Čau :)
Šodien forša diena! (l) Darba diena paskrēja vēja spārniem, jo vēl skatījos kā priekšnieces meita piedalās karnevālā, kā arī man bija jāskrien uz veikalu 60 bērniem nopirkt saldumus. Kā priekšniece stāstīja tā esot vienīgā diena gadā, kad šiem bērnudārza bērniem tiek saldumi. Citos svētkos un dzimšanas dienās saldumi netiek doti. Tas ir pozitīvi, ka tomēr arī Vācijā ir šādi bērnudārzi. :)
Tagad nedaudz atpūtas un tad jādodas uz sporta klubu, uz izmēģinājuma treniņu. Tad jau redzēs, kā tur būs un vai man patiks, bet man jau nav izvēles :D šis ir vienīgais sporta klubs manas mājās apkārtnē un zinu, ka uz tālākiem sporta klubiem man nebūs luste braukāt.
Un vēl pozitīvi ir tas, ka pirmdien ir brīvdiena, jo Vācijā karnevāli notiek. (l) Varēšu gardām vakariņām un gardu kūku sagaidīt draugu mājās, jo viņam pirmdien dzimšanas diena. :)
Kā saņēmāties pārcelties uz citu valsti un veidot dzīvi tur?
Man nevajadzēja saņemties, jo es skriešu atskrēju uz Vāciju. Nu jau šeit drīz būs nodzīvoti divi gadi. Šie divi gadi ir bijuši tik emocijām bagāti un tik daudz reizes ir nācies vilties. Bet tas tikai dēļ dažiem cilvēkiem un mūsu pašu muļķības un naivuma dēļ. Ja būtu zinājusi, ka šādi ies nebūtu tieši uz šejieni, tieši pie šiem cilvēkiem braukusi. Vairs jau neko neizmainīsi, var tikai nākotni izmainīt. Šobrīd jau jūtos daudz labāk, kā arī esam palikuši patstāvīgāki. Ja agrāk es baidījos un kautrējos dēļ savām valodas zināšanām un nekur negāju, neko nedarīju tad tagad tas viss ir pazudis. Eju gan pie ārstiem, gan izklaidēties, gan tagad uz sporta klubu, visur kur vajag. Vienkārši beidzot esam sākuši šeit dzīvot (l)