es neaicinātu tikties.
man manā mūžā ir bijis līdzīgi..es arī brīnījos,ka 1x vīrietis satiekot sievieti apskauj..un randiņā beigās mēģina nobučot uz vaiga. mani tas,kaut kā atgrūž. manuprāt, tādi visas simpātiskās sievietes randiņos apskauj,sabučo uz vaigiem..un tas nav jāuztver kā -es esmu īpašā,kurā maz vai saķērās no pirmās sekondes.
randiņš bija tāds nekāds..neradās vienam par otru interese ,tāpēc mani izbrīnīja,ka aicināja 2x tikties..toreiz piekritu,jo nodomāju- pirmais randiņš, neveiklības sajūta un varbūt otrajā atraisīsies un atradīsim kopīgus sarunu tematus intereses.
neaizrāvās ar aktīvu rakstīšanu..es arī neko aktīvi nerakstīju..uzaicināja uz randiņu un kad pienāca tuvāka diena,lai konkretizētu par laiku,tad sāka izvairīgi runāt..viss izjuka.
tas ir loģiski,ja cilvēks vairāk interesē, ir radušās simpātijas, tad gribas ar viņu regulāri sazināties, satikt vēl. kāda tur vēl runa par nez kādu mistisku kautrību. domā,ka viņš ir nedrosmīgs,bail aicināt tikties? ja viņam nebija bail Tevi bučot uz vaiga, apskaut,tad diez vai būs bail aicināt vēl.
ja neziņa ļoti nomoka,tad ,protams,ka vari ierosināt,kaut kur aiziet un paskatīties kā reaģē.. un vai atradīs laiku, vēlmi tikties, taču Tavā vietā es neieciklētos uz šo vīrieti un ļautos pašplūsmā .