Virtuālais mīļākais

Reitings 33
Reģ: 19.09.2009
Sveikas!
Jā, tēma varbūt smieklīga, bet nu gribās ar kādu par to parunāt.
Sākšu ar to, ka man ir 25, jau nopietns vecums, ir vīrs un mazs bērns. Ģimenes dzīve izdevusies, par neko nevaru sūdzēties.
Bet nu pie problēmas - nestāstīšu kā, bet sāku sarakstīties ar kādu citu vīrieti. Tipisks brunču mednieks, katru vakaru cita sieviete, kategoriski ir pret attiecībām un kaut kāda veida jūtām. No sākuma vienkārši kā "čomi" pļāpājām par visu, bet nu simpātijas bija acīmredzamas, to arī viņš apstiprināja. Bet nu, skaidri un gaiši pateicu, ka nekas mums nevar sanākt, jo mīlu savu vīrieti. Tāpat arī uzreiz uzrakstīju, ka nekad dzīvē netiksimies, jo manās interesēs nav pārgulēt ar viņu vai veidot kādas attiecības. Viņš man uzrakstīja, ka nekad viņam ar nevienu meiteni nav bijušas tik labas, draudzīgas sarunas, kad par visu var papļāpāt un lika noprast, ka, ja būtu cits laiks un cita dzīve, tad gribētu būt kopā. Tam arī es piekrītu, jo tiešām šajā cilvēkā kaut kas ir. Es saprotu, ka tas ir muļķīgi, jo dzīvē viņu neesmu redzējusi un neredzēšu, tas ir tikai kā tāds virtuālais romāns, uz kuru es "pavelkos". Saprotu, ka man patīk tikai viņa tēls internetā, kādu viņš ir izveidojis, nejau pats šis cilvēks reāli.
Un vissarežģītāk ir tas, ka es apzinos, ka tas ir negodīgi pret manu vīru, ka šādi sarakstos ar citu vīrieti, lai gan nemērķēju ne uz ko reālu. Tā ir tikai sarakste, flirtēšana, kas ceļ manu pašapziņu un liek smaidīt. Man patīk, ka man tiek pievērsta uzmanība, teikti komplimenti, lai gan arī no vīra puses to netrūkst.
Vai šāda sarakstīšanās un flirtēšana ar nosacījumu, ka nekad netiksimies un nebūs nekāda fiziska kontakta, ir uzskatāma par krāpšanu? Vai jūs flirtējat ar citiem vīriešiem bez nekāda apslēpta mērķa pārgulēt, un tā tālāk? Vai arī es vienkārši esmu pēdējā muļķe, ka ielaižos šādās sarunās?
27.02.2014 13:27 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Es piemeram sarkastos ar vienu meiteni ,par visadām tēmam runājamies ....un lai čatotu ar citu virieti nezinu .....
27.02.2014 17:19 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Es piemeram sarkastos ar vienu meiteni ,par visadām tēmam runājamies

un kāds šim te sakars ar diskusijas tēmu vai autori? :D

Bet par sarakstīšanos ar citiem...well, man dēļ tā izjuka attiecības, lai gan es nebiju tā kura sarakstījās.
27.02.2014 17:33 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Tava temas apraksta - man likas ka raksti par vienu manu draugu, bet vins nav latvietis. Esmu runajusi ar vinu, kadel gan vins tere savu laiku un sarakstas ar meitenem, kuras vinu pat negrib nekad satikt? Zini, ko vins man atbildeja - tad, kad vinam kaut kas attiecibas saskobisies, bus kada krize, apnikums, varbut skirsanas, tad vinas atceresies par mani. Tas varbut nebus rit, parit, varbut pec gada, varbut nekad, bet meitene jau bus savaldzinata un man tas visu tikai atvieglos, ipasi ar meiteni, kurai ir nomakta.
27.02.2014 17:51 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Tā jau flirts nav nekas slikts, vienīgi reālā vidē flirtējot tu saņem komplimentus, jūties pacilāta, taču tev ir iespēja novērtēt to vīrieti un saprast, ka viņam ir savi + un - un ka cilvēks vien ir, bet virtuālā vide ļauj piedomāt visu ko vien vēlies un attiecīgi ir grūti atteikties no komunikācijas un rodas arvien vairāk dažādu emociju un jūtu, kas apdraud pašreizējās attiecības.
Te laikam palīdzēs profila dzēšana vai atteikšanās no soc.tīkliem uz kādu laiku lai cik grūti tas mūsdienās nebūtu.
Atceries, kā juties, kad tikko iepazinies ar savu vīru, cik daudz skaistu kopīgu brīžu jums bijis, vajadzētu pamosties tauriņiem vēderā.
27.02.2014 17:55 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Es to par krāpšanu neuzskatu. Man šķiet, Tavā gadījumā, kad esi skaidri nospraudusi robežas, kurām (cerams) netaisies pārkāpt, tas ir kā interaktīvas grāmatas lasīšana. Virtuālajā vidē cilvēks var stāstīt jebko, izfantazēt un piepušķot. Un ir ok komunicēt, kamēr vien Tu nesāksi gaidīt no sava vīrieša kaut ko, par ko Tev sastāstījis vēstuļdraugs. Ja tas paliek tikai starp Tevi un viņu, ja zini, ka nebūs nekāda izdomāta ieķeršanās un pieķeršanās, kas kaut mazākajā mērā apdraud esošās attiecības, viss ir ok.
27.02.2014 18:06 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Man liekas, ka attiecībās kaut kas pietrūkst. Ir zudusi tauriņu sajūta pakrūtē kaut kādā mērā pret vīru un Tu to centies atgūt caur kādu citu cilvēku. Tu jūties labi, esi priecīga, laimīga, harmonijā un tas dara labu arī vīram.
Bieži vien cilvēki, kuri ir gadiem vai gadu desmitiem kopā neiebilst, ka otram uzrodas mīļākais, jo cilvēks uzplaukst un ģimenes dzīve arī plaukst uz zeļ - neviens nevienu vairs nezāģē un visi ir apmierināti.
Taču man šķiet, ka tas nav risinājums, tikai sevis mānīšana vai vieglāka dzīve.
28.02.2014 07:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits