Skaistuma triku traģiskie iznākumi

Reitings 38
Reģ: 04.03.2013
Sveiciens visiem pirmdienas rītā! :)

Kādi atgadījumi un pieredze jums bijusi, kad izmēģinot kādu skaistuma triku, tas nogājis pavisam greizi? Tā teikt, beauty tricks gone wrong!

4 gadus atpakaļ, vienu dienu pirms svarīga pasākuma uz sejas uzmetās pumpa. Atcerējos, ka internetā lasīju par zobupastas uzklāšanu uz pumpas. Tā nu es darīju un atstāju to visu uz nakti. Oj, kā es no rīta to nožēloju :D Pamostoties, pumpa bija kļuvusi tikai sliktāka un tai visapkārt zilums, kas vairāk atgādināja apdegumu.

Lieki piebilst, ka viss pasākums ar to man tika sabojāts, jo ko tādu neviens kosmētikas līdzeklis nespēja nomaskēt. Nekad nelieciet uz pumpām zobupastu!
03.03.2014 11:50 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Tās ar vasku sadalītās pāris šķipsnas izskatījās vienkārši nožēlojami, nemaz nerunājot par to, cik ļoti viņa bija pārcentusies ar tonētāju un pataisījusi mani sirmu.

Kaut kas līdzīgs ir piedzīvots, tikai mans matu tonis bija violets, pēc tonētāja.
03.03.2014 14:42 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Pirms Jaunā gada balles aizgāju uz intensīvo solāriju, biju tur gājusi 10tām reižu... paņēmu 8 min. pēc tam man visa āda dega kā ugunīs un niezēja, sāpīgi bija, ka kāds pieskārās, tāpēc Jaunā gada ballē izvairījos no cilvēkiem. Izrādās kaut kāda meitene nebrīdinot bija gājusi solārijā ar tādu līdzekli, kas kņudina ādu un tādā veidā iedegums ir spēcīgāks, par cik man ir jūtīga āda, tad man šis bija ļoti slikts piedzīvojums.

Kad biju sīkāka man uzdāvināja paštonējošo no Oriflame no baigi kruts esot. Nu, es nopriecājos un uzklāju. Rezultāts - es biju orandža un strīpaina... Lai aiz kauna zemē neielīstu es sevi ilgi un dikti berzu, man jau āda surstēja... bet noberzu.

Atļauju smieties. :D
03.03.2014 14:44 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
vienreiz izdomāju atbrīvoties no matiņiem uz rokām. paņēmu veet dep. krēmu un paturēju laiku, norādītu instrukcijā, kārtīgi noskaloju. jau skalošanas laikā bija tāda nelaba sajūta uz ādas, pēc ādas nosusināšanas matu folikulu vietas bija pumpās un krevelēs... āda kā ķīmiski apdedzināta... pārgāja pēc divām nedēļām, kad matiņi atauga.
dažreiz tas ieteikums instrukcijās izmēģināt uz neliela ādas pleķīša var būt noderīgs.
03.03.2014 14:45 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Donata

Man kas līdzīgs bija kad gribēju tikt vaļā no spalviņām uz kājām, nopirku kaut kādas tur putas kuras vajadzēja laikam 5-10 min turēt (vairs neatceros precīzi) un pēc tam mierīgi varot skalot nost un tad spalviņas vairs nebūšot. Es uzklāju tās putas, noturēju 2 minūtes un gandrīz vai bļaudama ar aukstu ūdeni cenots nomazgāt to dranķi nost, man burtiski tā ķīmija kājas tā kā apdedzināja, pēc tam vel mēnesi kājas drausmīgi surstēja, tā itkā es būtu smagi apdegusi saulē + vel šausmīgi sarkanas bija. Lai nu kā, tā bija pirmā un pēdējā reize kad ko tādu lietoju. Un jā, tik tiešām kādreiz ieteikums izmeiģināt produktu uz maza ādas pleķīša var būt ļoti noderīgs!
03.03.2014 14:52 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
raccoon
Manai draudzenei bija līdzīgas šmuces ar tiem paštonējošiem, viņa pēc dabas bija bāla, bet tas tonis tā nesmuki izcēlās. Rezultātā klāja tādas kosmētikas kārtas uz rokām(!). Un izskatījās oranža pat pēc 2 nedēļām bildēs, es arī iesaistījos tajā, bet tad kad pēc trīs dienu skaistā izskata tev nedēļu jāmocās viņu berzt nost. Nu nē, paldies. :D
03.03.2014 15:12 |

Reitings 230
Reģ: 23.01.2014
Trakumi ar Jums mazgadīgās. :D Lieki piebilst (ne visas)
03.03.2014 15:18 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Atļauju smieties.

03.03.2014 15:18 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Un vēl atceros, ka krāsojot matus trāpījās uz sejas pāris krāsas traipi. Būdama meitene ar ašām idejām viņu berzu nost pamatīgi, līdz sāka sūrsēt. Nu neko daudz nedabūju nost, bet ejot gulēt vēl bija sarkans. Nākamajā rītā bija ne tikai sarkans, bija divi zilganizaļi zilumi, apkārtējie domāja, ka esmu kāvusies nevis pati sev uzberzusi. Tagad gan zinu, ka labāk ir nevis berz ar mitru lupatu, bet izmantot sejas krēmus.
03.03.2014 15:19 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Olu matu maska. Nezināju, ka nedrīkst to izmazgāt ar karsto ūdeni. Olas baltums sacietēja, tad nācās vēl ilgi pinķerēt ārā to omleti uz galvas.
Uzticējos frizierei par matu toni, un beigās iznācu no frizieres, kā sirma māmuliņa.
Dažas h pirms festivāla noskuvu kājas, sasmērēju ar īpaši ķimisko losijonu, kas vainagojās ar izsitumiem. Kā tīnei, tā bija traģēdija, jo speciāli šim pasākumam nopirku īsu kleitiņu un šortus.
Ak, uzacis! Tur es varu stāstīt un stāstīt. Pat pašlaik man viņas īsti vienādas nesanāk, bet vairs pie speciālista neiešu. Trauma. Tad jau labāk es izraustu, nekā man uztaisa taisnu svītriņu_____.
03.03.2014 15:40 |

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 17.02.2012
Biju izlasījusi internetā labas atsauksmes par burkānu sejas masku - vakarā pirms gulētiešanas uzliku, paturēju noteikto laiku, noskaloju, aizgāju gulēt, no rīta pamostoties konstatēju ka visa āda ir ar sarkanām pumpiņām un niez...nepatika manai ādai.
Atceros savu pirmo reizi, kad izdomāju tikt pie gaišiem matiem...domāju, kas tur grūts, nopirku balinātāju ( tas bija sen, toreiz neaizdomājos par to cik balinātājs kaitīgs vai nekaitīgs matiem, galvenais bija rezultāts :D), mamma sasmērēja matos, bet mati izbalinājās nevienmērīgi, pleķaini sanaca...skats bija pabriezmīgs :D Nakamajā dienā gāju uz veikalu pec gaišas matu krāsas un +/- sanāca izlabot.
03.03.2014 16:39 |

Reitings 38
Vēl ir gadījies tā, ka kādā skaistā vasaras dienā, taisoties braukt satikt draudzenes, nolēmu iemēģināt nesen nopirkto The Body Shop sauso ķermeņa eļļu, kas dod arī nelielu bronzera efektu. Domāju, pirmo reizi nav, ko riskēt, uzklāšu tikai pavisam nedaudz uz kājām, lai būtu tādas foršiņas. Jau izeju no mājas un tuvējās frizētavas logu atspulgā pamanīju, ka kājas ir vismaz 2 toņus tumšākas kā viss pārējais ķermenis :D Sarkana kā biete, cerībā, ka neviens to nepamanīja (kāda iespēja :D ) skriešus nesos atpakaļ uz mājām, lai to visu nomazgātu.
Kā nu ne, pati neaizdomājos, ka jau dabiski manas kājas ir maķenīt uzņēmīgākas saulei, tādēļ nedaudz tumšākas, un kā izrādās arī veikalā biju paķērusi vistumšāko eļļas toni...
03.03.2014 17:39 |

Reitings 38
Reģ: 20.02.2014
Salasījos labās atsauksmes un izdomāju izmēģināt sinepju matu masku. Laigan noturēju pat mazāk nekā vajadzēja, apdedzināju galvas ādu tā ka mēnesi matus nevarēja izķemmēt, vairāk ne ar ko tādu neeksperimentēju. :D
03.03.2014 17:45 |

Reitings 38
Tas gan nebija ar mani, bet - draudzene internetā salasījās, kā mājas apstākļos, izmantojot citronskābi un vēl kaut ko, piešķirt matiem mirdzumu. Zvana viņa man stāvā sajūsmā, ka mati kā no reklāmas, tik dzīvīgi, solījās nākamajā dienā satiekoties atrādīt savu veikumu. Tā nu satiekamies, es jau nelielā šokā par viņas izskatu, pirms paspēju kaut vārdiņu pateikt, viņa man prasa: "Kāpēc cilvēki uz mani blenž? Vai man uz sejas kaut kas vai ar apģērbu kaut kas ne tā?"
Draudzenes mati dienas gaismā izskatījās pēc parūkas..nu tik spīdīgi, ka tādi dažreiz mēdz būt tikai Bārbiju lellēm :D
Tas bija draudzenes pirmais un pēdējais eksperiments ar citronskābi un matiem vispār :D
03.03.2014 17:54 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Izsmējos un nodomāju-Labi, ka man tā nav gadījies. Kā tad! Uzreiz atcerējos gadījumu. :D Kaut kāda superīgākā matu maska ar kefīru, neatceros pārējās sastāvdaļas un kādam efektam bija jābūt. Taču vienīgais efekts-defekts bija nenormālākā kūts smaka matos. :D Drausmīgi! Vairākas reizes skaloju matus, mazgāju ar šampūnu, taču smaka neatkāpās.
Nelieciet matos kefīru, nav vērts! :D
03.03.2014 21:57 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
15 gadu vecumā ieliku ilgviļņus..raudāju nu ļoti..katru dienu mazgāju matus un taisnoju cik vien varēja iztaisnot :D

16 gados ar epilatoru noskuvu vienu kāju un otru nē..jo nu ellīgi sāpēja..bet nez kāpēc vēl pamēģināju uz bikini zonas..nu bij drausmīgi :D
03.03.2014 22:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Zoyy :D Man dažreiz tā gadās ziemā speciāli :D katru reizi zinu, ka sāpēs (man ir drīzāk nenormāla kutināšanas+sāpju sajūta), bet tāpat sāku ravēt vienu kāju un nepietiek drosmes otrai. Tad nākošajā dienā epilēju otru.. Vasarā gan šitādu jociņu nevar atļauties :D

Es pasen pati sev nogriezu čolku - to biezo taisno. Ar papīra šķērēm. Izskatījās ok, īstenībā (izņemot to, ka tāda čolka pilnīgi nepiestāv manai sejai). Kļūda bija iet pie frizieres, kad nedaudz atauga - viņa man viņu kaut kā tizli izfilēja, ka kādu mēnesi izskatījās kā no 90. gadiem, tāda tizla, plāna, kupla čolka, fui :D
03.03.2014 22:43 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man bija kādi 10 gadi (4. klase). Mana mamma bija iegādājusies šampūnu, bet pati neapskatījās, ka tas ir tonējošais. Tā nu dienu pirms 1. septembra, mazgāju savus balti blondos matus ar to draņķi. Gala rezultātā mati bija violeti!!! Asaras pa gaisu, mazgājām tos matus pa vairakām reizēm, bet nu krāsa nenāca pilnībā laukā. Nu neko, gāju uz pirmo skolas dienu ar maigi violetiem matiem. Smieklīgas sagadīšanās kārtā, man vecāmamma bija sagādājusi mārtiņrozes, ko dot skolotājām nu precīzi tādā pašā lillīgā krāsā, kā mani mati. Vismaz sanāca saskaņot! Lieki teikt, ka klases bildē, es tajā dienā nolīdu pašā stūrī :D

03.03.2014 22:53 |

Reitings 37
Reģ: 24.01.2014
Nekad nelieciet uz pumpām zobupastu!

Dīvaini, man gan palīdz! Vakarā zobupastu uz pumpas un no rīta pumpas vairs nav! :)
03.03.2014 22:58 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
laba diskusija.
pašai arī ir nācies uzrauties uz nepareizas frizieres. 11.klasē gribēju slīpo čolku,tad nu devos uz frizētavu.tad nu sagadījās,ka friziere krieviete,tad nu es cik nu varēju izstāstīju kādu čolku vēlos. viņa tur ņēmās, ņēmās un gala rezultātā man bija šķidrā krievu čolka (tas ir mans izdomāts nosaukums,kad priekšā ir maz mati). Valdīju asaras un centos smaidīt,tiklīdz izgāju no frizētavas sāku raudāt.Labi,ka tas bija maijs un pēdējās skolas dienas izlīdzējos ar matu stīpiņu.
sauļojoties arī ir nācies apdedzināties un pats trakākais,ka nākošajā dienā jāiet uz darba interviju,es biju sarkana kā krabis.
nelāgas situācijas ir bijušas ar weet depilācijas krēmu uz rokām,kad visas rokas no plaukstas līdz elkonim ir bijušas sarkanos izsitumos.
03.03.2014 23:21 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es ceru, ka draudzene neņems ļaunā. :D

Izlasīja netā, ka sīpolu maska baigi palīdz matu augšanai. Sarīvēja sīpolus, sasmērēja matos,sēž, izmazgā, šķiet viss ok pirmā acu uzmetienā. Viņai bija sarunāts matus griezt. Aiziet uz frizētavu un friziere saka, kas te tik pretīgi pēc sīpoliem smird? Draudzene sarkana kā biete, bet klusē. Tad friziere paziņo, ka viņai vietām esot zaļi mati. Tad viņa atzinās ko darījusi. :D
03.03.2014 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits