Tikko atnāca Avon pasūtījums. Vai maz tas ir pieļaujams, ka sejas maska atnāk 1. martā ar derīguma termiņu virsū - līdz 10.02.2014 !
Jau n-tās reizes esam metušas ārā Avon produkciju, jo tīri vienkārši izbeidzās derīguma termiņš (derīgs ļoti īsu laiku). Iespējams, Avon ražotāji domā, ka viņu klienti ir muļķīši, kuri neiedomāsies paskatīties termiņu?
parasti produkti kas ir uz alkiju, ir jau ar izbeigushos deriguma terminu ..
vienreiz bija buklets, kur bija mega atlaides, ta nu pasutiju sev lupeni un sejas kremu .. atnakot tiem jau pirms diviem meneshiem bija termins beidzies ..
Man no Avon bija produkcija ar labiem termiņiem, par to sūdzību nebija. Bet nu - jāpaskatās - kas tur norādīts, reizēm tiešām norāda ražošanas nevis derīguma termiņu un attiecīgās zīmes, kas norāda, cik ilgi pēc atvēršanas ieteicams lietot. Bet nu - ja tiešām kaut kas nav ar derīguma termiņiem, par to jāziņo viņiem pašiem nevis jāpukst internetā, jo tas problēmu nerisinās. :)
un ja, tas gadijumaa nebija tas planet spa sejas maskas ? kuram ari bija normala atlaide .. un tad vel brinaties ka termins ir tuvu beigam :D kka tak ir jaizpaardod sava produkcija ..:D :)
wee, ieteiktu gan pieverst, tu tak vecu partiku ari need:D
Gribi teikt ka lietosi sejas kremu, kam temins ka manis pasutitajam bija beidzies pirms diviem menesiem ? :D es meginaju, bet man sametas pumpas .. taka labak apdoma ko raksti .. un dazreiz ir lieki paradit savu gudribu jeb aspratibu :D :)
paldies par komentāriem, jo tagad uzzinu to visu simbolu nozīmi, kas tur sazīmēti :D tātad tas bija domāts laikam tiešām izgatavošanas datums, jo simbols ar atvērtu trauciņu man parāda 12m, kas nozīmē 12 mēnešus, ja pareizi saprotu.
miluliite, jā tieši tā pati sejas maska :D vēl neesmu izmēģinājusi, bet vajadzētu būt ok, jo Planet Spa skaitās kvalitatīva produkcija (es ceru)
Piekrītu Miluliitei, tā tomēr ir ķīmija, un ja jau ir termiņš uzlikts, tad jau ražotāji ir pamanījuši ka pēc noteikta laika attiecīgais produkts maina savu ķīmisko sastāvu. Reizēm šis izmainītais sastāvs var būt diezgan ķīmisks, lai to lietotu uz sevi.
Principā dekoratīvo kosmētiku vienmēr vajadzētu izlietot maksimums 6 mēnešu laikā.
Bet ir lietas,kam norāda mazāku termiņu.
Bet tas ir kopš atvēršanas brīža.
Tādēļ, man pat labāk patīk avon, kur viss ir iepakots, nekā drogās, kad nezini, kurš pirms tevis viņu ir virinājis vaļā un cik ilgi tur produkts jau stāv...
Nu, piemēram, uz zālēm es vnk. uz iepakojuma uzrakstu, kad atveru, ja var lietot tos pašus 6 mēnešus pēc atvēršanas, domāju, ka arī ar kosmētiku tā darītu, ja visa kā būtu tik daudz, lai neatcerētos. Reiz gan par tušu biju aizmirsusi, uzkrāsoju acis un nenormāli sāka grauzt un asarot. Kopš tā laika tomēr pievēršu uzmanību termiņiem.
derīguma termiņi nav domāti, lai tos strikti ievērotu, parasti pārtikai un kosmētikai ir ''ieteicamais derīguma termiņš''. produkts pie nepareiziem glabāšanas vai lietošanas apstākļiem var sabojāties arī pirms derīguma termiņa beigām, un bieži vien pāris dienas vai nedēļas (kosmētikai) pēc termiņa beigām nekas nenotiek.
tas nav attaisnojums avon pārdot vecu kosmētiku :D