Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vienā kompānijā ar bijušo

 
Reitings 5
Reģ: 24.02.2014
Ieklīdu šajā forumā dēl randiņu kuriozu tēmas, lasot citas ar greizsirdību saistītās lietas, radās jautājums:

Dzīvojot kopā ar cilvēku vairākus gadus, viena draugi kļūst par otra draugiem. Ja ir laba draugu kompānija, tad ar to kopā spēlē hokeju, svin jaungadu, brauc slēpot un pavada krietni daudz brīvā laika. Paiet gadi, gadās šķiršanās, jūs to otru pusi izslēdzat no sava draugu loka? Tas vispār ir iespējams?
Mūsu kompānijā tā atsevišķos gadījumos izvēršas par nelielu problēmu, pāris izšķiras, dāma sakarīga, pārējiem kļuvusi par "savu čomu", netiek izskatīta iespēja viņu neaicināt uz dažādiem pasākumiem, bet gadās, ka puiša jaunā draudzene no tā uztaisa tāāādu traģēdiju un nabaga puisis tiek nostādīts izvēles priekšā - vai nu viņa, vai vecā kompānija ar bijušo to skaitā, kas līdz šim ir beigusies ar "sākumā viņa, pēcāk, kad pirmā sajūsma pāriet, džeks parādās apritē un jaunā greizsirdīgā draudzene nozūd.

Jūs taču arī esat pazīstamas ar savu puišu draugu draudzenēm, ja konkrētais puisis ar viņu vairs nesatiekas, jūs pārtraucat visus kontaktus?
26.02.2014 12:02 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vīrieša labākais draugs izšķīrās ar savu līgavu. Jā, viņu pazinu, bet nekāda draudzene viņa man nebija. Visus kontaktus ar mums (sava bijušā līgavaiņa kompāniju) viņa ir pārtraukusi. Neko par viņu nezinam un redzējuši neesam kopš šķiršanās.
26.02.2014 12:07 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nv gadījies satikt drauga bijušās kas palikušas par draudzenēm, bet es laikam jau dotu iespēju ka viss tiešām starp viņiem ir pilnībā beidzies, pirms ietu taisīt scēnu. Bet ja es redzētu ka no drauga puses vai viņa bijušās puses ir vel kāda dzirkstele tad gan stātos ceļā un censtos izvairīties no kopējiem pasdākumiem. Bet nu kā būtu tā būtu, tur nu neko nepadarīs īstenībā.
26.02.2014 12:08 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Ja izveidojies labs kontakts ar kādu meiteni, neredzu iemeslu pārtraukt to tikai viena iemesla dēļ, kas pat neskar mūsu draudzību.
26.02.2014 12:08 |
 
Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Visbiežāk tās ir jaunās draudzenes problēmas. Biju kopā ar puisi kādu pusgadu kopā,kad atbrauca viņa bijusī no ārzemēm,ar ko šis bija laikam 5 vai 6 gadus kopā. Kopīgi aizgājām uz zoodārzu,viss forši,labi pavadījām laiku kopā. Pirms tam ballējāmies ar tās draudzenes brāli regulāri. Sākumā viņai bija problēmas ar to,ka viņas brālis uzturas ar mani vienā kompānijā,jutās nodota,bet kad atbrauca,atvainojās par savu stulbumu. Ja puisis ir skaidri norādījis,ka viss viņiem cauri,problēmu nav,ja jaunajai draudzenei viss ok ar pašapziņu. Ja nav ok,tad nav svarīgi bijusī vai vienkārši garāmgājēja,būs greizsirdīga uz visām. Protams,cits stāsts,ja puisis pirms tam ir stāstījis cik viņa brīnišķīga,ka grūti aizmirst utt,tad tas jau cits stāsts un cita probl;ema,ne greizsirdība.
26.02.2014 12:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits