Pedejos 2 gadus esmu loti aiznemta ar dzivokla iekartosanu- saku pilnigi no nulles. Brivas dienas tiek veltitas mebelu un majokla iekartosanas veikalu apmeklejumiem.
Viss tiek rupigi pardomats un izplanots, lai stils butu ieturets. Kraju naudinu un priecajos, par katru jauniegadato lietu. Man pat vairs negribas pirkt apgerbu un kosmetiku kalnus. Labak nopirksu lampu vai paklaju :D
Man mana maja un majiguma sajuta taja ir loti svariga. Visam ir jabut perfekti.
Tagad ta domajot, ir gadijies ciemoties pie dazadiem cilvekiem- loti skaitas majas un dzivoklos, omuligos studio tipa majoklos, pieticigos, bet ar majiguma sajutu pilnos dzivoklos, bet ir bijis ari ta, ka janoskurinas. Ka nezini, kur sedet un kam pieskarties vai lai tiktu lidz divanam ir javeic skerslu gajiens caur izmetatam lietam.
Iepazistot jaunus cilvekus vienmer esmu mazliet zinkariga, ka izskatas vina majas. Esmu jau iedomajusies dazadas versijas. Ir bijis ta ka iedomatais atbilst patiesibai, bet ir bijis ta, ka esmu mazliet soketa. Jo liekas cilveks tik kopts, labi gerbts utt., bet majas bardaks, prasas remonts, mebeles vecas un savu muzu nokalpojusas.
Diezgan gars ievads man sanaca, bet domu noteikti uztverat. Tadad cik svarigas jums ir jusu majas?