Nekāda sajūta

Reitings 37
Reģ: 24.01.2014
Labdien, meitenes!

Jums citreiz gadās tādas dienas, kad viss ir slikti?
Man šodien tāda ir!

Man liekas, ka negribu dzīvot vairs kopā ar savu draugu - es negribu ar viņu pavadīt laiku kopā. Man nāk raudiens, jo mūsu ģimenē ir pieņemts, ka sieviete dara mājas darbiņus, bet vīrietis īstos vīriešu darbus un šodien, mazgājot traukus man nāk asaras, jo es saprotu, ka man tas būs jādara līdz mūža galam - trauki, ēdiens un mājas uzkopšana.

Lai neizklausītos pēc mājsaimnieces, pateikšu, ka arī strādāju. Daudz strādāt arī negribu, tāpēc strādāju pusslodzi.

Bet šodien man tā riebjas mana dzīve! Man riebjas, ka esmu pieradinājusi savu vīrieti pie šī dzīvesstila un tagad pati dēļ tā mokos.

Vēl man riebjas, ka nav daudz naudas. Man gribas daudz ko skaistu un vispār gribas aizbraukt ceļojumā. Bet man visa nauda aiziet ēdienā un dažās jaukās lietiņās (sīkumos), bet manējam viss aiziet dzīvoklī un pat ja paliek lieka nauda, wāāāāā, viņš to iztērēs uzreiz - nopirks man dārglietas, puķes. Un man tas besī, jo liekas, ka ir tizli tā tērēties.

Bet es saprotu, ka viņš nav vainīgs - es gan, jo pati gaidu no viņa kaut ko.

Aj, pat nezinu ko es gribu - gribu tikt ārā no šī stāvokļa.

Tātad jautājums - ko Jūs darat, kad Jums ir slikti?
23.02.2014 16:22 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Kur te ir problema? Taja , ka Tev draugs tik kruts , ka pa pedejiem santimiem davanas perk ?
23.02.2014 19:30 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Te gribas teikt vienu - laba dzīve un bezdarbība cilvēkam ir kaitīga.
23.02.2014 19:32 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu reali tizli ir psteikt, lai iet prom no drauga. Visas tadas perfektas, nekad neuznak melnie. Nav jau tacu ta, ka vina katru dienu gruzas.
23.02.2014 19:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es arii iisti nesaprotu probleemu. Tev besij,ka tev jaamazgaa trauki un jaagatavo eest vienai? Tpc, ka tikai tev tas ir jaadara, tu straadaa pusslodzi?
Nu taa tam nav jaabuut.
Atrodi darbu,kas tev patiik un parunaa ar draugu,ka nebuus taa, ka tu straadaasi un veel visi maajas darbi buus uz taviem pleciem.
Jaa, ir daudzas attieciibas, kuraas tieshi taa arii notiek-abi straadaa, bet maajas solis jaadara tikai sievietei, bet ir tik pat daudzas attieciibas, kuraas taa nenotiek un maajas soli veic arii viirietis.
Vrb tu esi pieradinaajusi draugu, ka taa buus- eest uz galda buus vienmeer, maajaa buus tiira vienmeer. Pie labas dziives aatri pierod. Gan sievietes, gan viiriehieshi.
23.02.2014 19:40 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
šodien, mazgājot traukus man nāk asaras, jo es saprotu, ka man tas būs jādara līdz mūža galam - trauki, ēdiens un mājas uzkopšana.

Daudz strādāt arī negribu

Pagaidi, ko tad tu vēlies darīt? Gulēt mājās un lakot nagus?Kādu tad tu iedomājies savu dzīvi: ēst netaisīsi, dzīvokli nekopsi, traukus nemazgāsi, strādāt arī negribas... iedomājies, ka visu darīs vīrietis, kamēr tu šopingosi un gulēsi uz dīvāna?

Vēl man riebjas, ka nav daudz naudas. Man gribas daudz ko skaistu un vispār gribas aizbraukt ceļojumā

Tad sāc normāli strādāt, lai būtu vairāk naudas. Nav viss tikai tam vīrietim jādara. Kas nestrādā, tam nebūs daudz naudas, jo nauda no gaisa nekrīt un kokos arī neaug. Gribi vairāk naudas, sāc vairāk strādāt, sāc strādāt labākā darbā, kur vairāk maksā.
23.02.2014 19:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Neķer kreņķi.. jebkuram var uznākt besis :)

Cilvēkam nav no sevis vienmēr jāiztaisa supervaronis.. retumis var arī pačīkstēt un paslinkot ;)
23.02.2014 20:12 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nomazgā tikai savējo šķīvi un tikai pirms ēšanas. varbūt vieglāk paliks.
es tā vienmēr daru un meitene arī tāpat iesāka tikai viņa nepelnīja. man sakuda viņas vieglā dzīve, auga aizvaiojus kad modos uz darbu no rītiem (sasodīti nenobriedis biju). tā arī nepateicu aizvainojumu, ieslēdzu režīmu un viņa aizpisās.
23.02.2014 23:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iisaak sakot, tu esi nelabojama slinkje un egoiste. Ieteiktu atrast kaadu ljoti bagaatu opiiti, kursh ir gadus 40 vecaaks par teviim un probleemas atkritiis. Nebuus jaastraadaa un trauki jaamazgaa.
24.02.2014 03:27 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kāpēc tā meitene jāapliek?apnīk,ja otrs nekad neko nav gatavs darīt. nekad nenomazgās aiz sevis šķīvi,nekad nepagatavos ēst, neizmazgās grīdu.
kāpēc sievietei tas viss vienmēr jādara? manuprāt, tur arī nekas nemainīsies,ja viņa strādās pilnu slodzi,jo vīrietis būs pieradis pie visu varošas sievietes.
nav tā,ka viņa nekad neko nedara. viņa gan strādā ,gan veic mājasdarbus, taču viņai pietrūkst,ka kaut 1x mēnesī vīrietis paņems un nomazgās savu šķīvi, uztaisīs vakariņas,vai arī,kaut vai no rīta pie gultas pienesīs kādā no brīvdienām sviestmaizītes, auglīti, karstu kafiju vai tml. grūti vecim tā ir rīkoties pa retam?nav jau prasīts,lai katru dienu tēlo mājsaimnieci.
24.02.2014 05:34 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
laikam jau es ar jaunu viedokli nevarēšu padalīties, jo krista jau pateica

Iisaak sakot, tu esi nelabojama slinkje un egoiste. Ieteiktu atrast kaadu ljoti bagaatu opiiti, kursh ir gadus 40 vecaaks par teviim un probleemas atkritiis. Nebuus jaastraadaa un trauki jaamazgaa.
24.02.2014 05:35 |

Reitings 155
sniegpulksteniite varētu būt...hmm
24.02.2014 05:37 |

Reitings 155
sniegpulksteniite manuprāt, tomēr nē, jo viņai gribas DAUDZ, tas nesaistās ar to, ka vīrietis neuztaisa vienreiz mēnesī vakariņas, bet gan ar to, ka viņa nezin ko grib.

vīrietim būtu jāsāk stāstīt to, ko tu, vēlētos(nejau skaļi, bet virspusēji).
24.02.2014 05:40 |

Reitings 155
tas tomēr lielākā nozīmē ir tā, kā, krista teica.
24.02.2014 05:53 |

Reitings 5726
Bet man visa nauda aiziet ēdienā un dažās jaukās lietiņās (sīkumos), bet manējam viss aiziet dzīvoklī un pat ja paliek lieka nauda, wāāāāā, viņš to iztērēs uzreiz - nopirks man dārglietas, puķes.

būtu priecājusies,ka iztērē uz Tevis neviss aiziet nospēlēt azartspēlēs vai tml. protams,ka vari teikt,lai kādu reizi nepērk Tev gredzenu,bet gan ,kaut ko citu. aizbrauciet,kaut vai mazā ceļojumā uz Lietuvu,ja nevariet atļauties lielu ceļojumu, vai arī Latvijā uz kādu citu pilsētu un apskaties citas vietas ,muzejus, palieciet kādā viestnīcā,kur ir varēsi atpūsties,neko nedarīt..un burvīgi ,ja ir pirtiņa, vai arī spa procedūras. varbūt patiešām labāk kādu reizi nepirkt dārgu gredzenu,bet gan doties mazā, pieticīgā ceļojumā. Skatos,ka Liepājā lētas cenas viestnīcā un vasarā tur ir vnk burvīgi.jūra tuvu, ir arī muzeji,ko apskatīt, sakārtota, sakopta pilsēta. vienu dienas daļu var veltīt jūrai, otrā aiziet uz muzeju. .un vakarā pasēdēt kādā kafejnīcā, aiziet uz vietējo klubiņu.
Ir visādi lētie ceļojumu piedāvājumi, atlaides. jāskatās ,jāskatās un jāuztrāpa uz īsto piedāvājumu.
var jau vienoties nopirkt,ko nepieciešamu un lai atliek naudiņu,ja nevar vienā mēnesī sakrāt. nezinu,ko Jums tur vajag un pēc kā sirds ilgojas.
kaut vai te ir vienas dienas ceļojums 10ls+ par biļetēm ,ēšanu. protams,ka nesalīdzinās aiz ceļojumiem uz tālām , eksotiskām valstīm , taču to var atļauties ,ja maciņā nav daudz liekas naudas un tomēr gribas,kaut ko redzēt ārpus Latvijas.
rekur 140ls+ ekskursiju, ēdināšas izdevumi. 8dienas Horvātijā -https://cherry.lv/turisma-agentura-edelveiss-pavasaris-horvatija-8-dienas23?utm_source=kolosali_lv&utm_campaign=cherry_february. manuprāt, par 8dienām nav dārgi,jo vai vien katrs var atļauties ap kādiem 200ls , vai arī mazliet vairāk iztērēt ekskursijā. http://www.zizu.lv/deals/dimartour_10671?utm_source=kolosali&utm_medium=affiliate&lang=lv
rekur var apskatīt vai,kaut kas cits interesants nav- http://www.kolosali.lv/celojumi .
cik skatījos ,tad caur visādām citām turismu firmām būs dārgāk par šim pašām ekskursijām. varbūt arī kāda,kaut ko lētāku atrod.
vēl jau var uztrāpīt uz lētajām biļetēm lidojumiem.
24.02.2014 05:56 |

Reitings 5726
Esmu braukusi tāda veida ceļojumos. vienā attieksme bija vnk burvīga,ka es brīnijos kā gide pūlas, stāsta par visu parāda ,rūpējas par visu,jo tā nauda,ko viņi par to visu iegūst ir vnk smieklīga, otra ekskursija bija tāda nekāda,jo it kā bija gids,kurš visu laiku pa ceļam uz vajadzīgo pilsētu stāstīja par citām pilsētām,kas labs tur, kādi sasniegumi pilsētās utt.,taču ,kad nokļuvām līdz vajadzīgajai pilsētai,tad palaida mūs "ganīties"pašiem un ,protams,ka vairs nav tas,ja Tev par tūrisma objektiem nestāsta un pats ej un vnk skaties.
tā ir kā laimes spēle kāds ekskursijas vadītājs pagadīsies un cik jauka ekskursija būs, bet neko sliktu par šāda veida ekskursijām nevaru teikt, ja gadījumā kadā bļaus,ka viss lētais ir slikts:D
24.02.2014 06:02 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nav Latvijā tāda iespēja kā, nemazgāt traukus

Trauku mazgājamā mašīna!
24.02.2014 08:20 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Pagaidi, ko tad tu vēlies darīt? Gulēt mājās un lakot nagus?Kādu tad tu iedomājies savu dzīvi: ēst netaisīsi, dzīvokli nekopsi, traukus nemazgāsi, strādāt arī negribas... iedomājies, ka visu darīs vīrietis, kamēr tu šopingosi un gulēsi uz dīvāna?

Es tā gribu :)

Nav Latvijā tāda iespēja kā, nemazgāt traukus

Nu gan muļķības, es to ļoti reti ...
24.02.2014 08:44 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Kas ir tie Īstie vīriešu darbi? Reizi gadā ieskrūvēt spuldzīti un uz Jāņiem iznest eglīti? :D
24.02.2014 10:43 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tu prasi, vai tā ir dzīve strādāt visu nedēļu, bet vai tā ir dzīve sēdēt mājās bez naudas ar vienīgo izklaidi - trauku mazgāšanu? jo neizskatās, ka tava diena būtu ļoti piepildīta ar visādām aizraujošām aktivitātēm, kuras būtu daudz foršākas par strādāšanu. ja strādāsi normālu slodzi, varēsi gan atļauties ik pa laikam pasūtīt ēdienu uz mājām, gan tev būs attaisnojums nemazgāt visu laiku traukus, jo būsi vienlīdzīga ar vīrieti, gan jūs abi varēsiet sagrabināt ceļojumam. es saprotu pusslodzi, ja ir mazi bērni, vai jāaprūpē slims ģimenes loceklis, vai studijas, bet pusslodze, jo, redz, ir jāgatavo vakariņas diviem cilvēkiem (kuru skaitā pašas vēders) ir nedaudz pārspīlēti. ko darīsi, ja nedzīvosi vairs ar draugu un VISI rēķini būs jāmaksā pašai? ko darīsi, kad būs bērni (kaut viens)? nomirsi no pārslodzes? dzīvosi pie mammas?
24.02.2014 11:00 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
tev gadijuma netuvojas menesreizes
24.02.2014 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits