Es esmu pārliecināta, ka šeit darbojas princips - kā es pret citiem, tā citi pret mani, vismaz man noteikti :)
Pati strādāju apģērbu veikalā, esmu jauka, smaidīga un pretīmnākoša, neatsaku atlaidīti, ja kāds pajautā, ja vajag - iesaku, ko labāk izvēlēties, palīdzu ar izmēriem, bet ja nevajag - klāt neskrienu un palīdzēt nepiedāvājos! Cilvēki ir visādi, ir jauki, kuri prom ejot novēl jauku dienu, pasaka paldies, ir arī tādi, kuri ejot aiz sevis atstāj tiešām bardaku, nepieskata savus bērnus, kuri izdomā šo to samainīt vietām, bet nu pa lielam esmu iecietīga, saprotu, ka mans darbs ir pēc tam to visu sakārtot! Pa diviemgadiem ko strādāju, tādi nepatīkami atgadījumi nav bijuši, vien, ir cilvēki, kas ienākot iekšā noburkšķ, ka ko tik dārgi (lai gan veikals, kurā es strādāju nebūt nav 'dārgo apģērbu kateogorijā', pērkot apavus citi pačīkst, ka cerams, ka ātri nesaplīsīs, bet ne jau es tos apavus līmēju :D Tā kā viss ir pozitīvi, nekas tāds nepatīkams nav bijis :) A, atcerējos, krievu tautības cilvēki citreiz ir ne pārāk apmierināti, ka atbildu latviski (princips šajā jautājumā) bet tikai vienu reizi viena sieviete ir man likusi justies neērti, ka neziu krievu valodu, bet nu tas man diezgan ļoti vienalga :D(Es te gan neskaitu rimi un maksimas kasieres, kuras pārgrieztu seju skaita sīknaudu, vai ņemot biezpiena sieriņus, pamanās tos saspiest!)