Jā, attieksme pret lietotājiem?
Es kādreiz savā mājā ielaistu blackmilk...
Ar cirvi iztriektu ārā. Lasīt nemāk, rakstīt nemāk, pieklājīgi uzvesties nemāk.
Savus mazvērtības kompleksus var palaist noskalot klozetpodā.
S80 - jā, saprotu, bet juristu par brīvu nedabūs, tajā pat laikā tiesībzinību studenti tomēr varētu vairāk ko pateikt, nekā es vai Tu... es jau neteicu, ka, ja tagad šī iespēja nav pieejama, tad lai neko citu nedara un citur neinteresējas.
Vajadzētu jau vajadzētu, bet neuzskatu, ka pret tādiem cilvēkiem ar cieņu jāizturas.
Protams, kaut ko panākt jau var. Bet vai tiešām citiem ir jāuzklausa viņas/viņa čīkstēšana. Pēc pusaudža izklausās, kam nekas dzīvē nav labi un tagad citiem jābojā dzīvi.
zaptesburka, te vairs par brīvu nav būtiksi, vajag profiņu, lai saglābtu cik,nu, vēl var. Cilvēki bez mājām var palikt! :)
Es tagad buros par civillikumu. :D Šausmas...
es tikai minu, nevar ipasumu atri uz tava varda parrakstit. Un tyad merklet juristu,tiesaties,rakstit po9licija iesnigumu.Lia uz ielas kundze nepaliek.
S80 - cik sapratu no diskusijas autores teiktā, ir gan nozīme tam, cik jurists maksātu.
Tu rocies pa civillikumu, bet jurisprudences studentam nebūtu jārokas. Jau zinātu, ko ieteikt.
zaptesburka - Privātpersona ir 1931. gadā dzimusi seviete, un vēstuli sagatavojis tas viņas pārstāvis. Protams, šodien tur neviens netabild, meģināsim pirmdien, lai vismaz termiņu pagarina!
zaptesburka, protams, bet es to daru aiz intreses, ne tāpēc, lai pārstāvētu viņu kaut kur. ;)
Ja salīdzina, kas ir kas labāks specs vai iesācējs tur taču nav par ko strīdēties. ;)
Drausmas lasīt šo, ko tik paša dēli nespēj nodarīt miesīgai mātei. Pretīgi metas dēļ tādiem cilvēkiem, lai gan viņi pasaulē ir ļoti daudz. Diemžēl es neko daudz palīdzēt nevaru, tik vēlu veiksi tikt ar šo galā un lai atbildīgie stātos tiesas priekšā un dabūtu pēc nopelniem!
MURRA - nu jācer uz aizdevēju labvēlību tad, varbūt pa ilgāku laiku tomēr sanāktu to naudu sakasīt, kaut vai pa daļām? Dikti nevajadzētu visu to padarīšanu līdz tiesai aizlaist, jo tad vēl visi tiesas izdevumi būtu uz kakla.
Vispār cik vērts īpašums un cik liels parāds?
Jā, tieši tāpēc ar pirmdienu liksim māju pārdošanā (pagaidām nekas neatliek :( ), jo tiesa izmaksās vēl vairāk..
Man nav ne jausmas ck tas īpašums ir vērts, 2205 m2 zemes ar dzīvojamo ēku un saimniecības ēku. Dzīvojamā ēka kā jau normāla māja, tikai nav ūdenssitēmas iekšā.