Kubiet, tu nu gan proti sačakarēt jebkuru diskusiju.Tu turpini to darit uzkakajot man , nevis runajot par temu:D :D :D
Es gan puiša vietā nepriecātos par dažu meiteņu ieteikumiem paņemt naudu, bet turpināt strādāt... Viņš taču to dara, lai padarītu tavu dzīvi vieglāku.garām.Ja viniem ir kopigi nakotnes plani, tad puisa intereses ir lai vina labak macas. Iegust zinašananas. Nevis stradajot + macoties boja neselibu jo maz atpusas un kave macibas. Velak labak pelnis autore. Ta ka puisis faktiski iegulda abu nākotnē šo naudu.Ļoti loģika rīcība, ja vel ir tada iespeja./
Biju izlēmusi paklusēt šajā diskusijā, zinot ka pastāvēs taisnība tikai vienai personai
Tieši tā!Gribēju jau Tevi apbēdināt un pateikt,ka nekad nebūs viens pareizais, bet redz pati apzinājies
Ja redzu ka viedoklis manuprat ir aplamsKad Tu vienreiz beigsi zināt visu labāk par meiteņu dzīvēm,nekā viņas pašas...
Es gan puiša vietā nepriecātos par dažu meiteņu ieteikumiem paņemt naudu, bet turpināt strādāt... Viņš taču to dara, lai padarītu tavu dzīvi vieglāku.
Kad Tu vienreiz beigsi zināt visu labāk par meiteņu dzīvēm,nekā viņas pašas...
cilvēks vienkārši nesaprot, ka var būt arī citu viedokļi, tāpēc tik dedzīgi cenšas aizstāvēt viņas prāt to vienīgo pareizo.