs neesat greizsirdīgas uz sava puiša bijušajām/-o?
05.03.2014 15:39 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Man arī nepatiktu, ka puisis/ vīrs stāsta, kur dzīvo viņa bijusī!

Kas tie par iedomātiem teliem, kurus vīrieši rada savām sievām par bijušajām draudzenēm? Ja ja viņa bija tik labam, kapēc tad taga ir kopā ar Tevi? :) varbūt ir sajūta, ka vinam pret viņu nekas nav beidzies? (sorry, ja parak skarbi).

Lai arī kāda ir atbilde uz jautājumu, Tu esi viņa sieva, un Tev nav jāuztraucas par bijušajām draudzenēm! Mēģini atslābt un par to nedomat, jo mums sivietēm jau patīk piedomāt dažādas lietas, kura saptiesībā nav. :)
05.03.2014 16:19 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
p.s. atvainojos par kļūdām, rakstīju steidzīgi :)
05.03.2014 16:20 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Šeit var tiešām redzēt, ka ne-greizsirdīgās nesaprot kas īsti ir greizsirdība. Ne jau katra greizsirdīgā sieviete paranoiski visu dienu domā, ka viņu krāps. Tā ir riebīgā sajūta, kas rodas, kad vīrietis, piemēram, runā ar vai par bijušo vai vienkārši pavada laiku ar ļoti izskatīgu kolēģi,lai arī tikai darba jautājumos utt. Agrāk biju ļoti greizsirdīga un cietu no tā šausmīgi. Esmu pārvērtusies šajā ziņā līdz nepazīšanai,bet tas bija darbs ar sevi. Galvenokārt tev jārunā ar sevi, jāatgādina sev visas labās lietas, ko tavs virs tev ir teicis, jāanalizē kāpēc tā jūties. Atceries, ka tā ir tava laulība, un viss kas tajā notiek attiecas tikai uz tevi un vīru, un ja tu tajā ielaid viņa bijušo vai kādu citu sievieti, tad tā bija tava izvēle, bet tu taču negribi, lai viņa piedalās kā trešā persona jūsu dzīvē? Nepadari pati viņu nozīmīgāku nekā viņa ir.
05.03.2014 16:21 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Tev jau nav citu variantu , ka samierinaties.
05.03.2014 16:24 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
mums sievietēm jau patīk piedomāt dažādas lietas, kura patiesībā nav
Te nu jāpiekrīt :)
Motivation - Jauks komentārs :) Ceru, ka arī es pamainīšos.
05.03.2014 16:26 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
ai jūs neesat greizsirdīgas uz sava puiša bijušajām/-o?

es šajā sakarā atviegloti nopūšos, jo manam draugam tādas bijušās nemaz nav (es neskaitu cilvēkus, ar kuru 1x uz randiņu aizgājis) bet saprotu, ka viegli nav- es tādā situācijā arī būtu greizsirdīga.
Bet atceries vienu- ir iemesls, kāpēc viņi vairs NAV kopā, bet jūs ESAT kopā!
05.03.2014 16:30 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Es domāju, ka lielā mērā greizsirdība ir atkarīga no tā, kāda ir partnera uzvedība. Mans vīrs man nedod iemeslu būt greizsirdīgai. Pat ja viņš nejauši saskrietos ar bijušo, ko man tas maina? Viņa taču eksistē! Bet man ir bijuši patneri, kas manī nav raisījuši uzticību, tāpēc greizsirdība bija pamatota.
05.03.2014 16:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits