YOUTUBE.com

Reitings 11
Reģ: 26.02.2014
Sveikas Skaistās !
Kā jūs uzskatāt, vai youtube beauty guru jeb skaistuma guru ir nepieciešams un, vai noderīgi ir šie video ar pamācībām un dažādiem padomiem skaistumkopšanā, make up un modē ?
Vēlos uzzināt jūsu domas par to, un vai arī tādi video ir nepieciešami latviešu valodā ?

Un tām dāmām, kas nesaprot par ko es runāju, lūdzu aplūkojiet šīs brīnišķīgās personas veidotos video:

http://www.youtube.com/user/SMLx0
26.02.2014 16:14 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Es regulari skatos youtube beauty guru vigjikus, piemeram Carli Bybel. Nezinu, man ta vinja neliekas baigi skaista, protams, ka vina samalejas tad jau ada ka zids......neesmu piekriteja vinas gerbasanas stilam, taka padsmitnieces seit UK....

seit ir links vinas lapai, youtube ari vinai ir kanals...

http://www.thebeautybybel.com/

bija vel viena amerinakiete, kura man daudz labak patika, bet uz sitiena neatceros vardu... :D
26.02.2014 21:48 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Kā būtu, ja būtu... nu, ja kāds latvietis tik kvalitatīvi un interesanti taisītu, būtu apveltīts ar spilgtu personību un labu valodu, gan jau skatītos.

Lielākajai daļai amerikāņu un angļu , tai pašai Zoellai , vēl ir pirmie video bez tehnikas, ar sūdīgu video un audio, stostīšanos, utt., bet teju visi pelnošie 500 000 -8milj. cilvēku abonētie šo darbu dara vismaz 1-7 gadus jau.

Un tas jau arī ir darbs, Fowler'u māsas savu uzņēmumu arī 1. dienā neatvēra, sākumā arī vienkārši istabā bez tehnikas filmēja, tāpat kā pārējie, ar ienākumiem no youtube nāk arī kvalitāte (un kvantitāte beauty meitenēm).
26.02.2014 21:58 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Nu tas,ka tur jāiegulda gadi, ir skaidrs, manis piemeinētais vlogeris jau gadus 3 vlogo un tagad tikai kļuvis par to youtube partneri ar 100 LS ieņēmumiem gadā. Bet viņš skaidri un gaiši pateica- LV tas neatmaksājas un neatmaksāsies.
Ja grib vnk rādīt kā uzkrāsoties.. nu var jau,bet te jau meitenes minēja,ka nav starpības kāda valodā stāsta un izvēle lielāka ir angļu valodā.
Tā,ka,ja nu iekša ir baigā motivācija, peļņa nav svarīga, tad vnk vajag uztaisīt un parādīt citiem to,kas padomā.
26.02.2014 22:11 |

Reitings 11
Reģ: 26.02.2014
krabis-ooo - tad jau tik pat labi, priekš kam vajag 100 un vairāk amerikāņu guru ja pietiktu ar vienu, ne ? :D cilvēku personības, un uzvedības atšķiras, tāpat kā intereses. Tāpēc nesaskatu pareizu lietojumu šim vārdam 'jēga' .
Poesy - protams, ka viss nāk ar laiku, un neviena no tām visām guru uzreiz nebija izcila runātāja, kā arī ne jau kā profesionāle krāsojās uzreiz. Lielākā daļa no visām tām guru meitenēm vispār nav nekāda sakara ar skaistumkopšanas koledžām, kursiem, viņas pašas iemācās to darīt, viņām patīk, padodās un grib parādīt to citiem.
26.02.2014 22:29 |

Reitings 274
Reģ: 23.01.2015
Up :)
19.03.2015 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits