Nolemtība vientulībā!?

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Šodien sakrajās un gribās izrunāties/izrakstīties!

Jau tik ilgi esmu viena pati, ka jau liekas, ka drīz apaugšu ar sūnām un lēnām pārvērtīšos par vecmeit-sēni. Esmu jau te agrāk zēlojusies par savu sūro likteni attiecību lauciņā un laikam ejot NEKAS nav mainījies. Tas ir vnk ārprāts - it kā man kāds būtu uzlicis lāstu (tik tiešām tā sak likties) - kaut kādu vientulības/vecmeitas lāstu!

Ja pa plauktiņiem, tad atkal tā teikt esmu ''iemīlējusies'' un atkal jau tas kā vienmēr (neizbrīna nemaz) ir bez-atbildes. Satiku savās ikdienas gaitās vīrieti - pazīstami jau esam ilgi. Bet šoreiz kaut kā ieskatījos un man viņs ārkārtīgi iepatikās. Viņam piemīt idealas īpašības un vizuāli arī man liekas ideāls. Jau divus mēnešus pielūkojamies. No viņa puses visu laiku jutu simpātijas, tās arī tika izrādītas, gan zestos, neapzinātajā ķermena valodā, gan saziņās laikā - komentāros, komplimentos, interesē par personisko un tml.

Un tā laiks iet un iet, bet NEKAS nenotika... līdz pēdejās dienās - vnk 0 reakcijas uz mani. Un es tieši nodomāju, ka yeeeey - būšu beidzot kādu īpašu cilvēku sev satikusi - principā biju 100% pārliecināta par to, ka simpātijas pāraugs kādā attīstībā. Mūsu komunikācija ir lietišķa pārsvarā - darba jautājumos un šo darbu sakarā arī pamanījos padalīties ar savu t.numuru, epastu un viņam bija iemesls man uzrakstīt - neidziļināšos, bet pati prasīju, lai apkopojot mūsu kopīgos darbiņus man uzraksta - kā tad nu tur ir - vai viss izdevās vai kaut kas jālabo. Bet pagājušas 3 dienas un nekā. Nekādas atbildes - bāc es takš prasīju, lai uzraksta par darba lietām un īstenīb arī gaidu no viņa atbildi (neskaitot personisko)!

Šodienatkal kopīgi darbi vienā vietā un satiekoties nu jau jūtu - NEKO!

Secinājums - ATKAL jau esmu atraidīta, kjipa atmesta un nekam nevajadzīga.

ATKAL! Es vsp neatceros, kad pēdējo reizi es vsp saņema kādas pretjūtas? Hmmm... pirms 4 gadiem!?! Bļāviens - es vnk jūtos nožēlojama, maziņa, melna sūdu čupiņa.

Analizējot visu - OK ir bijis ka es izvēlos sev vīrieti, kas iespējams ir augstākā kategorijā (jau jau šādi virspusēji spriest), bet šis vīrietis tāds nav - pilnīgi parasts, nekāds kruts skaistulis vai bagātais, strāda parastu darbu, nav nekāds sabiedrībā zināmais vai iedomīgais... Mani sapna tas, ka viņš mani principā atraida... It kā es nebūtu pietiekoši laba viņam. Vnk jūtos kā niecība.

Šīs sajūtas atkārtojas katru reizi, kad man rodas pret kādu jūtas - kā pa karuseli - riņķos. Es nesaprotu ar ko es brāķēta, ka mani neviens negrib. Man jau paliek vnk iekšēji sāpīgi no tā, ka apkārt visiem džīve iet uz priekšu - cilvēki satiekas, dzīvo kopā, apprecas, rada ģimeni, tikai es nekur nevirzos privātajā plānā.

Man kauns teikt, ka man nav drauga, jo par spīti savām feministiskajām ievirzēm iekšeji jūtos kā brāķis. Labi vēl kadi jauni cilvēki, kas nezin, ka es jau 3. gadu esmu vientuļa (es jau sāku izmantot šo vārda 'brīva'vietā :(), bet tie, kas mani zin - nu bāc ja kāda mana paziņā būtu 3 gadus viena - reāli viena (pat bez kaut kādiem attiecība fail mēģinājumiem) man likto ka viņa ir maigi sakot nenormāla. Un arī draudzenes saka, ka agrāk kad man prasīja attiecību statusu es ar prieku un lepnumu teicu, ka esmu brīva, bet tgd no malas var redzēt, ka šis jautājums mani mulsina. Ir pat bijis, ka sameloju ka man kads ir, lai nebutu neērti pašai no sevis. Kas ir nožēlojami dubultā...

Un nerunājot par to vilšanos un sāpīgo tuksuma sajūtu, kad saprotu kā Atkal viss ir aplauzies, ka esmu nepastarpināti atraidīta. :( Man vnk paliek bail jau no tuvināšanās jebkādam vīrietim - lai atkal nesanāk tas pats. :(

Apdomaju varbūt aiziet uz kaut kādu hipnozi - lai ieliek programmu - mācīties, strādat, neiemīlēties? Ja vien būtu tāda opcija kā vampīru dienasgrāmatās - atslēgt emocijas... paradoksali, bet es būtu daudz laimīgāka.....

Paldies, ja kāda izlasīs tik tālu manu nožēlojamo želošanos par manu nožēlojamo tukšo dzīvi - miljons cepumu!
04.03.2014 22:21 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Nu tad pastaigā pa kādiem netradicionālajiem varbūt kāds kaut ko vērtīgu Tev iesaka, varbūt kāda čakra aizvērusies vai kas. Aktualizē šo jautājumu no visām pusēm, ja jau tiešām ir tik liels izmisums jādara viss iespējamais, bet nu attiecības kā pašmērķis arī nedrīkstētu kļūt.

Piecērt kāju pie zemes un pakliedz uz debesīm, kas pa lietu, cik ilgi var gaidīt...
04.03.2014 23:17 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
Jo kādēļ gan mani neviens negrib? Ja jau man būtu augsta vērtība tad būtu arī gribētāji.

Manuprāt, tas nav rādītājs. Vai tad tās kuras visi grib uzreiz ir labākas? Salīdzinājumam popmūzika, visi klausās to. Bet man tā nepatīk un es zinu, ka pamatos popmūzika ir sūds.
Ar to es vēlos pateikt, ka tev ir sava kvalitāte. Un ja būs lemts, būs kāds kas to novērtēs. Ja nē, tad acīmredzot tu esi pārāk laba. Tici man, tā ir. Vīrietis nav iemesls sevi pazemināt.
04.03.2014 23:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
S80, nu, tad gribi teikt, ka ir labi, ja nezini, ko vēlies?... Visas mēs pa lielam zinām, kādu vīrieti vēlamies sev blakus, bet dažas šķiet ieciklējas uz kaut ko tiešām mazsvarīgu.. Piem., man viena paziņa stāstīja, ka viņas ideālajam vīrietim ir jāmāk dejot valsi. Ja nemācēs, tad viņa ar tādu neveidos attiecības... Pfff! Tiešām valša mācēšana/nemācēšana ir pats būtiskākais attiecību veidošanā? Tā nu gan nav lieta, bez kuras nevar iztikt (vai arī iemācīties)...
Lieki teikt, ka viņa arī nav attiecībās ne ar vienu. Un gan jau viņai vēl gana visādu tarakānu tajā galvā, kas traucē ieraudzīt labu, piemērotu vīrieti.

Ir jāzina, ko vēlies, bet tajā pašā laikā, nevajag ignorēt arī citādus variantus.
04.03.2014 23:22 |

Reitings 1681
Paldies par jūsu atbalsta vēlējumiem, bet varētu teikt ka visam ko rakstat esmu pāri!

1. Biju viena
2. Pilnveidoju/atradu sevi
3. Izbaudīju brīvās meitenes periodu
4. Paspēju arī aplauzties (pēdejo reizi tas bija kaut kad augusta beigās, kad tiku atraidīta šāda pat veidā)
5. Pardzīvoju, šaustīju sevi, ka nekad nesatikšu savu īsto
6. Janvāra beigās satiku šo vīrieti, padomāju, ka tomēr man ir iespēja - jo lūk viņs ir - simpātisks, man patīk, manā sociālajā līmenī, manā izvēlētajā jomā strādā, laba humora izjūta, it kā ieinteresēts manī pirmais un liekas, ka tiecas man pretī - ja, tas varētu būt tas vīrietis, kurs kjipa nāk pēc tukša perioda, pilnīgi negaidīti un pēkšņi
7. Atkal viss pa vecam, cerības aplauztas, nožēlojama sevis šaustīšana, kas mani izsit no sliedēm, jo man reali tgd jāmācās, kolokviji vieni pēc otra (viens jau 4dien), bet esmu vīlusies, satriekta, dusmīga, aizvainota un nespēju koncentrēties, nevaru savākties. Atkal jau vecais scenārijs.

Lūk tāpēc man ir tik slikti. Jau teicu, par to hipnozi, jo varbūt naivi, bet - ja nevaru izveidot attiecības tad vismaz tikt vaļā no šīm destruktīvajām emocijām - kuras mani sarauj un izsit no sliedēm - laupa enerģiju, neļauj virzīties profesionāli.

Piebildīšu, ka pagājušajā gadā bija līdzīgi - un likās, ka būs Jack Pot, bet aplauziens bija tik sapīgs un pazemojošs iekšeji, ka izsita mni no sliedem uz kādu mēnesi, es nespēju koncentrēties, mācīties, dabuju parādus, paņēmu akdēmisko (tgd vnk tāāāāāāāda nauda jāmaksā par studijām) un man vaadzēja 4 menešus līdz vasarā ieskatījos vienā vīrietī, kurš bija viss tāds ideals - mana otrā puse līdz izrādījās ka viņs vnk man deva liekas cerības un īstenībā viņam bija draudzene, kura pie tam bija man pazīstama un tas viss izvērsās nožēlojamā situācijā (aptuveni pamatskolas līmenī, kad izjoko meiteni, ka viņa pusim patīk un uz to sader vai kaut kā tā - krč pazemojoši). Atkal depresīvs, nožēlojams periods un dodu vēl vienu iespēju, kas beidzas līdzīgi.

Liekas, ka mani ir kaut kads fail pattern - kā sievietēm, kuras visu laiku saejas ar alkoholiķiem vai sievu sitējiem un tas ir viņu tips. Tā mans tips ir kaut kādi man nesasniedzami vīrieši - neatkarīgi no izskata, sociālā statusa, naudas, interesēm - patīk it kā dažādi, bet rezultāts viens. Varbūt hipnoze palīdzētu man mainīt kaut kādu iekšējo programmu un tikt vaļā no fail pattern... Nez...
04.03.2014 23:23 |

Reitings 124
Reģ: 02.02.2014
kādu laiciņu arī bija periods, kad savu brīvību uztvēru līdzīgi kā te rakstiji... bija randiņi utt. un te mani aizķēra BellaDona rakstītais, un aizdomājoties piekrītu viņai uz visiem 100... tie, kas bija, nebija priekš manis.. arī tagad ir viens tāds, kas reāli.... nu nav priekš manis, es to sajūtu, bet prāts reti man draudzējas ar iekšējo nojautu un sirdi... tagad es to saprotu, un, ja iepriekš man likās, mēģināts nav zaudēts, nu var jau paskatīties, kas būs.. tad tagad liekas, ka nekas nebūs, jo tad, kad atceros kā juts, kad es puisim tiešām ļoti patiku un interesēju, tad šis nav pat blāvs atspulgs.. tā nu ir... un kamēr manu uzmanību neiekaros kāds manis vērts, baudīšu savu sabiedrību, ko starpcitu ļoti labi izbaudu :)
04.03.2014 23:23 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Pilnībā saprotu tevi... Arī man vienu brīdi bij līdzīga situācija, kad gandrīz vai galīgākā depresija bij klāt, arī izdomāti stāsti, lai izvairītos no apkārtējo greizajām domām, bezgalīga savu kļūdu meklēšana, līdz pienāca brīdis, kad viss bija vienalga, un tieši tad, vienā jaukā dienā, kad vismazāk gaidīju satiku savu puisi... :) Tā jau dzīvē bieži gadās, ka tieši to, ko vēlamies vismazāk iegūstam tad, kad jau apnicis vislaik cerēt...

Gribās arī pajautāt tev, ko tu no savas puses dari, lai atrastu kādu kam arī tu simpatizētu? Vai dodies sabiedrībā, dzīvo un dari un sevi laimīgu? Vai tikai centies izdzīvot? Jo tam patiesībā ir ļoti liela nozīme... ;)

Bļāviens - es vnk jūtos nožēlojama, maziņa, melna sūdu čupiņa.
Tā nu gan nesaki par sevi! Nešaubos, ka tev ir daudz plusu un esi foršs cilvēciņš, tik lektenis tevu pacietību pēta... ;) Izvērtē plusus tam, kas ir jo esi viena, tādi noteikti ir.. ;) Veiksmi!
04.03.2014 23:25 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Piem., man viena paziņa stāstīja, ka viņas ideālajam vīrietim ir jāmāk dejot valsi. Ja nemācēs, tad viņa ar tādu neveidos attiecības...

Šis man atgādināja par vienu paziņu, kura atraidīja puisi, jo viņš uz randiņu bija apvilcis violetu kreklu :D
04.03.2014 23:26 |

Reitings 1681
Piecērt kāju pie zemes un pakliedz uz debesīm, kas pa lietu, cik ilgi var gaidīt...

+++

Mamma saka, lai dedzinu kaut kādas sveces pilnmēnesī un pievilinu vīriešus - kjipa taisu kaut kādu programmēšanu, bet bail ka vēl sajāšu vairāk visu :D Izaugs kārpas uz sejas vai aste :D Tad būs vsp -1% iespēja!
04.03.2014 23:26 |

Reitings 11996
Vēl ienāca prātā, jo patiesākas, vienkāršākas, pieejamākas (nepārprotiet!) mēs būsim, jo vieglāk vīrietim būs mums pietuvoties un iepazīt. Citreiz ir jāsūta nepārprotami signāli, ka šis vīrietis ir "debesu dāvana" (jāsarkst, jāsmaida, jāfirtē, jāuzmet ašie acu skatieni, jāpaķircina sarunās u.t.t.) - uz šo daudzi uzķeras... :D
04.03.2014 23:28 |

Reitings 124
Reģ: 02.02.2014
puisim nav jākļūst par Tavas dzīves jēgu.. personīgi es esmu ievērojusi, bet varbūt man tikai izliekas... ka ir posmi, kad ir pastiprināta vīriešu uzmanība, lai gan vizuāli nekas nav mainījies.. vnk kkāda sajūta, ka esi citādāka.. un puisis jūt, kad esi izmisusi, un arī to, kad tu vari gan ar gan bez viņa, kad nebļausi histērijā, ja viņš pazudīs vai pievils tavas iedomātās cerības, vai ne tā izturēsies, ne to pateiks,ko tu interpretēsi pa savam,jo esi izmisusi, nepārliecināta, sevi norakstījusi utt., bet kad varēsi mierīgi baudīt mirkli,jo arī bez viņa tu to varētu.. :) man nezkāpēc liekas, ka kkādā sajūtu līmenī to var sajust un redzēt, tpc viņiem īsti neinteresē tādas sievietes. manas domas, var teikt murgi or else. bet man nu tā šķiet :)
04.03.2014 23:30 |

Reitings 11996
Šis man atgādināja par vienu paziņu, kura atraidīja puisi, jo viņš uz randiņu bija apvilcis violetu kreklu

Te vienā diskusijā bija stāsts par to, kā kaut kāda meitene noignorēja lielisku vīrieti, jo tam bija neuzkrītoši, bet tomēr krāsoti mati... :D Tas viss ir tik sīkumaini piekasīgi, ka pilnīgi šķērmi metās...
04.03.2014 23:32 |

Reitings 1681
Vai dodies sabiedrībā, dzīvo un dari un sevi laimīgu? Vai tikai centies izdzīvot? Jo tam patiesībā ir ļoti liela nozīme..

Pamatā jūtos pašpietiekama, apmierināta ar sevi visās ziņās, gan izskatā (esmu sasniegusi to ideālu kādu esmu gribējusi), gan prāta spējās, gan tajā kā runāju, kā uzvedos. Varbūt neesmu pats interesantākais cilvēks mīkla, kurš ir pārsteigumu pilns, bet principā man viss ir OK! NAv nekādu dīvainību vai noviržu, kas varētu atbaidīt vīriešus (piemērām 7 kaķi, siāmas dvīnis, aizraušanās ar melno maģiju vai dīvainas smirdīgas smaržas, spilgti zilas acu ēnas un tml :D). Neesmu ne omiska, ne seksuāli izaicinoša, ne stulba ne baigā viszine, 85-63-95 :D, blonda, zaļganām acīm, 165 cm! :))

Bet pienāk tādi brīži ka tgd kad jūtos zemāka par zemi - saprotu ka tgd kādu laiku tā jutīšos un tgd vienīgais ko varu darīt ir gaidīt, savākties spēkiem, nepadoties, lai nenoietu no ieņemtajām sliedēm.
04.03.2014 23:34 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ir jāzina, ko vēlies, bet tajā pašā laikā, nevajag ignorēt arī citādus variantus.

Pareizi! :)
Piemēram, es nekad nesatiktos ar čali, kam nav matu, pēkšņi satiec un viņš ir foršs, tad par principiem jāaizmirst, bet jāmetās piedzīvojumā! :)

Vēl ienāca prātā, jo patiesākas, vienkāršākas, pieejamākas (nepārprotiet!) mēs būsim, jo vieglāk vīrietim būs mums pietuvoties un iepazīt.

Kā no grāmatas! Tā tas ir! ;)

Ella, nosauc mums sapņu vīrieša aptuveno tēlu! ;)
04.03.2014 23:35 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Pats lielākais ienaidnieks ir cilvēks pats sev un runājot par programmām, tā no malas palasot, ko raksti, tad negatīvas programmas var pamanīt katrā rindkopā. Pieļauju, ka tas nav apzināti, bet tavos spēkos ir vismaz ar mazumiņu sākt to mainīt pozitīvā virzienā. Meklē kādu, kas Tev varētu palīdzēt un nedaudz izgaismot Tev pārmaiņu ceļu.
04.03.2014 23:35 |

Reitings 430
bet bail ka vēl sajāšu vairāk visu Izaugs kārpas uz sejas vai aste Tad būs vsp -1% iespēja!

Ha ha ha :D
04.03.2014 23:39 |

Reitings 1681
Citreiz ir jāsūta nepārprotami signāli, ka šis vīrietis ir "debesu dāvana" (jāsarkst, jāsmaida, jāfirtē, jāuzmet ašie acu skatieni, jāpaķircina sarunās u.t.t.) - uz šo daudzi uzķeras...

Neon - šim vīrietim es devu nepārprotamus signālus - visu augstākminēto, bet kā atbildi viņa signāliem. Ne tā, ka pienāku klat un sāku mirkšķināt, smieties, ķircināt. Nu ta, ka viņs man kaut ko tādu pasaku tā es atbildu, nevis klusēju vai aizeju prom. Rakstīju arī, ka pat atradu atbilstošu situaciju, lai neuzmācīgi iedotu savus kontaktus un pat iemeslu, lai viņs var uzrakstīt man un varētu sakties stabilāks kontakts. Bet tā kā uz to nekādas reakcijas nav tad jau saprotu, ka tukšs numurs. :( Ja gribētu tad būtu jau uzreiz tajā pašā dienā kaut ko uzrakstījis, kaut vai kadu joku vai tml vai par darbu kaut ko! Bet te nu jau dienas iet un nekā. :(

Ai. Vajag kaut ko treknu uzēst :D Vismaz ēdiens man sagādā baudu vienmēr kad ES to gribu :D
04.03.2014 23:39 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ella, pateikt, izdarīkt utt. var dažādi.

Nu, piemēram, var smaidot un flirtējot paprasīt vai pateikt kaut ko vai vienkārši kā no grāmatas nobērt. Otrais variants nav diez ko saistošs. Vīrieši taču ir mednieki.

Varbūt es kļūdos, bet tajā ko Tu raksti nav maiguma, siltuma, intrigas, lai gribētos atbildēt.
04.03.2014 23:45 |

Reitings 1681
Mans ideālais vīrietis ir:
latvietis vai krievs
Izskats:
Garums nav būtisks - patīk gan gari, gan ne īpaši (no 178 cm, lai ir garaks par mani kurpēs)
Augums - ne pārāk tievs, ne pārāk būdīgs - normālas nepārkačatas miesasbūves (vienīgi alus vēderu - nēēēēēēēēēēēēēēēē, labāk lai līkas kājas nevis vēders)
mati, acis un tml vienalga (patīk dažadi)
Lai ir izglītots - ar augstāko izglītību, vai vismaz to pašlaik apgūst
materiālie ienakumi - lai pelna vairāk par mani (ar manu algu tā nav problēma :D)
Sociālais statuss - lai ir manā līmenī - esmu no vidusslāņa (ar zemaku būs grūti saprasties, jo viņs nesapratīs manas dzīves vajadzības, ar bagātnieku atkal es jutīšos neērti)
Profesija - nenozīmīgs faktors, galvenais lai ir darbs un nedod naudu mamma, bet viņam jābūt veiksmīgam savā nozarē un vēlams lai nodarbojas ar kaut ko tadu, ko es apbrīnošu. Es pati studēju medicīnu tad nu man liktos wow - ķirurgs, profesionāls pasniedzējs kādā sarežģitā priekšmetā, kādā zinātnē nodarbināts gudrs vīrietis un tml).
Īpašības - lai nav party animal (garām tas posms), lai adekvāti māk atpūsties - nav alkoholiķis, narkomāns, seksa atkarīgais, nesmēķē!
Lai mīl dzīvniekus un vsp apkārtējo pasauli, lai ir labsirdīgs.
Nebūtu slikti veģētārieti, bet tas būtu vsp ideāli un ideāla kā zināms nav! :)
Lai ir ne tikai izglītots savā profesijā bet arī plašu skatu uz dzīvi, lai ir viedoklis, gan Ukrainas lietā, gan abortu un eitanāzijas jautājumos, lai zin kur atrodas Argentīna un kurā gadā sakās II Pasaules karš.
Lai savā dzīvē ir izlasījis vismaz 10 grāmatas - un zin kas ir Vailds, Dostojevskis vai kaut vai Dens Brauns.
Lai ciena savus vecākus ---> arī manējos!
Lai respektā mani kā sievieti - spēj pasmieties par manām vājībām un kaprīzēm, bet arī saprot, kad mani vajag pastutēt, atbalstīt kādreiz kaut ko aizrādīt!
Lai viņam nebūtu vēlme pēc luksus lietām (kažoki, dārglietas, dārgi sūdi un tml izrādīšanās), bet interesē dzīves baudīšana - kaut vai labi pavadīts vakars mājās ar vīnu un siera plati un kādu komēdiju vai citu labu filmu.
Hah,,, pavisam aizmirsu - lai ir labs gultā un grib seksu ne retāk kā es un nav jāpierunā! :D

Nu aptuveni tā. :) Negaidu no vīrieša neko tādu ko neredzu sevī. Man ir adekvātas prasības - savam izglītības un dzīves līmenim, arī vizuāli, bet kā saka beauty is in the eye of the beholder....
04.03.2014 23:54 |

Reitings 430
Citreiz ir jāsūta nepārprotami signāli, ka šis vīrietis ir "debesu dāvana" (jāsarkst, jāsmaida, jāfirtē, jāuzmet ašie acu skatieni, jāpaķircina sarunās u.t.t.) - uz šo daudzi uzķeras

man liekas tā taču ir dabiska reakcija, ja kāds patīk. vai tad kādam jāpiespēlē kad patīk? es gribētu mācēt piespēlēt kad nepatīk. :D
04.03.2014 23:58 |

Reitings 430
nē es tomēr negribētu mācēt piespēlēt. tas nebūtu labi.
04.03.2014 23:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits