Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kāds darbs ir nepieņemams?

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
ar kādu čali, vīrieti, zēnu (šeit ir dažāda vecuma meitenes/sievietes, t'\ad''el tā jautāju) jūs nekad nesatiktos? krāvēju, sētnieku, apkopēju, naktssargu, grāvju racēju, kapraci, pataloganatomu, ginekologu, porņuku producentu, suteneru, zagli, softcore geju foto modeli? kādu?
25.02.2014 19:45 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Nesatiktos ar 1337

Ja čalis normāls tad darbs nav noteicošais. Bet porņuku veidotāju nav daudz :D
25.02.2014 19:53 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vispār es neesmu izvēlīga, darbs ir darbs, bet man ir savi noteikumi attiecībā uz to kā vīrietis pavada savu brīvo laiku.

Nekad nesatiktos:
Ar tādu, kurš izmanto Cosmo.lv portālu;
Ar tādu, kurš izmanto Cosmo.lv portālu un nav ievietojis profila bildi;
Ar tādu, kurš izmanto Cosmo.lv portālu un par segvārdu izvēlējies ciparu virkni;
Ar tādu, kurš izmanto Cosmo.lv portāla foruma sadaļu, lai noskaidrotu vai sutenera darbs ir pieņemama profesija.
25.02.2014 19:57 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Man "es nekad nesatiktos ar..." ir beidzies,ka tieši tādu šobrīd esmu noskatījusi. Tā kā visādi dzīvē gadās un profesija ne vienmēr ir noteicošā :)
25.02.2014 19:58 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
25.02.2014 20:03 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Nesatiktos ar čali, kuram galvenās nodarbes ir dēmonu izsaukšana, lielīšanās ar to kā viņam nav, sieviešu noniecināšana un lepošanās ar to, ka prāta ir tik, cik diemžēl ir.. Nu tev jau lbk zinaams kā tādi raksturojami..
25.02.2014 20:05 |

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
šeit jau bija tāda diskusija. http://cosmo.lv/forums/topic/116728-/?sort=desc&pnr=2#postid-514704

veca kā pasaule. izveidota vēl pirms pasaules gala.
25.02.2014 20:11 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Neticat tās diskusijas pēdejam komentāram par jūrnieku:
..jā,draugu redz ik pēc 8 mēnešiem uz kādām 3-4 nedēļām un atkal prom,

Tā nedrīkst būt. Jūrniekam pavadot 6 mēnešus uz ūdens +/- tik pat ir arī jāpavada nepārtraukti krastā.
Ja viņš no sava mūža tikai 12. daļu pavadīs krastā, tad tas nabaga cilvēks ātri vien sajuks prātā.
Lūk tā.

Bet par tēmu runājot, es laikam nespētu dzīvot ar ārstu. Profesija nav slikta, pat vairāk nekā laba, bet es nevarētu, man būtu žēl tā cilvēka par to ka viņam jāredz visi tie skati, par to, ka viņam jāstrādā tās mežonīgās sirdis un par to, ka viņam jāklausās tie neskaitāmie laimīgie un nelaimīgie dzīvesstāsti. Man šķiet, ka es nespētu viņu pilnībā atbalstīt, kā gribētos. Tāpēc tas būtu manā "melnajā" sarakstā.
25.02.2014 20:13 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es pat nezinu. Satiktos ar sētnieku, pārdevēju, ja vien tā būtu pagaidu profesija. Vismaz labi, ka puisis strādā. Ja nu vīrieša sapņu profesija ir darbs maximas kasē, tad gan es padomātu.
25.02.2014 20:17 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ar ārstiem, īpaši ginekologiem, proktologiem, pataloganatomiem un zobārstiem nebūtu pa ceļam. :D
Advokāti pēc profesijas arī baigi nesimpatizē...
Man "es nekad nesatiktos ar..." ir beidzies,ka tieši tādu šobrīd esmu noskatījusi. Tā kā visādi dzīvē gadās un profesija ne vienmēr ir noteicošā

Jā, ''nekad nesaki nekad'' faktors bieži vien strādā, bet nu kamōn... es vnk nespētu būt kopā ar vīrieti kurš katru dienu rokās līķīšos vai arī citu dibenos, un tad vakarā ar tām pašām rokām mīļo mani. :D
Un ja jau ir tik milzīga mīlestība, profesiju var mainīt. Vai arī tagad man bruks virsū un teiks, ka rakāšanās dibenos ir vienīgais, ko tas cilvēks māk, vai arī ka tas ir viņa īstais dzīves mērķis un piepildījums? :D
26.02.2014 15:11 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ja tieši par nodarbošanos runa - nu netiktos ar cilvēku, kura darbs man ir nepieņemams ideoloģisku principu dēļ...
Bet citādi - neredzu neko drausmīgu ne sētniekā, ne pataloganatomā.
26.02.2014 15:31 |

Reitings 2126
Bet citādi - neredzu neko drausmīgu ne sētniekā, ne pataloganatomā.

Bet dzīvē pazīstot dažus cilvēkus kuri strādā morgā ir skaidri redzams, ka lielākoties tās profesijas pārstāvji nav īsti...nevaru piemeklēt apzīmējumu...hm, normāli? Jo nu kurš labprātīgi ietu strādāt tādu darbu?
26.02.2014 15:42 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Man gan pilnīgi vienalga vai nu viņš proktologs vai ģinekologs. Man pats galvenais ir, lai vīrietis nestrādātu kkādu melno darbu vai sētnieka darbu, kur maksā 200euro un būtu apmierināts ar to. Ar cilvēku kuram nav vēlmes tiekties uz augšu. Negribētu tikties ar tādu variantu - man iztikai pietiek un tas ir pats galvenais,man vairs neko nevajag.
26.02.2014 15:47 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ar proktologu.
26.02.2014 15:55 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
man iztikai pietiek un tas ir pats galvenais,man vairs neko nevajag.

Kādam tā iztika ir 2000 EUR mēnesī, citam tie būs 200 EUR. Te nav īsti skaidrs tas precizējums.
Mani "aizliegtie" vīrieši (bet tikai manu iekšējo putnu dēļ):
armijnieki - manuprāt, viņiem visiem ir biš kukū - nedod dies vēl būs īstu karu pieredzējis.
ugunsdzēsēji - negribētu katrā dežūrā palaist ar domu "ka tik nu viss būtu kārtībā"
ginekologs - eeeem, mīļais, cik tad vāveres šodien bija ciemos? :D Manuprāt, vīrietis, kas ir izvēlējies studēt ginekoloģiju arī ir biš kukū.
26.02.2014 15:58 |

Reitings 4343
El Diablo - nu, es gan nevienu pataloganatomu nepazīstu. Bet ko tieši Tu domā ar "nav īsti normāli"?
Pirmkārt, ja pazīsti dažus savādniekus, nav vērts izdarīt secinājumus par visiem tās profesijas pārstāvjiem.
Otrkārt, personīgi man tieši visādi "normālie" cilvēki (kas sevi tā pozicionē) bieži vien šķiet ļoti nepatīkami.
Bet, kas attiecas uz to, kāpēc lai cilvēks izvēlētos tādu darbu.. Nu, gan jau, ka ir kaut kāda interese par medicīnu (agrākos laikos ārsti ne to vien darīja, lai saprastu, kā darbojas cilvēka organisms), un kaut kādu apstākļu rezultātā profesijas izvēle bijusi tieši par to nišu (vai dotības tādās lietās, vai bijsi laba izdevība tad dabūt darbu, vai uzskatījis, ka tā ir derīga profesija).
26.02.2014 16:03 |

Reitings 2126
zaptesburka
Manuprāt, vīrietis, kas ir izvēlējies studēt ginekoloģiju arī ir biš kukū.

vārdu ''studēt ginekoloģiju'' vietā var ielikt ''strādāt morgā''. Tā es to biju domājusi.
Un es nepozicionēju sevi kā normālo vai pareizo - man arī ir savi tarakāni, varbūt kādam tie liksies nesaprotamāki par pataloganatomiem vai proktologiem, taču mans viedoklis (nesaku ka tas ir vienīgais un pareizais) ir tāds, ka nu nav tur viss kārtībā.
man tieši visādi "normālie" cilvēki (kas sevi tā pozicionē) bieži vien šķiet ļoti nepatīkami.

un sīkāk runājot par šo... Nu ''normāls'' ir ļoti relatīvs un stiepjams jēdziens. Ja jau nepatīk normālie cilvēki, tad metīsies mīlēt psihopātus, nelīdzsvarotos? :D To var saprast arī tā. Tāpēc laikam nedaudz nepareizi uzrakstīju, ka tā profesija neliekas normāla.
26.02.2014 16:24 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Gandriz ar visiem tevis nosauktajiem.
26.02.2014 16:27 |

Reitings 4343
Nu ''normāls'' ir ļoti relatīvs un stiepjams jēdziens. Ja jau nepatīk normālie cilvēki, tad metīsies mīlēt psihopātus, nelīdzsvarotos?

Atvainojos, ka nepaskaidroju. Šajā kontekstā es, rakstot "visādi "normālie" cilvēki (kas sevi tā pozicionē)" biju domājusi - tos aizspriedumainos un neelastīgi domājošos tipiņus, kas sev apkārtējos vērtē un pēc kaut kādiem garlaicīguma kritērijiem iedala "normālajos" un "nenormālajos", otrus uzskatot par sliktākiem un izturoties izsmējīgi. Vai arī patiesībā tā neuzskatot, tikai tēlojot, lai paši sevi norobežotu no tiem, ko uzskata par "nenormālajiem" (līdzīgi, kā reizēm tie, kas publiski izliekas par homofobiem, patiesībā ir slēptie geji).
26.02.2014 18:01 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
ar jūrnieku un tālbraucēju noteikti nesatiktos. iespējams, ka arī tādiem, kuriem bieži ir komandējumi- esmu cilvēks, kam vajag ka otrs katru vakaru ir mājās, retu reizi varu pieņemt, ka nav mājās, bet ja regulāri- tas nav priekš manis.
26.02.2014 18:16 |

Reitings 2126
Atvainojos, ka nepaskaidroju. Šajā kontekstā es, rakstot "visādi "normālie" cilvēki (kas sevi tā pozicionē)" biju domājusi - tos aizspriedumainos un neelastīgi domājošos tipiņus, kas sev apkārtējos vērtē un pēc kaut kādiem garlaicīguma kritērijiem iedala "normālajos" un "nenormālajos", otrus uzskatot par sliktākiem un izturoties izsmējīgi.

Ja šis te bija adresēts konkrēti man, tad garām. Es vienkārši atbildēju uz diskusijas jautājumu, kura profesija man neliktos pieņemama. Tāpēc vērtēšana pēc kaut kādiem garlaicīguma kritērijiem vai iedalīšana šeit ir ne pa ķeksi. Es tikai uzskatu, ka ņemot vērā visu man zināmo informāciju par to, man nesanāktu attiecības ar pataloganatomu, jo nemaz nevēlētos ar tādu cilvēku baigi kontaktēties. Un es nesaucu viņus par nenormālajiem. Vienkārši neizprotu un nemaz nevēlos izprast tos cilvēkus, atkal - uzskatīšana par sliktākiem vai izsmiešana šeit ir ne pa ķeksi. Bet ja tas viss nebija adresēts man vai vispār šij tēmai, tad nav ko atbildēt.
26.02.2014 18:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits