Vīriešu loģika

Reitings 9
Reģ: 27.02.2014
Sveiki!
Esmu izmisumā. Ar puisi kopā esam jau ilgu laiku, dzīvojam kopā, praktiski nekādu problēmu nebija. Kopā pavadām visu brīvo laiku.Viņš mani lutināja un jutu arī ka mīlēja. Arī es centos darīt visu kas manos spēkos, lai viņu iepriecinātu, lai viņš justos mīlēts. Kā man likās, dzīvojām ka cimds ar roku. Taču pirms dažām dienām viņam uzrakstīja bijusī. Draugs visu to dienu staigāja tāds satraukts, es redzeju, ka kaut kas nav kārtībā, tikai pēc vairākiem jautājumiem, visu izstāstīja. Man protams tas nepatika. Driz vien viņš man pateica ka viņam jāsatiekas ar to meiteni, lai visu noskaidrotu. Par spīti visam aizbrauca, teikdams ka grib visu pēc iespējas ātrāk nokārtot, lai mani nesāpinātu. Satikās. Man pateica ka vēl joprojām ir jūtas pret bijušo un ja nebūtu manis, tad varbūt būtu kopā ar viņu. Bija sāpīgi to dzirdēt. Es jautāju vai turpināsim mūsu attiecības, atbilde bija: "Es saprotu mūsu attiecību vērtību. Un esmu kopā ar Tevi. " Tas viss tika pateikts dusmās. Tagad visu laiku viņš sarakstās ar šo meiteni un apgalvo ka tā ir tikai draudzene. Kad jautāju vai viņam patiktu ja es tā rīkotos atbilde ir es nezinu.
Es ar to sadzīvot nevaru, ka paralēli man ir vēl kāda. Kad pateicu ka nu ir jāizvēlas vai es vai viņa. Viņš uz mani dīvaini paskatījās un teica: "Tu neesi normala".
Es viņu ļoti mīlu, bet šī visa situācija ir ļoti sāpīga. Vai tiešām es neesmu normāla, ka liku izvēlēties? Vai tiešām man tas viss ir jāpacieš? Tagad pat telefons netiek izlaists no rokām un visas īsziņas tiek rūpīgi izdzēstas. Skumji, bet no viņa es nekad to nebūtu gaidījusi.
27.02.2014 08:41 |

Reitings 9
Reģ: 27.02.2014
Es centos runāt jau vairakas reizes, bet man saka ka problēmas nav un nevajag taisīt scēnas.
27.02.2014 10:18 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
bet ir sievietes, kuras rīkojas pretēji, pierāda, ka ir labākas par to otru.

Gluži manā gaumē.

Varbūt der atrast vītieti, kuram nav jāpierāda, ka esi labāka par pārējām nemitīgi, kurš to to jau zināja tevi izvēloties par savu mīļoto sievieti?
27.02.2014 10:19 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Un ja man nevajag citu ?
Bet principā, es esmu no tām, kas nemūk pie grūtībām, bet cenšas risināt lietas :) Es zinu, ko gribu tikai šī iemesla dēļ, ja puisi mīlētu, cīnītos :) kam man tāds, kurš mani dievinās un uz rokām nēsās, ja mana sirsniņa netrīcēs viņu ieraugot?
27.02.2014 10:24 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
Ja viņš saka, ka nevajag taisīt scēnas, tad no teikti problēmas ir un viņi abi kaut ko perina. Tā bijusī ir pārāk uzmācīga.
Vai nu sadod bietē bijušajai vai nu pamet puisi, jo kā jau te minēja vai nu viņš tevi nokrāps un pametīs vai nu pamet uzreiz.
Ja puisis slēpj, tad noteikti ir ko slēpt par, ko viņi tur rakstās.

Un vispār puiši ir mīkstie, viegli pakļaut kārdinājumam, padodas kā mazi eži un pēc tam saprot, ka ir kļūdījušies, bet viss jau ir sabojāts.

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Ja pat pieveram acis uz to faktu, ka viņš kontaktējas ar bijušo, vai tad tev netraucē tas, ka viņš pateica, ka ir jūtas pret to ex? Man būtu ļoti nepatīkami un smagi dzīvot blakus vīrietim, jo visu laiku būtu tā apziņa, ka ir tās jūtas. Un jūtām "bonusā" vēl tā abu savstarpējā saziņa, protams. Viss kopā vai katra no lietām atsevišķi (jūtas, saziņa), nav pat tik svarīgi. Bet man visu laiku būtu paranoja un bailes, ka tik tomēr neizvēlas to otru. Jā, tas ir ļoti labi, ka viņš tev to visu godīgi izstāstīja, jo meli vai noklusēšana būtu vienkārši kronis visam, tas situāciju padarītu vēl nebaudāmāku, bet tas vien, ka ir atklāts, nenozīmē, ka attiecības turpināt ir obligāti. Atklāts un godīgs, bet ir jūtas pret citu...

Reitings 9917
Nu bet mēs nezinām cik ilgi viņš bija kopā ar bijušo un cik ilgi ar autori...
27.02.2014 10:27 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
Un zinot, ka meitenes vispār ir baigās maitas, viņa noteikti piestāsta tavam puisim plnas ausis un sola nezin, ko, kaut aeī nav nekāda labiņā.
Tiec galā ir bijušo, ja gribi savu puisi saglabāt attiecības.
27.02.2014 10:28 |

Reitings 6263
Un ja man nevajag citu ?
Bet principā, es esmu no tām, kas nemūk pie grūtībām, bet cenšas risināt lietas Es zinu, ko gribu tikai šī iemesla dēļ, ja puisi mīlētu, cīnītos kam man tāds, kurš mani dievinās un uz rokām nēsās, ja mana sirsniņa netrīcēs viņu ieraugot?

Nenogursti no nemitīgas sevis pierādīšanas? Ka katru reizi kā pie apvāršņa parādās kāda smukāka, tievāka, gudrāka, tā atkal jāsāk pierādīt, ka esi labāka? Vīrietim tas pašam ir jāzina. Ja viņš nedomā,ka esi labākā un tev tas viņam jāpierāda- priekš kam dzīvot ar sievieti, kas vīrieša prāt nav labākā no visām? Kāpēc izvēlējies tādu, kam jācīnās, lai to pierādītu viņam? Viņam tas ir jāzina pašam.
Man, personīgi, nekad nav bijis nekas jāpierāda. Mans draugs zina, ka es esmu labāka par pārējām, tieši tāpēc viņš dzīvo ar mani visus šos gadus, tāpēc mani lutina, dievina un iekāro katru dienu. Jau tas vien manai sirdij liek trīcēt. Abpusēja mīlestība. Un nevienam nekas nav jāpierāda. Esam kopā ar labākajiem un abi to apzinamies.
27.02.2014 10:30 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
domāju, ka viņš tāpat nokrāps agri vai vēlu, ja jau jūtas ir un varbūt uzplaiksnījusi cerība, ka šoreiz viss varētu izvērsties labāk. ļoti bieži diemžēl tā ir ilūzija un beigās abi tāpat saprot, ka viss ir pa vecam, un tāpat kā agrāk sadzīvot nevar. Tas ir drausmīgs ieteikums, es to apzinos, bet varbūt jāļauj viņam vilties tajā meitenē, lai viņš patiešām novērtētu tevi un tai bijušajai vairs neskraidītu pakaļ. Šobrīd viņš pret tevi īsti godīgi neizturas un ar savu rīcību parāda, ka tā otra viņam nav vienaldzīga. Ja būtu, tad īsziņas netiktu tā slēptas un pats tā nemīztu karstu, tikko viņa uzraksta
27.02.2014 10:36 |

Reitings 9917
Nu nepierādu jau es visu mūžu, bija periods attiecību sākumā, neko nenožēloju, esam 9 gadus kopā, oktobrī dzērām kāzas, bet pirms nedēļas piedzima ,plānota un gaidīta, meitiņa. Vīrs mūs dievina, lolo un lutina.
Neko nenožēloju... Citreiz, ja jūti, ka tas ir Tavs īstais ir jāpacinās, un man patīka šī cīņa pēc tam ir laba pēcgarša.

Labās meitenes saņem pēc nopelniem, bet sliktās ko grib un kad grib :)
27.02.2014 10:39 |

Reitings 6263
Labās meitenes saņem pēc nopelniem, bet sliktās ko grib un kad grib

Jā, jā. Viss cosmo jau zina, cik slikta meitene tu esi :D:D:D
27.02.2014 10:43 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Slikta sanem uzreiz vinai nav jacinas.cinas par vinu:-Dun tas ka tevi pec tik ilgiem gadiem appreceja tikai tad kad biji stavokli to pierada:-D:-P
27.02.2014 10:46 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja nebūtu ko slēpt, tad tu arī būtu informēta par sarakstes saturu. Nu ja vēl nav nokrāpis, tad viss uz to iet. Pēc tam skraidīs tev pakaļ, jo sapratīs, ka tomēr biji labāka. Esi jautājusi kāpēc viņi izšķīrās? Tak ir kkāds iemesls bijis kāpēc bijušā ir bijušā.
27.02.2014 10:53 |

Reitings 50
Reģ: 04.02.2014
To True_love.

Tava situācija nav no patīkamākajām, bet ir tā kā ir,es nevienu neaizstāvu.
Ne vīrieši, ne sievietes neiet projām no ģimenes projām,ja viņiem tajā ir labi.
Var gadīties ka puisis aizies pie bijušās, piemēram mēs nezinām kapēc viņi izšķīrās.
Piemēram man bija līdzīga situācija, un es paliku ar jauno draudzeni un neatgriezos pie vecās, a rezultāta paliku vispār viens, un nezinu kā būtu bijis ka būtu atgriezies pie bijušās, varbūt būtu vēl kopā līdz šai dienai. Vīrietiem kā un sievietei, ja vairāk ko aizliedz, jo vairāk gribas to aizliegto augli, tas ir domāts par viņu saraksti, protams Tev nav patīkami ka viņi to dara, bet kādam citam tas liekas normāli, jo mēs esam visi cilvēki un kādam kas nav pieņemams tad citam tas ir ok.
Pastāv iespēja ka čalis tagad svārstās star Jums abām un nezina pats ko vēlas.Cik noprotu daudzas pateiks, ej projām utt, bieži vien attiecībās jaunie cilvēki izdara pār agrus slēdzienus, vai asas darbībās kā rezultātā abi cieš, jo pēčāk bail atzīties vienam otram ka bija muļķi un tā ātri visu sagrāva. Iesaku apsēsties aprunāties...
27.02.2014 10:56 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nepaciestu ka mani ''mestu zem tanka'' un pietam vel tik atklati, ja nezin ko grib , tad lai paliek bez tevis vai bez abam,iespejams, ka bijusajai vairs nav puisis un nu tik skriet pie ieprekseja, tadai pa seju iedotu, nee abiem iedotu :D
27.02.2014 10:58 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Katram cilvekam ir savi plusi un minusi, tik daziem tie minusi ir parakuma. Es domaju, ka sis virietis nav Tev piemerots. Neiznieko savu laiku ar vinu, gan atradisies Tev tads draugs, kur attiecibas busiet lidzvertigi.
27.02.2014 11:33 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Esmu jau to teikusi un saku visiem vīriešiem - es spēlēju tikai galvenās lomas. Tas nozīmē to, ka šādā situācijā, kā te aprakstīts, es jau būtu uzstādījusi ultimātu. Ja vīrietis saminstinātos, es jau būtu gabalā. Spēle vienos vārtos! Jo, manuprāt, attiecībās nav ar zobiem un nagiem jācīnās par 1. vietu. Tā vai nu ir vai nu nav.
27.02.2014 11:57 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Esmu jau to teikusi un saku visiem vīriešiem - es spēlēju tikai galvenās lomas. Tas nozīmē to, ka šādā situācijā, kā te aprakstīts, es jau būtu uzstādījusi ultimātu. Ja vīrietis saminstinātos, es jau būtu gabalā. Spēle vienos vārtos! Jo, manuprāt, attiecībās nav ar zobiem un nagiem jācīnās par 1. vietu. Tā vai nu ir vai nu nav.

+
27.02.2014 12:08 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Es jau varu paredzēt kā būs- viņš tāpat padosies kārdinājumam, bet gala rezultāta skries tapat pie tevis atpakaļ ar vārdiem- es tevi mīlu, es kļūdījos utt. Vai nu tu sķiries tagad, vai nu tevi no sakuma nokrāpj un pēc tam tu šķiries. +

Labi iekārojies. :) ar vienu dzīvo kopā, ar otru iet slepus satikties. Ejat kopā. :D
27.02.2014 12:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Puisis mazliet glupi rīkojas, it īpaši ja viņam tu ar ko nozīmē, bet cilvēkiem mēdz uznākt melnie. Vienīgais ko es laikam tādam paprasītu ir, vai viņš ir pārliecināts ka meitene no kuras ir šķīries ir tiešām tā īstā kuras dēļ izjaukt attiecības kuras līdz šim ir bijušas labas? Un lai tomēr pārdomā to kādi bija iemesli, dēļ kuriem ar bijušo vispār nepalika kopā jau no sākta gala.

Bet ja viņš tiešām nespētu atjēgties, tas gan es aizietu no tāda, sāpētu ļoti, bet lai tad vīrietis iet savos laimes meklējumos.
27.02.2014 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits