Čau. :) Esmu laba seriāla meklējumos, varbūt varat kaut ko ieteikt? Gribētos kaut ko tādu vieglu, interesantu, lai aizrauj un var atpūtināt galvu pēc darba dienas. Kādi ir jūsu mīļākie? :)
un kādreiz gāja tie šovi ko pa Lv rādīja -vecpuisis ,vai vecmeita un tad izvelas savas otrās pusites,bet nu nevaru adreses atrast ,un ja vel krieviski butu tad labi .....
Starp citu, par The After - Daya,šim seriālam tikai pirmā sērija pagaidām ir nofilmēta, tā kā jāgaida tev būs krietni vairāk par vienu nedēļu :D :D Viņu publicēja, lai redzētu cilvēku reakciju un ja patiks, tad tā tiks izvēlēta pilnai sezonai. Amerikā viņi šādi dara ar tiem šoviem.
Zinu ka nevienai nepatiks, man iepatikas. Nu gribas zina ka tur būs talak.
Kubiete, kāpēc tik pesimistiski?! Man arī patīk šis seriāls!;)
Gribētos kaut ko tādu vieglu, interesantu, lai aizrauj un var atpūtināt galvu pēc darba dienas.
Atbildot uz jautājumu, nesen sev atklāju( kāda cosmo meitene pieminēja forumā) seriālu-Switched at birth- dzemdību namā tiek sajauktas divas meitenes un atdotas dažādām mātēm-vien uzaug bagātā ģimenē, otra (kurla)- diezgan nabadzīgā, vēlāk bagāta meiča to uzzin un abas ģimenes sāk dzivot kopā! It ka nekas īpašs, bet seriāls tāds interesants, sirsnīgs un aizrauj, seriāla ir iesaistīti arī reāli kurli un ļoti talantīgi jaunieši:)