vai to iespējams piedot?

Reitings 38
Reģ: 04.02.2009
Tad nu tā, biju kopā ar puisi 5 gadus, no kuriem pēdējos 2 dzīvojām kopā. Attiecības viss bija daudz maz labi, vismaz man tā likās, bija jau ik ap laikam kādi strīdi, bet bija plāni nākotnei, kopīgs draugu loks, ceļojumi utt Kādā jaukā vakarā viņš paziņo, ka vēlās šķirties, jo neesot izbaudījis jaunību, klasiskie teksti "vaina nav tevī, bet manī" utt Pieņemu protams viņa lēmumu, bet sirds sāpēja ļoti. Pēc dienas viņš paziņo, ka tomēr esot sapratis, ka gribot mūsu attiecības un mani ļoti mīlot.. es protams priecājos to visu dzirdēt un pieņemu viņu atpakaļ, daudz nedomājot, jo mīlēju ļoti. Tomēr pēc kāda laiciņa, no cita cilvēka uzzināju, ka viņam ir romāniņš ar darba kolēģi. Protams uzreiz izliku viņu āra ar visam mantām, bet mīlestība jau nekur tā nepazuda. Piebildīšu, ka arī biju no tam, kas teica, ak mani jau nekad nekrāps, viņš nav tāds utt.. Tomēr redz kā notiek :( Viņš diezgan ātri ievācās pie savas darba kolēģes, un itkā sāka ar viņu nopietnas attiecības. Tātad, kur ir problēma. Pa šo laiku, kopš šķiršanās esmu ar viņu vairākas reizes satikusies, un ir tik labi.. Pāris no šīm reizēm ir beigušās arī gultā. un tas ir bijis vnk fantastiski.. Zinu, ka tas izskatās pazemojoši, bet neko nevaru sev padarīt, man gribas viņu satikt. Viņš apgalvo,ka joprojām mani mīlot, bet ir kopā ar to kolēģi, kas kaut kā galīgi nelīmējās kopā. Neesmu viņam teikusi, ka būtu ar mieru mēģināt vēlreiz, jo neesmu pārliecināta vai vajag, vai gribu to. Bet ir doma, ka varbūt tomēr piedāvāt atjaunot attiecības. Vai tomēr tas ir galīgs neprāts un vajag viņu izsvītrot no savas dzīves?
03.03.2014 19:31 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
OK, miilestiiba utt.. Ja man buutu 70 gadi, tad es zemotos, lai buutu kopaa ar kaadu kas man pamperu apmaina, ja es buutu uz gultas gulosha. :D Bet tu esi jauna, kam tev taadu vajag? Peec pieredzes saku, ka atjaunosies viss uz paris meenesiem un beigas tu pati sapratisi, ka taa bija kluuda, jo nekas jau nemainisies. Nechakaree savu dziivi - ne pedejais puika uz pasaules :D (Laikam diezgan jauna esi, ne?)
03.03.2014 19:59 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Un ko tas puisis ir gatavs darīt Tevis dēļ, ja jau Tevi mīl? Ne šķirties, neko? Tad priekš kam tāds vajadzīgs? Vēl ir pietiekami daudz brīvu un foršu vīriešu, par kuru nebūs jālauza galva piedot vai nepiedot.
03.03.2014 20:02 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Visi mēs mīlam vai esam mīlējuši, bet vai tas ir pietiekams iemesls, lai kļūtu par muļķi?
03.03.2014 20:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Lita, ne vienmēr tas ir vecis. :)
Pati pēc ilgas kopābūšanas uz laiciņu atvadījos no vīrieša, jo nesapratu, kas notiek manā galvā.
Ļoti novērtēju to, ka mani paņēma atpakaļ, un mīl pēc visa, ko esmu nodarījusi. Attiecības labākas, kā jebkad, jo nu tās reāli kopjam un rūpējamies.
Un līdzīgs, pozitīvs piemērs ir arī manā draugu lokā.
Noteikti ir daudz negatīvu piemēru, kuros viens no partneriem tiek uzmests atkal un atkal un atkal.
Tomēr nevar visus mest vienā maisā. Gan jau meitene vadoties pēc savām sajūtām zinās labāk, pat ja beigās nāksies apdedzināties. Es tikai saku, ka scenāriji var būt dažādi.
03.03.2014 20:05 |

Reitings 38
man 23, viņam 25.. abiem pirmās nopietnās attiecības. Bet nu jā, no malas pārlasot, liekas vienkārši šausmīgi :( Man pat kauns stāstīt par tām tikšanās reizēm draudzenēm.. Jo, kad kādai no viņām draugs bija neuzticīgs, es biju pirmā,kas teica, ak to nevar piedot un cik pretīgi tas ir, kāda vēl tur mīlestība..
03.03.2014 20:05 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Tikko iedomajos. Tu staiga maja halata, dzekam piegriezies.PIEMERAM.Kolegje katru dienu kostima, uzcirtusies...Bet pec,kautvai gada, saksies realitate- ari kolegjite purkskjina,ari kolegjite kakā un no rītiem mute ir ka kakju kastite :D
03.03.2014 20:06 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
abiem pirmās nopietnās attiecības.
Es domaju, ka tas ir atsleegas vaards visam. Ej, baudi dziivi!
03.03.2014 20:08 |

Reitings 546
Astotdala-man bija identiski,ari ar draudzenem,es biju sakusi melot, visiem. Gribas norakstit uz jaunibas stulbumu, bet tas ir atstajis pedas.
Protams,ka visi nav vienadi.
03.03.2014 20:09 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
lai cik smagi butu, un ka vinu miletu-izbeidz to!!!! nedali vienu peni ar vel kadu sievieti...es ceru, kavins vinu pec seksa ar vinu vismaz nomazga pirms dod tev apmilot!
03.03.2014 20:11 |

Reitings 546
Aijas ietekums-njem vera!
03.03.2014 20:11 |

Reitings 546
Atcerejos te viena diskusija teikto- iedomajie ka vins aizejot pie kolegjites svist uz vinjas pupiem utt...
03.03.2014 20:12 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Vienīgā situācija, kuru es teorētiski spētu saprast, kad piedod sānsoli, gadījumos kad pāris ir nodzīvojis ilgus gadus laulībā, izaudzinājuši bērnus, iestājas kāds krahs un kāda no laulātām pusēm nokrāpj. Tā dzīvē mēdz notikt, bet ne jau 24 gados, kad vēl jauni un skaisti!
03.03.2014 20:16 |

Reitings 38
Paldies, meitenes, par ieteikumiem.. Man laikam tiešām vajadzēja, lai kāds no malas pasaka, kāda idiote es esmu.. un ko es vēl tur ceru.. :(
03.03.2014 20:20 |

Reitings 129
Reģ: 06.06.2012
Kā es tevi saprotu, man bija ļoti līdzīga situācija.
Puisis no manis aizgāja teica, ka nav jūtu, neilgi pēc tam sāka dzīvot ar citu meiteni, pa reizei satikāmies, bija arī sekss. Negribēju viņu laist vaļā, pazemojos, skrēju pakaļ. Tad man piegriezās, sāku satikties ar citu puisi, bijušo vairs netraucēju, un šis bija redzējis mani ar citu puisi, un lielās jūtas viņam atgriezās pēkšņi, tad viņš sāka skriet pakaļ man, izšķīrās ar to meiteni, un lūdzās atpakaļ, es padevos, jo bija jūtas un pieradums, daudzi gadi tomēr pavadīti kopā. Pagāja gandrīz divi gadi, un atkal esam izšķīrušies, vecā dziesma sāk atkārtoties.

Tikai šoreiz esmu gudrāka, un nekādas zemošanās ,pakaļ skriešanas vairs nebūs.
03.03.2014 20:30 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Man bija savā ziņā līdzīga situācija, piedevu. Kopš tā brīža esam jau 4+ gadus kopā, turklāt laimīgi!
03.03.2014 20:34 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Kādreiz,kad dzirdēju par šāda veida problēmām citām, vienmēr nodomāju, ko viņas ir tik stulbas, kā viņas nesaprot, ko var sevi tā pazemot un tā tālāk.

Saprotu Tevi. Arī es tāda biju, līdz es satiku savu bijušo. Sevi tajā laikā vairāk uzskatiju, kā tualetes papīru, kur viņam noslaucīt savus sūdus (atvainojos), nevis grīdas lupatu. Laiks gāja, un man tas apnika. Es pat nezinu, cik reizes es kāpu uz viena un tā paša grābekļa, man pašai palika pretīgi no sevis un sāka sevi cienīt.
03.03.2014 20:35 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Taisni vai apbrīnojami, kā viens pim*** var sapi*** sievietei prātu!
Fakts - viņi tā ir būvēti, tāda ir sūtība...atrast, apburt un dabūt ;)

Vīrietis dara vien to, ko pats grib. Ja negribēs - nenāks. Ja gribēs - nāks.
Ja viņam būs tikai viens no 2 variantiem:
a) nenākt, ja netaisās palikt
b) nākt un palikt
Viņam tad būs jāizvēlās. Un viņš izvēlēsies, kur vēlās palikt.

Viss pārējais viņam ir vnk ērti, jautri, interesanti, azartiski, ļauj apliecināt viņa spēju pierunāt "tūdaļ un tagad" u.t.t. ;)

Tpc neķer kreņķi. Pārdzīvo, kā māki un proti, bet liec viņam izvēlēties, ja vien Tevi neapmierina "zanačkas" loma :)
Ja būs lemts - atnāks pats un uz palikšanu. Pie tam - pierādīs Tev, ka patiešām ir izvēlējies palikt, nespēlējās un nenodarbojās ar Tava prāta iznešanu. Būs vienkāršs, patiess un atklāts.
Ja neatnāks...A ko Tu zaudē? Mūžīgo sirdssāpi? Ko Tev mūžīgās mīļākās loma vēl var sagādāt?
Savam cilvēkam garām paiet nav iespējams. Nekad. Vienalga ko dari, vai nedari! Tpc pat ja būsi izveidojusi citas attiecības, viņš atradīs veidu, kā Tevi dabūt, ja patiesi gribēs. Ja vajadzēs - gaidīs arī gadiem (atšķirībā no sievietēm ;))
03.03.2014 20:54 |

Reitings 546
Un vel,tas ko uzrakstiji pedeja komentara,lai ta IR,nevis tikai musu apklusinasanai. Es sita gadu runaju, lidz ar sapratu, ka PIETIEK. Beigas iznaca,ka es esmu milaka vinja milakajai a rkuru mani krapa :D
03.03.2014 21:03 |

Reitings 546
Un viss ko vnm kladzinaja-cik labs ar tevi sekss. Man taja bridi ar to pietika,jo vins tak mani GRIB,bey isteniba gribeja tikai seksu,ne manu dveseli,ne miesu,NEKO. Un tapat ir tev.Piedod!
03.03.2014 21:04 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Ā...un nesaki, ka nemīli! Gluži otrādi. Nemelo! Saki, kā ir. Ja gribi viņu, nu neslēp to! Bet sex atsaki, jo viņš nav izlēmis līdz galam ko īsti grib.
Lai domā! Nevis vnk dabū ko vēlās. Vnk. Bez vajadzības vsp uzņemties kādu atbildību par savu rīcību, jo savādāk sekos..."nu bet Tu taču pati tā gribēji ..."
Tad tā arī pasaki..."Nu jā, gribēju, bet ilgtermiņā man tas neder! Vai nu paliec, vai nenāc. Un kamēr neesi izlēmis, nekas nemainīsies. Meklēšu stabilas attiecības, neatkarīgi no Tevis. Punkts."
03.03.2014 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits