Skaistuma triku traģiskie iznākumi

Reitings 38
Reģ: 04.03.2013
Sveiciens visiem pirmdienas rītā! :)

Kādi atgadījumi un pieredze jums bijusi, kad izmēģinot kādu skaistuma triku, tas nogājis pavisam greizi? Tā teikt, beauty tricks gone wrong!

4 gadus atpakaļ, vienu dienu pirms svarīga pasākuma uz sejas uzmetās pumpa. Atcerējos, ka internetā lasīju par zobupastas uzklāšanu uz pumpas. Tā nu es darīju un atstāju to visu uz nakti. Oj, kā es no rīta to nožēloju :D Pamostoties, pumpa bija kļuvusi tikai sliktāka un tai visapkārt zilums, kas vairāk atgādināja apdegumu.

Lieki piebilst, ka viss pasākums ar to man tika sabojāts, jo ko tādu neviens kosmētikas līdzeklis nespēja nomaskēt. Nekad nelieciet uz pumpām zobupastu!
03.03.2014 11:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Laikam gan īsti neskaitās skaistuma triks, bet tā kā frizieri te arī ir pieminēti... :)
Aizgāju pie frizieres ar vēlmi kko izmainīt, lai forši izskatās utt. Viņa, protams, izdomāja, teica, ka būs super utt. Iepriekš man ar to frizieri problēmas nekādas nebija, tāpēc uzticējos. Rezultāts bija zēngalviņa, kuru ieraugot es pirmo reizi sāku raudāt frizētavā. Es izskatījos vnk tik briesmīgi neglīta, ka trakāk varēja izskatīties vien tad, ja man būtu lisiks. Un tas bija tieši nedēļu pirms man vajadzēja sākt mācīties universitātē. Kā es to nožēloju. Man nācās braukt uz universitāti un radīt visos pirmo iespaidu ar to pretīgo frizūru. Man gadu prasīja ataudzēt matus. Gadu, kura laikā staigāju ar matu lentām, lai izskatītos kaut cik sakarīgi, jo bez tām man vispār uz ielas negribējās iet.
03.03.2014 13:31 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
heartkiller, shausmas :D es to frizieri butu nogalinajusi :D vinja taa njema un grieza,bez pastastishanas,ko iecerejusi?:D
03.03.2014 13:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Heartkiller

Ai kā es tevi saprotu! Es vismaz neraudāju frizētavā, bet kā mājās aizgāju tā kad raudāju un ārdijos kā nelabā. Labi ka tagad tas viss ir garām un mati atauguši ne? :D
03.03.2014 13:37 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
- Pati apgriezu čolku - neveiksmīgi.

Šito arī darīju. Tad vēl mācījos pamatskolā, kādā 2.-3. klasē. Tolaik man visu laiku mamma apgrieza īsāku čolku, ja tā bija izaugusi. Tad kad bija pienācis laiks, lai nogrieztu čolku, to izdarīju pati - sataisīju to čolku astītē un pie gandrīz pie pašas galvas ādas nogriezu. Rezultātā man bija tāds spurains pušķītis uz pieres, par kuru skolā lielās meitenes ņirgājās. :D
03.03.2014 13:42 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
es vienreiz mājās balināju matus. Muļķa ceriba, ka no gaiši brūniem sanāks blondi. :D Biju apmēram šitik raiba. :D
03.03.2014 13:47 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Man prātā nāk daudzu meiteņu klasika- matu balināšana mājas apstākļos. Sanāca riži raibi, bet to es veiksmīgi laboju nokrāsojot atpakaļ tumšus. Un tad vēl paštonējošā krēma pārdozēšana ( tas bija tad, kad tie tikko bija parādījušies modē Latvijā. Mājās kādā ziemas vakarā sasmērēju vairākas kārtas vistumšāko paštonējošo krēmu, nākamajā dienā aizejot uz skolu uz mani blenza un smējās katrs cilvēks, ko satiku, jo āda bija tādā piena šokolādes krāsā ziemas vidū. :D
03.03.2014 13:54 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Pirms ilga un gara eksāmena vasarā sauļojoties pie jūras kājas iesmērēju ar eļļiņu, lai labāk saule pievelk. Es tik normāli apdedzināju kājām aizmuguri, ka nespēju nosēdēt.
Tās 3h eksāmenā man bija vienas no briesmīgākajām stundām manā dzīvē.
03.03.2014 13:58 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Šausmas, tādā eksāmenā vispār trakums - jākoncentrējas un tā jau uztraukums, bet vēl nosēdēt nevar :D

Jā, man bijusi tā pati problēma ar uzacīm... viena bija ļoti spica, otra tāda smuka :D Tad nu gāju labot...
03.03.2014 14:00 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Tieši pirms viena brauciena vasarā noskuvu kājas, lai ilgāk gludas. Nezinu, laikam iepriekš biju bridusi pa krūmiem vai kā, bet VISAS kājas bija vienās asinīs. Nekādīgi nevarēju apturēt asiņošanu, nācās tādai arī braukt. Izskatījās traģiski, jo man bija šorti un viss, no ceļa līdz potītei nemitīgi asiņoja- kā sarecēja asinis, mēģināju notīrīt, bet asiņoja atkal. Kopš tās reizes nekad vairs neskuju kājas pirms iziešanas no mājas.
03.03.2014 14:03 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Mincis, tā bija elle! Es dīdījos un ņēmos tur kā traka. Vēl sēdēju pirmajā solā. Pasniedzēji jau sāka uz mani aizdomīgi skatīties ar domu, ka es špikoju. Pārtraukumā mani pasauca un jautāja, ko gan es tur daru. Tad man nācās tiešām atzīties, ka man ir apdegušas ciskas un es nespēju nosēdēt, bet es tiešām nešpikoju.
03.03.2014 14:04 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Ko tik sievietes nedara, lai būtu skaistas..
Mans lielākais feils- vaska strēmeles, 3 dienas kasīju vasku nost :D
03.03.2014 14:04 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
uzklajot so te

es staigaju ka tada zebra. to dranki nevareja dabut paris dienas nost no sevis. ka es dus berzos, ak jel!!

un vel man irbijusas visadas matu katastrofas.
piemeram, dienu pirms izlaiduma(labi, ka vel ne taja pasa diena) friziere mani uztaisa par calgalvinu. nakas nakamaja diena iet uz veikalu, pirkt krasu un matus parkrasot cilveciga krasa, lai pec cilveka izskatitos, ne cala.

talajos tinu gadinus (toreiz bija blondi mati) izdomajam, ka draudzene man ieliks paris brunas skipsnas. jasaka, ka izskatijas ta, it ka man butu matu krasa iekritusi uzgalvas. nakamaja diena tiku pie frizieres un biju bezgala laimiga, jo 1. septembris nebija aiz kalniem.

ta luk. turpmak nekadas pasdarbibas!
03.03.2014 14:09 |

Reitings 17203
Mans lielākais feils- vaska strēmeles, 3 dienas kasīju vasku nost

Sākumā ar es mocijos, bet tur jāiemācas pareizi lietot :D ar to pašu strēmeļu otru pusi var dabūt daudz tā vaska nost + ja nemaldos tad varēja izmantot bērnu eļīņu lai atlikušo dabūtu nost ;)
03.03.2014 14:09 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Pamatskolas gados man matus grieza mamma. Vienā reizē izdomājām brīvdienās uztaisīt man "interesantu" griezumu- vienā pusē mati zem auss, otrā pusē līdz plecam. Mamma līdzināja, līdzināja, grieza, grieza un beigās man sanāca "bļodiņa" ap galvu un zēngalviņa pie kakla. Kopš tās reizes mamma maniem matiem nedrīkst skarties klāt. Man bija nenormāls kauns iet uz skolu, visu dienu sēdēju ar kapuci galvā, līdz skolotāja lika noņemt un tad saņēmu no klasesbiedriem diezgan lielus elsienus. Pretīgi vēl tagad atcerēties :D Izskatījos pēc puišeļa ar apaļiem vaigiem.
03.03.2014 14:12 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
buuuuu, viņa neko daudz neteica. Tikai to, ka būšot baigi labi, izskatīsies lieliski utt. Es arī neko daudz nestresoju, jo līdz tam brīdim biju pie viņas gājusi krāsot(vienmēr viss perfekti) un iepriekš arī vairākas reizes griezt - nekādu problēmu nebija, vienmēr viņa visu labi bija izdomājusi un man nebija nekādu aizdomu, ka šoreiz kkas būs garām. Kad piefiksēju, cik daudz matu atrodas uz zemes, jau bija par vēlu kaut ko mainīt. Ar šausmām sagaidīju gala rezultātu.

Miss Joker, jā, tagad tās vien sliktas atmiņas. Tiesa, mācība gūta un tagad es piecas reizes pārprasu un noskaidroju, ko frizieris domā darīt(pat ja runa ir tikai par 5cm nogriešanu), jo vairs negribu neko tamlīdzīgu piedzīvot. Toreiz man bija jāstudē tādā paskatā. Tagad man briesmīga gala rezultāta gadījumā uz darbu būtu tādai jāiet :D
03.03.2014 14:12 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Atceros, kā man draudzene kkādu 15+ gadu vecumā taisījās uz diseni. Bija kaut kur dabūjusi paštonējošo, tad nu cītīgi saziedās. Nu riktīgi cītīgi, domādama, ka nu tik būs kā no Ēģiptes atbraukusi. Bet ne gluži..rezultāts bija katastrofāls- visa pleķaina, drausmīgi oranžs tonis, tā kā slima. Mēs toreiz berzām ar visu pēc kārtas- citroniem, pieniņiem, beigās pat Fairy un nez ko vēl...
03.03.2014 14:15 |

Reitings 17203
Heartkiller

Tad kad man nogrieza īsus matus, konkrēti bija teikts lai nogriež tik kādus 5 cm, tā kā es vairs frizieriem vispār nespēju uzticēties :D Labāk pati mājās griežu gandrīz vai :D
03.03.2014 14:17 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man visbriesmīgākās atmiņas saistās ar frizūru manā 18. dzimšanas dienā. Bija ieplānota ballīte pirtī, viss saorganizēts pa smuko, man tērps superīgs :) Un matus gribēju ieveidot pie frizieres. Aizeju, saku, lai viņa kaut ko iesaka. Viņa sāk stāstīt, kā viņas meitai burvīgi izkatījās ielokoti un ar vasku šķipsnās sadalīti mati. Tādas kā mitras lokas. nepārliecināja viņa mani ar savu stāstījumu, bet ko nu es zinu, lai runātu pretī frizierei. Komplektā visam, viņa izdomāja, ka manus tolaik blondos matus varētu mazliet ietonēt, lai blondums ir tāds izteiktāks, bez dzeltenā, un skalojot piejauca kaut kādu krienu tonētāju Toņika sirmā krāsā. Visas viņas veiktās darbības es neaprakstīšu, bet rezultātā izskatījos pēc sirma, slapja pūdeļa. Man mati bija 3 reizes plānāki un 2 reizes īsāki kā viņas meitai. Tās ar vasku sadalītās pāris šķipsnas izskatījās vienkārši nožēlojami, nemaz nerunājot par to, cik ļoti viņa bija pārcentusies ar tonētāju un pataisījusi mani sirmu. Uz mājām gāju ar kapuci un uzreiz visas tās šausmas mazgāju ārā. Tā nu paliku dzimšanas dienā bez frizūras. Un lieki piebilst, ka pie tās frizieres vairs neatgriezos.
03.03.2014 14:27 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Uzliku Hair Removal Cream 'tur lejaa' viscaur...taa dedzinaja :D tas krems ir domats TIKAI kajam. :D
03.03.2014 14:34 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Uz mājām gāju ar kapuci un uzreiz visas tās šausmas mazgāju ārā.

Jā tā ir tā Tonika krievu, tad viņu nemaz tik viegli nevar dabūt ārā. es kādas reizes četras berzu matus, lai tiktu vaļā no lillā omītes paskata.
03.03.2014 14:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits