Greizsirdība

Reitings 59
Reģ: 13.02.2013
Sveikas!

Man nav tādu draudzeņu ar kurām es varētu izrunāties, tāpēc rakstu šeit.

Tātad- situācija sekojoša, ar draugu iepazinos pagājušajā vasarā, attiecības mums veidojās ļoti interesanti, sīkumos negribu iedziļināties, bet zināmu laika brīdi, mums bija tā sauktās " brīvās attiecības", kad satikāmies, sarakstijāmies ar citiem, abi, izrādās, bijām piereģistrējušies otrapuse.lv. Pagāja laiks, sapratām, ka gribam būt kopā, sākām arī dzīvot kopā. It kā viss ok, dzīvojam, viss forši.

Viņš ir tāds ļoti atvērts cilvēks, kam meitenes līp klāt, viņam patīk flirtēt un patīk, ja viņam pievērš uzmanību. Par to it kā īpaši nesatraucos, jo zināju, ka viņš tāds ir un viss. Līdz ar to, pie ntajiem meiteņu komentāriem un " likiem" FB jau pieradu, bet, šodien, iegāju otrapuse.lv, lai paskatītos, kad man beigsies abonaments un tur priekšā viņš!
Lieki piebilst, ka sajūta tāda riebīga... tagad sēžu un domāju, celt man šo tēmu augšā, ka man nepatīk, vai tomēr palikt pie tā, ka cilvēkam vienkārši vajag kādu dažādību dzīvē... ?
04.03.2014 10:36 |

Reitings 96
Reģ: 04.03.2014
man jau liekas šitie kas sēž mūždien tajos portālos, īpaši nemainās. agri vai vēlu viņš tur atradīs kādu citu, kas ieņems tavu vietu, vai mīļākās statusu, vai nu...bet kautkas tur būs ganjau

Te nu jāpiekrīt.
04.03.2014 14:57 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Domāju, ka sapratis ir, ka tā esmu es, visticamākais, ka tagad gatavo melus...
vajadzēja palūgt kādai cosmo meičai lai aizraksta :D
04.03.2014 15:09 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Es atkal varu sniegt savu pieredzi :D Manam ex ar bija - bijusas kalses, skolas biedrenes, vnk ka attaisnojums, lidz viena man atrakstija vai mes neesot kopa, jo vel vakar esot redzejusi manas bildes vinjam galerija (toreiz). Biju soka. Jo izradijas,ka sis jau 2 nedelas cato, un es domaju,kos is telefonu noblokejis, njem lidzi pat uz wc, dusu :D un jaa, uh, ak stakaljas, prieks, ak ta meitene gudra bija un apsutija vinju d ***** :D Tostarp es :) Chalis palika ebsha. Vai tadi mainas? NE.
04.03.2014 15:16 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Autorei - Ar savējo tāpat iepazinoss ,bet toreiz bija čats telefona.....

Un vienu bridi nelika miera vinju ,zvanija rakstija ,bet vinjs nereageja , Es biju svarigaka .... bet ja vinjs taja cata butut ilgi bijis un meklejis ,tad izvertetu attieicbas ,un noteikti visu izrunatu kas mani uztrauc ,ko vinjs grib īsti ,vai tikkai spēlējas..... :)
04.03.2014 15:18 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
un izčekotu ar ko vinjs taja portala dara , ko draudzejas tur ,un meitenem citam pat aizrastitu ,kas un kā ,noskaidrotu visu...:)
04.03.2014 15:21 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Kur problēma sataisi viltus profilu ar sexīgām bildēm tajā otrā puse un piedāvā satikties ja jau piekritīs tad nav ko ar tādu dzīvot un domāt par kopīgo nakotni.

nu cik Tu vari ar tiem viltus profiliem :D nepietiek savējo vēl pamudini citas :D
04.03.2014 16:03 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Es teiktu, ka lai Tu pati sevi nomierinātu, jums vajag izrunāties. Bet nevis braukt viņam virsū, bet ļaut pastāstīt, ko viņš meklē tajā lapā, vai patīk vnk sarakstes un tml, ja nav nekas slēpjams varbūt var atļaut ieskatīties vēstulēs.. Klusēt nevajag, tā Tu sevi ''sagrauzīsi'', bet izrunāties vajag mierīgi, bez nosodījuma, jo Tu taču vēlies saprast viņa domas nevis izraisīt strīdu.
05.03.2014 14:54 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
kā gāja? :D
05.03.2014 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits