situacija ir shada esmu grutniecibas 32 nedela,bet mans virins negrib seksinu ar mani! vins ir jauks pret mani un izsaka komplimentus utt,bet seksina nau! pamatojoties uz to ka nevar del ta ka mazulis dikti aktivs! vins vnk nespej to darit!
tatad jautajums vai kada ir bijusi shada situacija un ka tikat ar to gala!
Varbūt seksa neesamībai ir vistiešākais sakars ar būšanu 3 dzemdībās?
Bet man jau liekas, ka pēc 3 dzemdībām vīrieši nerunā vairs par kautrēšanos no bērniņa vēderā.
Nu, bet vai tu nespēj saprast, ka cilvēks negrib ar tevi sexu šobrīd? Kāpēc tas būtu jādara piespiedu kārtā? Objektīvi runājot - grūtniece pēdējās nedēļās nav nekas skaists vai sexīgs + tu vēl saki, ka vēders danco kā traks. Vari taču izlīdzēties ar citiem paņēmieniem, nevis kļūt par uzmācīgu mušu!
Es gan laikam neizvēlētos pieminēt tādas lietas kā dzmedens kakls, jo kaut kā uz seksīgām domām tas nevirza. Varbūt jāmēģina viņš kaut kā pavedināt, lai nezidomājas pae tādām lietām un viekārši padodas.
man tas pats..nu neko man jau ilgi nav seksa :D nevaru neko izdariit ,tas ka man gribaas ir viens,bet otrs ir tas,ka nevaru vinju piespiest .vinjs sev nevar ieskaidrot to,ka bernam netiek nodariits paari...vinjs teica,ka vnk to nevar izdariit un viss...nu neko dariit jaagaida :D
nu jebkuraa gadiijumaa arii tikai tadas 2 nesam mees...ir daudz sievietes kuraam ir jaagaida..viiriesi arii ir cilveeki un vinji to uztvertaa kaa uztver
Paskaidrojiet man, blondīnei, kāpēc nevar pašapmierināties, lai apslāpētu to nepieciešamību pēc vīrieša? Labāk tiešām ir histērijas rīkot, psihot, dusmoties, apvainoties, ciesties sakostiem zobiem, bet ne izlādēties? Kur loģika?
abāk tiešām ir histērijas rīkot, psihot, dusmoties, apvainoties, ciesties sakostiem zobiem, bet ne izlādēties? Kur loģika?
Es ar nesaprotu, liekas pieaugusi sieviete, gaida trešo bērniņu, bet cepiens, būtībā no pirksta izzīsts.
Ko lai saka tās grūtnieces, kuras visu grūtniecību ievēro celebātu, veselības dēļ? :)
Neons bet tur jau ta lieta ka mes nestridamies jo nau par ko! Histerijas ar nerikoju! bet cieshos :D
Pīķa Dāma nju tas kuras ievero celebatu veselibas del vinas to apzinas! un domaju ka ari tadel vinam ta neprasas!
Tas nau cepiens no pirksta izzists!
bet lai jau paliek! :)