Nolemtība vientulībā!?

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Šodien sakrajās un gribās izrunāties/izrakstīties!

Jau tik ilgi esmu viena pati, ka jau liekas, ka drīz apaugšu ar sūnām un lēnām pārvērtīšos par vecmeit-sēni. Esmu jau te agrāk zēlojusies par savu sūro likteni attiecību lauciņā un laikam ejot NEKAS nav mainījies. Tas ir vnk ārprāts - it kā man kāds būtu uzlicis lāstu (tik tiešām tā sak likties) - kaut kādu vientulības/vecmeitas lāstu!

Ja pa plauktiņiem, tad atkal tā teikt esmu ''iemīlējusies'' un atkal jau tas kā vienmēr (neizbrīna nemaz) ir bez-atbildes. Satiku savās ikdienas gaitās vīrieti - pazīstami jau esam ilgi. Bet šoreiz kaut kā ieskatījos un man viņs ārkārtīgi iepatikās. Viņam piemīt idealas īpašības un vizuāli arī man liekas ideāls. Jau divus mēnešus pielūkojamies. No viņa puses visu laiku jutu simpātijas, tās arī tika izrādītas, gan zestos, neapzinātajā ķermena valodā, gan saziņās laikā - komentāros, komplimentos, interesē par personisko un tml.

Un tā laiks iet un iet, bet NEKAS nenotika... līdz pēdejās dienās - vnk 0 reakcijas uz mani. Un es tieši nodomāju, ka yeeeey - būšu beidzot kādu īpašu cilvēku sev satikusi - principā biju 100% pārliecināta par to, ka simpātijas pāraugs kādā attīstībā. Mūsu komunikācija ir lietišķa pārsvarā - darba jautājumos un šo darbu sakarā arī pamanījos padalīties ar savu t.numuru, epastu un viņam bija iemesls man uzrakstīt - neidziļināšos, bet pati prasīju, lai apkopojot mūsu kopīgos darbiņus man uzraksta - kā tad nu tur ir - vai viss izdevās vai kaut kas jālabo. Bet pagājušas 3 dienas un nekā. Nekādas atbildes - bāc es takš prasīju, lai uzraksta par darba lietām un īstenīb arī gaidu no viņa atbildi (neskaitot personisko)!

Šodienatkal kopīgi darbi vienā vietā un satiekoties nu jau jūtu - NEKO!

Secinājums - ATKAL jau esmu atraidīta, kjipa atmesta un nekam nevajadzīga.

ATKAL! Es vsp neatceros, kad pēdējo reizi es vsp saņema kādas pretjūtas? Hmmm... pirms 4 gadiem!?! Bļāviens - es vnk jūtos nožēlojama, maziņa, melna sūdu čupiņa.

Analizējot visu - OK ir bijis ka es izvēlos sev vīrieti, kas iespējams ir augstākā kategorijā (jau jau šādi virspusēji spriest), bet šis vīrietis tāds nav - pilnīgi parasts, nekāds kruts skaistulis vai bagātais, strāda parastu darbu, nav nekāds sabiedrībā zināmais vai iedomīgais... Mani sapna tas, ka viņš mani principā atraida... It kā es nebūtu pietiekoši laba viņam. Vnk jūtos kā niecība.

Šīs sajūtas atkārtojas katru reizi, kad man rodas pret kādu jūtas - kā pa karuseli - riņķos. Es nesaprotu ar ko es brāķēta, ka mani neviens negrib. Man jau paliek vnk iekšēji sāpīgi no tā, ka apkārt visiem džīve iet uz priekšu - cilvēki satiekas, dzīvo kopā, apprecas, rada ģimeni, tikai es nekur nevirzos privātajā plānā.

Man kauns teikt, ka man nav drauga, jo par spīti savām feministiskajām ievirzēm iekšeji jūtos kā brāķis. Labi vēl kadi jauni cilvēki, kas nezin, ka es jau 3. gadu esmu vientuļa (es jau sāku izmantot šo vārda 'brīva'vietā :(), bet tie, kas mani zin - nu bāc ja kāda mana paziņā būtu 3 gadus viena - reāli viena (pat bez kaut kādiem attiecība fail mēģinājumiem) man likto ka viņa ir maigi sakot nenormāla. Un arī draudzenes saka, ka agrāk kad man prasīja attiecību statusu es ar prieku un lepnumu teicu, ka esmu brīva, bet tgd no malas var redzēt, ka šis jautājums mani mulsina. Ir pat bijis, ka sameloju ka man kads ir, lai nebutu neērti pašai no sevis. Kas ir nožēlojami dubultā...

Un nerunājot par to vilšanos un sāpīgo tuksuma sajūtu, kad saprotu kā Atkal viss ir aplauzies, ka esmu nepastarpināti atraidīta. :( Man vnk paliek bail jau no tuvināšanās jebkādam vīrietim - lai atkal nesanāk tas pats. :(

Apdomaju varbūt aiziet uz kaut kādu hipnozi - lai ieliek programmu - mācīties, strādat, neiemīlēties? Ja vien būtu tāda opcija kā vampīru dienasgrāmatās - atslēgt emocijas... paradoksali, bet es būtu daudz laimīgāka.....

Paldies, ja kāda izlasīs tik tālu manu nožēlojamo želošanos par manu nožēlojamo tukšo dzīvi - miljons cepumu!
04.03.2014 22:21 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
"!?!?!?!??!", "?????", "fuuj" Man jau sen bija tāda nojauta, ka ar šo būtni kaut kas nav kārtībā. Ella Tu atstāj ļoti sīkumainas, kašķīgas, nekārtīgas, ar dzīvi neapmierinātas sievietes iespaidu. Atlasīju dažas ellas pērles, lai var labāk saprast ap ko lieta grozās. :) Te nav jābūt ģēnijam, lai saprastu kur ir problēmas sakne.

Tāpat kā mani piemērēm šķērmē no vīriešiem ar riepu - liekas pretīgi un ar tādu neliktos slīpi nekad - un es neesmu stulba un neinteliģenta - vnk mani neuzbudina un viss. Savukārt man patīk vīŗieši tievi un nesakačati - mana draudzene nesaprot kā tāds var patikt!

Vot dazreiz redzu un brīnos - tik skaista un seksīga meitene un raksturs foršs, bet satiekas ar kaut kādu nabagu, kurš tikai 300 Ls pelna, bet varētu nograbt kādu biezo! Vot nesaprotu... Ka gan tas tā var būt??? Un dažreiz tas nabagais ir arī apalīgs!?!?!?!??! Nu vsp... šokā... Kā var patikt dzīvot skaitot kapeikas un ja vēl puisim alus vēders??? Ai, ai, ai,...

Kjipa kad diskusijas, ka puisim maz naudas tad visas nosoda, ka jāmīl par dvēseli, bet kad atkal par resnumu tad lielākā daļa - fuuuj kā var ar to riepu un celulītu...

Mūsdienās, kad sieviete spēj naudu nopelnīt pati - vīrietim ir jābūt labam gultā. Citādi no viņa nav jēgas. Priekš kam normālai mūsdienīgai sievietei, kas sevi zutur pati un var pati audzināt un radīt bērniņu uzturēt attiecības ar partneri, kas viņu neapmierina?????

Latviešu tērpi vnk pretīgi - vēmekļu krāsās! Nu kāpēc mēs pat drēbju ziņa kadreiz nevarētu izcelties? Kā tādi ubagi sabraukuši bomžu paltrakos!
05.03.2014 00:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
LO, esmu redzējusi, ka sievietes dažreiz sāk kaut ko baigi tēlot, ja telpā parādās impozants vīrietis - "ledus karalienes" loma, "pelnrušķītes" loma, kaut kāda "super-puper biznesa lēdijas" loma, "vistiņa no vistu bara" loma, "baigā priekšnieces" loma u.t.t. Viņas daudz vairāk velta uzmanību sava tēla un statusa uzfrišināšanā, nevis vienkāršā komunikācijā un siltā attieksmē.
Strādāju vienā darbavietā un tur blakus kabinetā bija 3 darbinieces, pie viņām ienāca simpātisks vīrietis - laikam viss stāvs dzirdēja kā viņas visas trīs kā pēc signāla sāka skaļi smieties ( kā tādas mazgadīgās tīnes), pārspīlēti uzjautrinoši un skaļi runāt, skraidīt pa kabinetu no galda pie galda itkā baigi aktīvi darbotos, vicināties un žestikulēt u.tml. Karoče, vīrietis reāli nokļuva vistu kūtī!... :D
05.03.2014 00:10 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
var piekrist Teletūbijs.
pat lasot šo diskusiju nav jābrīnās ka esi viena tik ilgi.
no tādām vīrieši bēg!
sāc mainīt savu attieksmi.
05.03.2014 00:22 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
LO, esmu redzējusi, ka sievietes dažreiz sāk kaut ko baigi tēlot, ja telpā parādās impozants vīrietis - "ledus karalienes" loma, "pelnrušķītes" loma, kaut kāda "super-puper biznesa lēdijas" loma, "vistiņa no vistu bara" loma, "baigā priekšnieces" loma u.t.t. Viņas daudz vairāk velta uzmanību sava tēla un statusa uzfrišināšanā, nevis vienkāršā komunikācijā un siltā attieksmē.
Strādāju vienā darbavietā un tur blakus kabinetā bija 3 darbinieces, pie viņām ienāca simpātisks vīrietis - laikam viss stāvs dzirdēja kā viņas visas trīs kā pēc signāla sāka skaļi smieties ( kā tādas mazgadīgās tīnes), pārspīlēti uzjautrinoši un skaļi runāt, skraidīt pa kabinetu no galda pie galda itkā baigi aktīvi darbotos, vicināties un žestikulēt u.tml. Karoče, vīrietis reāli nokļuva vistu kūtī!...

:D:D

Man liekas ka tādā veidā var saiet kopā tikai ar gaili, kādu kam smadzenes ir tieši tikpat daudz. :D
05.03.2014 00:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ai ir izglītots - ar augstāko izglītību, vai vismaz to pašlaik apgūst
materiālie ienakumi - lai pelna vairāk par mani (ar manu algu tā nav problēma )
Sociālais statuss - lai ir manā līmenī - esmu no vidusslāņa (ar zemaku būs grūti saprasties, jo viņs nesapratīs manas dzīves vajadzības, ar bagātnieku atkal es jutīšos neērti).....
viņam jābūt veiksmīgam savā nozarē un vēlams lai nodarbojas ar kaut ko tadu, ko es apbrīnošu. Lai viņam nebūtu vēlme pēc luksus lietām (kažoki, dārglietas, dārgi sūdi un tml izrādīšanās), bet interesē dzīves baudīšana - kaut vai labi pavadīts vakars mājās ar vīnu un siera plati un kādu komēdiju vai citu labu filmu.

Isaak sakot, meklee bagaatu viirieti (sociaalais staavoklis un alga visbiezjaak iet roku rokaa, un ja tu esi pati no vidusslaanja ar vidusslaanim piederiigu algu, tad viirietis ar lielaaku algu buus visticamaak, latinju augstaak sociaalajaa staavoklii par tevi), kursh izcils profesors, kjirurgs un kursh kaa par briinumu, ir ieintereseets seedeet briivajaa laikaa maajaas ar viinu uz diivaana, nevis izbaudiit naudu, nopeerkot jaunu sporta mashiinu. It kaa liekaas, ka nemaz tik augstas prasiibas nav, bet no otras puses skatoties, patiesiibaa ir gan. Izcili, turiigi kjirurgi un profesori, kuri piekopj askeetisku dziives veidu apkaart nemeetaajaas lielaa daudzumaa. Turklaat taadiem parasti klaat liidzi naak citi tarakaani galvaa ja nepiemiit tevis aprakstiitie truukumi, taapeec vinji izveelaas ljoti pakljaaviigas sievietes, kuras speej vinjus vispaar pieciest. Tad lai labaak nopeerk to daargo luksusa motociklu nekaa sprauzj pie sienas beigtu taurenju kolekcijas.
05.03.2014 01:36 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
mīļā meitene!
Tev jābeidz laimi meklēt vīrietī. Esi laimīga, pašpietiekama pati ar sevi un viņš tad arī atnāks (nesolu, bet ļoti ticami :D) varbūt banāli skan, bet tā tiešām ir.
Pat ja to akūti neizrādi, ļoti iespējams, ka sūti impulsus, ka nejūties vērtīga pati par (ar) sevi, ka ļoti nepieciešams šis vīrietis, ka tik ļoti apnicis būt vienai.
Es vienkārši spriežu pēc savas pieredzes.. Jo labāk esmu jutusies viena un mazāk gribējusi ko nopietnu, jo vīrieši vairāk centušies mani "sašņorēt" :D
05.03.2014 01:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Pameklē aiz robežām, būs kalns ar vīriešiem. Lv nav tik liela izvēle vnk :D
05.03.2014 02:03 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kā tādi ubagi sabraukuši bomžu paltrakos!

:D haaa, labs :D
05.03.2014 02:08 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Izlasīju, ka gribi ''atslēgt emocijas, jo tad justos labāk''. Tici man, necik labāk nejustos. :D Es to paveicu - atslēdzu savas emocijas, bet reizē arī spēja just jebkuru emociju izdzisa. Nejutu neko labu arī. Protams sliktais izplūst, bet nepazūd no tā. Beigās ir baigās mocības, lai tiktu atpakaļ pie vismaz kaut kādām sajūtām, jo savādāk esi kā robots.
05.03.2014 02:56 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Visus komentārus neizlasīju , bet tos , kurus izlasīju , manuprāt ,bija dikti prātīgi .. :)

Man jau laikam arī gribētos karmu piesaukt (bet oficiāli to nedarīšu , tā būtu potenciālā iespēja vēl vienai apgarotai diskusijai :D :D )

Es Tevi tik ļoti labi saprotu :) man arī dzīvē bija tāds periods . 3 gadus .. Kamēr viena draudzene plānoja kāzas , es katru dienu raudāju. Ne jau aiz laimes vai nelaimes , es vnk biju savā pasaulītē , no kuras bija grūti tikt ārā. Bet man paveicās ar sastaptiem skolotājiem un es sapratu - pēc 3 gadu ciešanām , ka laime ir būt šeit un tagad , nevis pagātnē vai nākotnē . Cilvēks cieš tad , kad tiek grautas ilūzijas , tāpēc šādas situācijas mums māca tādas vispār ne - būvēt . Citām vnk lēnāk pielec :D. Un laime nekad nebūs otrā cilvēkā , tā nav ārpus mums . Kad iemācīsies būt pati ar sevi , atnāks fantastisks vīrietis , jo Tu būsi mīlestības avots , nevis pēc tās lūdzošs ubags.
05.03.2014 07:04 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Ella, varbūt tas vīrietis aizņemts? Meklē ārzemnieku?
Nekrīti izmisumā, kā jau citas minēja - vīrieši to jūt..
Apmeklē astrologu?
05.03.2014 07:41 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Mans viedoklis noteikti nebūs populārs, bet man nešķiet, ka vaina ir čakrās, astrologos un citās neapšaubāmi labās praksēs. Man tomēr šķiet, ka ja 4 gadus neesi spējusi izveidot nevienas, nevienas, pat ne vismazākās saistības, kontaktu ar vīrieti - problēma ir tevī. Es zinu, ka vieglāk ir ticēt visādiem bezlaulību vainagiem, bet varbūt te tiešām ir briemīgs raksturs? Lūdzu, piedod, es negribu tevi kā cilvēku iedzīt vēl dziļāk kompleksā par vientulību, bet nu tā man šķiet. Šajā pasaulē visam ir atgriezeniskā saite, tu pati biji lielā karmas sludinātāja - nu tad padomā, pielieto. Ja tomēr met kažoku uz otru pusi, tad paskaties no malas uz savām darbībām, izteiksmes veidu(varbūt tu tiešām biedējoši uzmācīgi skaties uz tiem večiem?)

Bet reāli - pēc četriem gadiem varbūt iemācies būt viena? Varbūt tā ir tā tava dzīves mācība (es zinu, ka daudzām patīk šāda lirika), nu tad pieņem un apgūsti šo stundu. Pati saki, ka ej pa apli emocijās un darbībās, tad kā var mainīties kaut kas?

Un domājot par prasībām, kas būs tas, ko tu dosi tam vīrietim pretī? Tavas prasības lika man pasmaidīt. Tā ir normālas, protams, bet vienmēr jādomā arī par savu pienesmu. Kopumā + krista
05.03.2014 08:30 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
savām feministiskajām ievirzēm

Varbūt laiks atmest šīs muļķības zinu, zinu visādos sieviešu seriālos feminisms ir tik foršs.
Bet realitātē reti kuram vīrietim patīk feministiski noskaņota sieviete!
05.03.2014 09:00 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Tevi, protams, nepazīstu, bet varbūt problēma ir tajā, ka latiņu cel neadekvāti augstu.
Piemēram, ir man draudzene, kura jau labu laiku ir šķīrusies, tagad dzīvo depresijā, jo nevienu vīrieti ilgāk par gultu noturēt nevar. Mums saka, ka grib bezmaz miljonāru un nez kādu, bet patiesībā pat visparastākie vīrieši no viņas kā no uguns bēg. Konkrētajā gadījumā ir tā, ka sieviete ir smuka, bet ļoti vulgāra un tukša.
Var jau būt, ka šādās situācijās tā "augstā latiņa" ir acu aizmālēšanai, lai citi nepadomā, ka nevienu vīrieti nevar dabūt un noturēt. Bet izdevīgi ir pagriezt- nē, viņ'fuij, gribu miljardieri ar poršu un māju pie jūras.
05.03.2014 09:08 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Papildinot par tām augstajām latiņām....
Nevajag pārlieku aizrauties, jaunībā jau var bišku uzsist cenu, bet nu ap gadiem 30 ja neesi atradusi to miljonāru tad diez vai atradīsi....
Pasaulē valda jaunības kults un nevienam pat vecam bagātam vecim nevajag mīļāko vai sievu +30 gadi.
05.03.2014 09:35 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
lasot visu ienāca prātā šis:

taču kopumā jāpiekrīt citiem- jo vairāk uztraucies, jo vairāk izmisums atspoguļojas tavā sejā un nevienam vīrietim to nevajag.

piemērs ar mani un manu draudzeni: esmu jau vairākus gadus kā sieva, kamēr viņai pat nopietnu attiecību nav bijis (starp citu, ilgāk kā Tev!), un tā vietā lai salīdzinātu un kristu depresijās, viņa ķer mirkli, pilnveido sevi, lai tad, kad veidotos attiecības, tajās tiešām būtu ko ieguldīt (sasaucas ar _paris domām).
05.03.2014 09:35 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vispār es domāju, ka tas vēl aktuālāk būs, kad mums būs gadi 50. Dievs dod, protams, lai izdodas ar to vienu cilvēku mūžu nodzīvot, bet ja nē? Aiz muguras jau laulība, iespējams. Bet tāpat jau notiekti gribās mīlēt un dzīvot. Tad ar to iepazīšanos ir vēl grūtāk, jaunībā jau citādi. Mani baigi ietekmēja viena filma vienkārši.
05.03.2014 10:53 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Beidz čīkstēt, ej labāk izlasi kādu grāmatu! Un varbūt mazlie offtopic – bet kas vispār vainas būt vienai? Kas Tev tāds trūkst, kārtējo reizi materiālās vērtības?
05.03.2014 10:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Man kauns teikt, ka man nav drauga, jo par spīti savām feministiskajām ievirzēm iekšeji jūtos kā brāķis.

1. Jā, Tava feministiskā ievirze ir bijusi jūtama. Par tēmu - normālas feministes normāla situācija. Ir salīdzinoši maz vīriešu, kuri kaifo no tā, ka kāds regulāri baksta vīrieša pašapziņu ar savām vienlīdzības teorijām un mūžīgo paranoju "vai tikai viņš mani neizmanto?" un "vai tikai viņš sevi ar to un to neneostāda augstāk par mani".
2. Vīrieši ir poligāmi, un tam ir pat statistisks un sociāls pamatojums, - mūsu ir mazāk. Tava izeja ir poligāmija, jo esošajā 1+1 sistēmā daļa no jums, sievietēm (kas var galvot, ka Tu neesi viena no tām), ir nolemtas "iet gulēt ar spilvenu", bet kā jau Tu saproti, legāla vai puslegāla poligāmija mūsu sabierdrībā un pie mūsu sieviešu uzskatiem un audzināšanas nez' vai ir iespējama.
3. Nedaudz pasapņojam. Tu samaksā naudu, un jauns vīrietis ar Tevi pakontaktē, pastaigā pa pasākumiem un pēc tam godprātīgi dod Tev slēdzienu, kas ir tas, kas no tevis atgrūž citus. Būtu labi, vai ne?
05.03.2014 10:57 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tas ka Tevi atraida viens vai divi, nenozīmē ka nevienam TU nepatīc!
Es ar ilgu laiku esmu viena pati, ik pa laikam uznāk skumji, BET, no otras puses, esmu forša, es tāpat domāju, ka esmu skaista, forša, starojoša, priecīga un vīrieši uz ielas atskatās. Jā iedomīgi skan, mans cilvēks, mans mīļotais BŪS, ir jāpaiet laikam, kaut kas jāmacas, kaut kas jāgūst pirms tā foršā vīrieša.

Un nevaino to puisi, viņš nav vainīgs ka nespēj Tev atbildēt, labi, ka nečakarē Tevi!
3 gadi ir laiciņš, tomēr VAI TIEŠĀM šajos 3 gados pilnīgi neviens nav Tev stāvējis blakus?
05.03.2014 11:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits