Jā, tieši tāpēc ar pirmdienu liksim māju pārdošanā (pagaidām nekas neatliek ), jo tiesa izmaksās vēl vairāk..tas prasis ilgu laiku, nevar uz tevi parrakstit ipasumu.Un tad talak kartot tās sastibas iespeju robežās,.
Man nav ne jausmas ck tas īpašums ir vērts, 2205 m2 zemes ar dzīvojamo ēku un saimniecības ēku. Dzīvojamā ēka kā jau normāla māja, tikai nav ūdenssitēmas iekšā.
murra iemacies runat un dzivot mosk tad nebus jajiet pie jurista . mauglis nah
Bet vai var pārrakstīt to īpašumu uz mani, ja tam dēlam ir pilnvara? un nav arī vairs tās zemesgrāmatas?es nezinu ja godigi.
ES esmu apjukusi, atzīstu, un cenšos saprast, ko vispirms darīt.
Vai tad nav tā ka par tiesu maksā tas kas zaudē tiesā?Tā ir, tikai tā sieviete, kas naudu aizdevusi, tiesā nezaudēs. Likums viņas pusē.
vai var pārrakstīt to īpašumu uz mani, ja tam dēlam ir pilnvaraPaga, vai tad to nav plāns anulēt?
tik pat labi tas dēls var pi eviņas aizbraukt, izskalot smadzenes un pazust, un viņa viņam tic!Tur nu, diemžēl, neko nevarēs darīt. :( Tādu gadījumu daudz, kad bērni galīgi šļendraki, bet vecāki tik un tā grib ticēt, ka labi (jo atceras laikus, kad tādi bija).
un vēl konstatēts, ka nozadzis zemesgrāmatu...
nevar uz tevi parrakstit ipasumu.Un tad talak kartot tās sastibas iespeju robežās,.