Dzīvojot visus šos gadus nekad neesmu saskārusies ar patiešām nelaipnu attieksmi no apkalpojošā personāla, tik vien, kā nelaipnas Maximas kasieres, bet nespēju uz viņām dusmoties vai apvainoties, zinot darba apstākļus, algu un to, ka tur ņem darbā teju vai visus pēc kārtas.
Toties strādājot apģērbu veikalā, salīdzinoši bieži saskāros ar nelaipnībām, un ticiet man, pati vienmēr bija smaidīga un izpalīdzīga, taču klienti redz visu tā, kā viņi grib to redzēt. Piemērs: viena sieviete pēkšņi iznāk no kabīnēm, pienāk pie kases ar blūzi un saka man "jūsu kolēģe man teica, ka mazo izmēru nodaļa ir te, bet es paņēmu šo blūzi un tas nav nekāds mazais izmērs" un to viņa saka, turot blūzi no mazo izmēru nodaļas, kas bija laikam kāds M izmērs. Pati visai apaļīga. Es laipni atbildu, ka nē, šī blūze tiešām ir no mazo izmēru nodaļas, vienkārši tai ir brīvs piegriezums, tāpēc domāta kā mazliet lielāka par parastām drēbēm... Un tik sākās! Abas ar draudzeni sāka kliegt, pa pusi veikala, ka nē, šī blūze nav no mazo izmēru nodaļas, ka blūze ir liela un "paskatieties uz mani, vai tad es esmu tieva? Bet man šī blūze der!". Un viss turpinājās ar "jūs vispār neesat ieinteresēti cilvēkiem palīdzēt, bet nav jau brīnums, jūs te noguruši, noskaidrījušies". :D Nu neko, turpināju smaidīt un vairs neko necentos paskaidrot, un šis ir tikai viens no daudzajiem piemēriem. Domāju, ka šī dāmīte mierīgi varētu ieiet sudzibas.lv un uzrakstīt, ka riebīgās pārdevējas viņu apmānīja un iesmērēja blūzi no lielo izmēro nodaļas kā mazo un pēc tam vēl atteicās atzīt savu kļūdu.