Man tieshi vakar sanaaca neliels karsh ar draugu. It kaa jau, kad vinjsh kaarto, tad visu uz 100% un n-taas stundas, bet ne biezhi. Man apnika, ka katru dienu tikai es kaut ko pievaacu - nomazgaaju traukus, puteklus, sakaartoju uz kreesla samestaas n-taas dreebes. Tagad peedeejaas 2 nedeelas es mazgaaju tikai savus traukus un kaartoju savas dreebes un tikai savu nekaartiibu vaacu. Vakar atnaacu no darba (jaa, sveetdienaa), gribeeju skatiities olimpiaades nosleegshanu un draugs izdomaajis lielo gjeneraaltiiriishanu izdariit ar meebelu paarbiidiishanu un visu paareejo. Es pateicu, ka neko tagad nepaliidzeeshu, jo man bija darba diena, vinjam briivdiena un es gribu skatiities TV (ko es nedaru nekad, bet tachu olimpiaade). Saakaas - vinsh man paarmeta, ka es neko neesmu istabaa kaartojusi - es vinjam paarmetu, ka ej dirst, mani plaukti ir perfektaa kaartiibaa un bez putekliem, un ka es neko citu nekaartoju, jo vinjsh to ikdienaa vispaar nedara. Nu neko, sapuuceejaamies abi, vinjsh perfekti sakaartoja istabu, taa ka spiid un laistaas, es noskatiijos savu olimpiaadi.
Tas viss, lai pateiktu - ai, ta lieta, ka "kaartoshu tikai savas mantas" iisti ar mums nedarbojas :D Es esmu ikdienaa kaartiiga, vinsh savukaart reizi meenesii riiko generaaltiiriishanu un visu paarkaarto
un kopsh draugs velasmashiinaa samazinaaja manu miilaako dzemperiiti, es vinjam pateicu, ka velasmashiina un netiiraas dreebes buus manaa paarzinjaa - lai pat netuvojas manaam dreebeem :D