Es labprāt, paceltu un pievienotos draudzeņu meklētājām.
Bet nu man galīgi nesanāk gana bieži te ieskriet,lai atbildētu laicīgi uz vēstulēm, un arī otras dzīvē esot citā pilsētā, bez kopīgām paziņām, notikumiem grūti "iebraukt", tāpēc man tādas sarunas ne par ko un visu gribās in life.
Es varbūt varētu kādu izraut uz reālo draudzību, kādām banālajām filmām kuras draugs negrib skaīties, pasēdēšanas kafejnīcā sēdēšanas un atmosfēras pēc, ne tāpēc,ka slāpst, nedēļas nogalē ar vilcienu aizbraukt uz pludmali un laiski pavadīt visu sestdienu, ja mugura nesvilsts un nav jāsēž mājās ar krējuma kārtu uz pleciem,varu skriet arī svētdien, un ja otra laba pierunātājā ar savu tizlumu varu izklaidēt skatītājus spēlējot bumbu :D
Esmu pārīti pāri divdesmit, darba dienās klasiskajā laikā aizņemta, viss cits man pagaidām brīvs, ja atnāks aliexpress pasūtījums, dejošu zumbu,un būšu mazliet aizņemtāka,būtu forši ja kāda gribētu nākt ar mani ( tik man vēl botu nav, drošvien, ka mēnesi nebūs) brīvdienās varu atbalstīt gan klubus, gan undergraund bārus, tik pabrīdiniet- kas jāvelk :D